Гей браковете виновни за наводненията на Острова!

Общински съветник от партията на Фараж: Това е Божие наказание
Обновена: 19 яну 2014 10:45 | 19 яну 2014 10:36, Елка Василева
146
Гей браковете виновни за наводненията на Острова!
Снимка: архив, Reuters

Общински съветник от евроскептичната и антиимигрантска Партия за независимост на Великобритания на Найджъл Фараж заяви, че наводненията и бурите във Великобритания тази зима са Божие наказание за това, че британският парламент е одобрил закони в подкрепа на еднополовите бракове, пише в. "Гардиън".

Дейвид Силвестър, който членуваше в партията на Дейвид Камерън, но я напусна в знак на протест срещу решението на премиера да подкрепи еднополовите съюзи, заяви, че е предупредил бившия си лидер, че приемането на законите за еднополовите бракове ще донесе катастрофални бедствия на страната.

В Светото писание е посочено ясно, че християнските народи, които изоставят вярата си и действат против Евангелието, ще бъдат наказани с катастрофи като бури, болести, войни и епидемии, посочва Силвестър.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
3
 
! Отговори
Vera123 преди 10 години
До Анонимен Да не мислиш че ще си губя времето да пиша 2 букви ЙО вместо една Ю. Не си струва заради някакви обратняци.
102
2
 
6
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 10 години
Много *** много нещо се навъди . . . и тук не са малко . .. бог да ни пази
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Vera123Правилен коментар, само да беше написано правилно и геЮ!!!
100
1
 
6
 
! Отговори
Vera123 преди 10 години
Пичова то ако беше до англичаните мразя ги повече и от *алите. Но тази мода ще тръгне навсякъде, това е въпросът. Тези ще искат и деца да осиновяват, крушката си има и опашка.
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова народи са затрили от земята тия ингилизи, толкова зло са причинили, че да изчезнат даже ще им е малко.
98
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЯнаПо *** и *** коментар през живота си не съм чел .......!!!!!!
97
1
 
3
 
! Отговори
NWO преди 10 години
Узаконяване на хомосексуалността ,като "свобода"на бунт срещу Божия ред е в основите на NWO.Молим се на небесния си Баща,трябва да почитаме земните си баща и майка.Основите се полагат при Френската революция,която е началото на края на европейската цивилизация.Оланд подписва в закон хомо браковете във Франция,въпреки протестите.И на това ще се даде време.
96
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 10 години
аз нещо не разбирам нали сме демокрация мнозинството требва да реша питаи хората да или не нещо това сичко е некав световен план и сички сме излагани.Като некои е обратен еми сори станало объркване бъг згрешенси и това нени заангажираите и толкова.
95
1
 
12
 
! Отговори
дуче Михо преди 10 години
Пет пари не давам за ши*аните англичани и кралицата им.Ако питат мене може да вървят по дяволите.От Англия българите добро не са видели!
94
3
 
7
 
! Отговори
ижан преди 10 години
вчера ходих в един ресторант и там сервитьора гей ,само докато ни попита какво ,ще желаем и ,щях да повърна .Направо се одвратих такъв гнусар рядко се среща с маниери на жена и някакъв преправен глас лигав за мъж.трябва да си пълен да подкрепяш и харесваш такива. камо ли да гледат деца.набиване на кол и клада .аз съм възмутен не искам такива да контактуват с децата ми с мен и въобще в семейството ми .защо ги защитавате .
93
4
 
12
 
! Отговори
Vera123 преди 10 години
Гнилост и зараза! Каква гнусотия - да се женят геювете! Извратения! Че и деца ще отглеждат. Ами това върви ръка за ръка със сурогатното майчинство. Но понеже то няма да се разреши - е тогава ***.ерасите ще си осиновяват деца. И откъде мислите ще се вземат - ами от корумпираните държавички, онези бедните, като нашата например, където всичко може. Като знам кои пишат законите тука... Английските геюве ще се юрнат за бебета тука , също както ние се тълпим за работа там.
92
3
 
12
 
! Отговори
Яна преди 10 години
Най-сетне някой мъдро да оцени направената грешка и последствията от нея.САЩ дали осъзнаха корена на своите ледени беди? - причината е същата - легализиране на хомосексуализма...от тях тръгна тази зараза. Но са толкова късогледи, че ще загинат в ледените прегръдки, огън и торнада без дори да се замислят къде са сгазили лука.
91
3
 
5
 
! Отговори
До 102 преди 10 години
Пффф, хахах. Чети я ти тая литературата. Ама гледай да не е руска или афганистанска. На какви външни фактори се дължи хомосексуалната ориентация? След като ми обясниш, ходи го обясни и на някой от стотиците животински видове при които има хомосексуалност. Ама дано си убедителен, щото имам едни приятели жирафи, които твърдо отказват да повярват че са гей поради това че като малки родителите им жирафи са ги завели по погрешка на жирафска ге. манифестация. Ъъъп.
90
1
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 105 преди 10 години
Започни първо от себе си!
89
2
 
8
 
! Отговори
До загадка преди 10 години
Първите са в парламента, вторите протестират по площадите
88
4
 
7
 
! Отговори
до 99 преди 10 години
Сексуалната ориентация доказано зависи най-вече от външните фактори. Почети малко научна литература, а после спри да сипеш лъжи и помисли отново дали продължаваш да си обратен/на.
87
2
 
4
 
! Отговори
До 92 преди 10 години
Да, хомосексуализмът и абортите са били разпространени в Древна Гърция, а резултатът е чувствително намаляване на населението й. Така става и по време на упадъка на Римската империя, а и не само там. Колкото до това дали хомосексуализмът е по рождение или сепридобива по-рано коментирах, че нещата са 50 на 50. Там където съжителстват само представители на един пол, хомосексуализмът е широко разпространен: затвори, църкви, пансиони, манастири.
86
0
 
3
 
! Отговори
разкаяние и спасение преди 10 години
Не само вероотстъпниците,но и всички,които приемат антихриста за"Бог"(Откровение 14:9-10).Антихристът,ще бъде фалшификация на Исус,представящ за универсален"Христос"..Кои са антихристите,които ще подкрепя топ лидера си е казано в 1Йоан 2:22.Не знам Фараж дали е християнин но ето историческо негово изказване.You tube-Farage:We Are Run Now By Big Business,Big Banks and Big Bureaucrats(youtube/watch?v=MYn0lTeFNV4)
85
4
 
4
 
! Отговори
До 92 преди 10 години
Не се и съмнявам че не си разбрал. Ще ти подскажа щото иначе шанс нямаш. Например че сексуалната ориентация, независимо каква е тя, е заложена биологично и не подлежи на "пропаганда". Че бракът е гражданско право или вид договор, който би трябвало да могат да сключат всички, които са навършили определена възраст. Например че преди появата на монотеистичните религии (които твърдят че бог е създал необятната, безкрайна вселена...), не само хетеросексуалната ориентация е била на почит. И тн и тн.
84
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брак може да има само между мъж и жена съжителство между хомосексуалисти, ако се разрешат ,,гей бракове'' , хомосексуалистите ще поискат да осиновяват деца. Проблемът е какви деца ще отгледат. Иначе на никой не му пука кой с кого спи. Хомосексуалистите и сега си живеят заедно и никой не им се бърка. Освен това не трябва да се правят и гей паради, защото това си е пропаганда, както и да го оправдават.