8 арестувани заради изчезнало българско момиче в Англия

15-годишната Ана не говори английски език
Обновена: 5 апр 2014 08:34 | 5 апр 2014 08:32, Камелия Цветанова
47
8 арестувани заради изчезнало българско момиче в Англия
Снимка: Ройтерс, архив

Осем души са били арестувани във връзка с изчезването на българско момиче, съобщи Би Би Си.

15-годишната Ана Симеонова, която пристигнала във Великобритания от Полша преди 5 седмици, била видяна за последно на 25 март т.г. в Лестър.

От арестуваните един 29-годишен мъж остава в ареста, шестима са освободени под гаранция, а друг 35-годишен е освободен без да са му повдигани обвинения.

Момичето не разбира английски език. Говорител на полицията в града обясни, че засега няма доказателства Ана да е станала жертва на отвличане или да е пострадала по някакъв начин, но властите не изключват нито една от възможностите за изчезването й.

"Ана може да е напуснала дома си по собствена воля, но разглеждаме и възможността да е намесена и трета страна", обясни шефът на регионалната полиция на графство Лестършър инспектор Саймън Престън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гиго може да е ***, влязла в критическата възраст. Ходила е на ограмотителни курсове, на учила се е да пише на маймуница и сега трябва да си покаже целият маймунджилък. Нали вече цикълът й е нередовен, а *** е престанал да й обръща внимание. Какво друго й остава?
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гицка е "доказателство" какво представляват мангалотурците
7
3
 
29
 
! Отговори
До 8 преди 10 години
Ама те всички много държат да са с български имена, когато пътуват на Запад.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гиго май е в месечния си цикъл и затова е много нервничка. Като се има пред вид, че повечето същества от нейното племе се раждат с дефекти, не е чудно, че тя страда от раздвоение на личността и иска да е мъж. Горката.
5
14
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Тази девойка, макар с българско име, е туркиня, вероятно са я отвлекли за булка в някоя турска махала, без да плащат злато на родителите.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
CUGO всъшност е гицка потомствената ***-робиня от околовръстното на София
3
1
 
16
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
Освен че показваш на всички докъде стига акълът на ***, в коментар 2 ти май споделяш каква е съкровената ти мечта. Ами че никой не те спира - върви и яж!
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До CUGOти като ги яде да не умря *** потомствена проститутко
1
5
 
18
 
! Отговори
Версии преди 10 години
Ако е мургавичка, вече може да е станала булка /ако наистина е отвлечена/, но ако е избягала по свое желание, може вече да заработва собствени пари край някоя магистрала.Шегата настрана, дано да е жива и здрава, каквато и да е истината за това изчезване на девойката.