Джамбазки и ВМРО привърженици окупираха дома на Кирил Петков

Те настояват за оставката на премиера
Обновена: 21 юни 2022 08:55 | 21 юни 2022 08:00, Петя Славова
225
Джамбазки и ВМРО привърженици окупираха дома на Кирил Петков
Снимка: Кадър от Нова тв

Малко преди вота на недоверие и планираните за днес протести в София, привърженици на ВМРО се събраха пред дома на премиера Кирил Петков.

Той не е в държавната резиденция, а обитава имот в центъра на столицата на улица "Цар Иван Шишман". Хората са водени от евродепутата Ангел Джамбазки и настояват за оставката на премиера. Като причина изтъкват позицията му за РСМ и влизането на страната в ЕС.

Присъстващите носят плакати с надпис "Не продавам Македония" и "Оставка".

"Протестираме, защото позицията на българското правителство по темата за Северна Македония за нас е позорна и скандална, и ние искаме ясни отговори от министър-председателя. И ако тези отговори са незадоволителни, ние искаме неговата оставка", каза пред БГНЕС Ангел Джамбазки.

"Искаме да отговори на въпросите колко позиции има България, искаме да отговори на въпроса как са гарантирани правата на българите в различните предложения, искаме и отговор на това г-жа Чернева продължава ли да прави външна политика или не", добави той.

На въпрос защо вчера Съветът на ЕС в Люксембург не е обсъдил въпроса с РСМ, Джамбазки коментира, че Съветът е наясно, че предложението не е добро и че не намира общо съгласие. "Наясно са, че Скопие не отстъпва и не желае да отстъпи по никакъв начин, и чакат България да отстъпи, което за нас не е добре".

Прогнозата за развитието на въпроса не е добра, даже направо е негативна, коментира още евродепутатът. "Очаквам, без значение дали премиерът ще загуби вота на недоверие или не, да се опита да извърши това предателство като последна услуга или задължение към хората, които го назначиха на работа", завърши Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
11
 
12
 
! Отговори
Шепа павиани преди 1 година
С червени ***! И никой нямаше да знае за сбирката на тези 4-5 шебека ако не беше Кошлуков ТВ, която отдели най-малко 40 Мин. На този AмбPинж!
134
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давай с поздравите на Хитлер.Продължавай в същия дух и ше имаш 1 член от партията.Джабаски не е нацист,нарочно го прави за да злепостави България.За това има Луков Марш,същите хора откриха културен център в Битоля с име на доказан нацист и фашист.Всичко е за да злепостави България.Този иска само да покаже България в лоша светлина пред ЕС.И това в парламента на ЕС не беше нацистки поздрав,както и сега.Той просто така прави като Хитлер,случайно е.
133
5
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Като видя родолюбивия добре платен "патриотизъм" на Джамби и Ковачев измудрен от Божо и направо мед ми капе на сърцето. Само рицарят тамплиер ген. Ралчев ме кара да се чувствам повече горд като българин може би.
132
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората искат да им се плати за черешите поне колкото се плаща на измислените бежанци.
131
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СИ ПАТРИОТ ТРЯБВА ДА СИ ДРЕБНО, ХИЛАВО ЧОВЕЧЕ, ЧЕСТО ПЛЕШИВО И ОТХРАНЕНО ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИОЯ И ДС, ДА ИМАШ ПЛИТЪК УМ И ДА СИ УРЕДЕН В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ.. ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА ДА ИМАШ ДОСТА ИМОТИ И ПОНЕ ЕДНА ХУБАВА КЪЩА В БАНСКО ИЛИ ОКОЛНОСТИТЕ.
130
4
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Бре, бре оня *** Божидар Димитров толкова бели направи но най-голямата, дресира милиционерите чи били първи родолюбци..
129
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешно е да биеш едно малко разглезено детенце като Джамбаски.Аз не бих го ударил.Ако го ударя може да пострада.Не трябва да му се обърща внимание.Не виждате ли че са 10 - 20 човека.Скоро ще е съвсем сам.Нацизма и фашизма в България е умрял,не върши работа.
128
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПАВИЯН ДЖАМБАЗКИ И АНДРЕЙ КЪЛВАЧЕВ - ДВЕ КОКОШКИ МИЛИЦИОНЕРСКИ
127
6
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Виж ти, нацистът Ангел Джамбазки отхранен от комунистически ДС агент отишъл да пищи пред дома на Кирил Петков.
126
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джабаски махни видеото ,че ти се подиграват.Събери поне 30 човека.
125
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДЖАМБАЗКИ НАКРАЯ ЩЕ ИЗЯДЕ БОЯ
124
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
а моят мотив е аморалното поведение защото съм вярваща при такъв огроменскандал в държавите от където идва подават оставки без разправии тука набалканите такова чудо като чест и достоинство няма наглост до безкраи чакаметраншовете от ес и никаква оставка ето за какво сте гласували
123
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези твърдят, че и България е тяхна,но както виждам и един център за отпадъци в България или Македония не могат да имат.
122
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джабаскинпротестира с всички роднини.Ако бях на негово място,нямаше да го снимам.Та те са 10-15 човека.Я Македония им се подиграват на ВМРО ,че са събрали 20-30 хиляди човека.На протеста на СДСМ срешу ВМРО имале над 200 хиляди човека.А те са по-малко от 2 милиона.Това с 10 братувчеди не помага.Аз на рождения ден събрах повече хора.
121
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази снимка говори много.Тя казва,нищо не върши работа.Останахме 10 човека.Джамбаски вземи инвестирай парите разумно.Изкупувай черешите в Кюстендил ,докарай "българи" от Македония.Хем ще помогнеш на "българите" от Македония,хем на "македонците" от България.В България черешите не може да се оберат заради липса на хора,които да искат да работят,а в Македония има висока безработица.Вместо с протести,работи и ще имаш хора.Започни с положителния пример.Омразата не върши работа.
120
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вемерео са най-безмислената организация с най-ненужните хора на света, бетер игнаждане.
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да даваш нещо или не трябва първо да го притежаваш.Джамбаз-нацитата с два рейса електорат пишат "Не продавам Македония". Все едно някои наци-турци да напишат "Не давам Кърджали на България" или както в момента се случва в еврзийската ***: "Не давам Украйна". Като че ли са хванали Господ за брадата и могат да се разпореждат с нещо за което и хабер и право си нямат.
118
1
 
17
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Смях се от сърце, когато една съседка излезе и ги насоли тия смотльовци :) Жената ги попита директно не ги ли е срам да тормозят работещите рано сутрин? Защо притесняват целия квартал с глупостите си? Защо не протестират пред дуварите на онези, дето са се скрили далеч от народа? И какво точно искат от Петков, след като премиерът 20 пъти им обясни, че няма да се меси по темата и парламентът ще реши? Джамбазки беше като ударен с мокър ***. Само скимтеше стандартните си лозунги и клишета.
117
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протестирайте пред руското посолство, което създаде комунистическото урудче бюрм, кво ви е виновен Петков, шамани, виж ги, само ***.
116
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВМРО? Те 5 човека останаха ли им?