Руски опозиционер: България е проруска, но не одобрява Путин

Генадий Гудков смята, че неговата популярност е намаляла
11 юли 2022 16:30, Росен Стойчев
112
Руски опозиционер: България е проруска, но не одобрява Путин
Снимка: БГНЕС/EPA

Рейтингът на Владимир Путин в България спадна поне три пъти. Това обяви руският опозиционер Генадий Гудков в разговор за канала на руския юрист Марк Фейгин.

Самият Гудков живее за постоянно в България.

Още по темата
Той смята, че в момента няма как управлението в страната да бъде поето от коалиция, която обявява, че поддържа настоящото управление в Русия.

"Аз живея тук от две години и половина и когато дойдох рейтингът на одобрение към Путин беше от над шестдесет процента и хората не разбираха как може да съм опозиционер. През последните месеци този рейтинг се спадна три пъти", заяви Гудков.

Той призна, че България може да се определи като проруска страна. Много от хората в нея обаче вече не одобряват поведението на руския държавен глава.

Гудков смята, че Западът повече няма намерение да разговаря с Путин. Според него последните събития демонстрират подобна позиция.

Опозиционерът смята, че и обстановката в България се е променила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
1
 
! Отговори
Асен преди 1 година
До 100:колега, не че ти налагам мнение, просто отиди на психиатър.За твое добро:)
93
2
 
2
 
! Отговори
БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ преди 1 година
Русия е най голямата българска държава. Обичам Русия от както се помня. Никой не ми е плащал нищо. Приемам Русия за антипод на обора към който имам зверска непоносимост. Така е било , така и ще бъде. Пет пари не давам за хора на друго мнение. Просто не ме интересуват. Свободен съм аз да си определям мирогледа за света. Обора са най голямото зло.
92
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това че България е била проруска ми идва в повече това че Русия храни една групичка да се правят на русофили срещу рубли и си прави проруски партийки да ни пробутват пропаганда и любов към Русия мисля че трябва да се забранят със закон ние като цяло сме миролюбив народ и не мисля че нормален човек дори да е бил заблуден от руската пропаганда ще подкрепи един убиец или тази варварска война лично аз не съм фен на Русия не мразя руския народ не ми пречат стига да не се занимават с нас
91
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Генадий Гудков е в голяяяма грешка. Даже тези, които не харесваха Путин, започнаха да го уважават.
90
0
 
8
 
! Отговори
ссс преди 1 година
Някакъв чужденец определя чия е България. Айде марш в родината си !
89
3
 
4
 
! Отговори
мхм преди 1 година
Съдя по баща ми, който беше отявлен русофил. Сега казва, че *** е ненормален. Не съм вярвал, че някога може да се пречупи.
88
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига руски феодализъм!!
87
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ну Костя, ну погоди!
86
3
 
6
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Не одобрявам и руски " опозиционер и руски активист еднакво. Те всички искат Русия да е добре за сметка на всички, но с различни мет.
85
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално е след като руските царе и царици са имали роднини от България.
84
2
 
10
 
! Отговори
Пророк: преди 1 година
Еволюцията на вестникарските статии: България не харесва Русия и споделят евро-атлантическите ценности! България харесва Русия, но не одобрява Путин! България харесва Русия и Путин, но не одобрява политиката му! България и Русия братя навеки!
83
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин освен, че е ненормалник, който живее в друг век, този и съсипа цяла Русия, едно че Китай ги мина и кой ли не, Ами и руснаците намаляват, учените им във всички области на науката вече са посредствени, в космоса са 4-ти или 5-ти, въобще Русия е във сериозен ***, откакто Путин е на власт. Да не говориме какъв човек е да избие всеки,нкоито е сериозна опозиция. Накрая ще го бесат на червения площад.
82
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ба къде па България е проруска,това че индивиди като Коста Копейкин вдигат врява не нищо.Просто българите уважават руснаците но,това не се отнася за кремълският режим!
81
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опозоционера , народа одобрява и Путин и най вече унищожаването на украинските фашисти и силно мрази такива като тебеСороскиПодлоги
80
3
 
9
 
! Отговори
До 83 преди 1 година
Преди малко гледах интервюто му.Наистина ги каза човекът тези неща. Лъжа е само за промитите мозъци.
79
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вие бг много бързо се хванахте на тази медиина лъжа неграмотници
78
12
 
18
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Абе не знам дали българите обичат русия, но знам, че за русия България е една губерния която те смятат в своята сфера на влияние. Курица не птица... Същото е и със Сърбия. Няма държава която да мрази България повече от Сърбия. А българите се кефят на сръбско и ходят като туристи в Белград, че да могат да пушат в кръчмите все едно е 20-ти век.
77
8
 
15
 
! Отговори
vlady преди 1 година
Поредният алкаш от руската опозиция с амбиция да пропие Русия докрай по стъпките на своя учител Елцин.
76
15
 
23
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Алоууу другарю. България е на Българите!!! Забрави годините преди 1989, когато ни насилвахте да ви харесваме и сътворихте откровени лъжи в историята! Това свърши отдавна! Вие си стойте в раша! България няма и не иска да има нищо общо с вас!!! България е ЕС и НАТО!!!
75
16
 
13
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
А русофобите най-много обичат да се самоизтъкват и да се правят на много интелигентни и учени. Това е качество на всеки един "фоб" - да търси кусури и да разделя на такива и онакива, за да си има причина и оправдание, че мрази. Работи по себе си и престани да делиш хората на фили и фоби и на грамотни и неграмотни! В Училището на живота главната ни задача е да се учим на Любов към ближния, не да съдим, критикуваме и търсим правописни грешки. На бас, че много четеш, но не и Библията! Здрав да си!