Вучич обясни поведението на Сърбия спрямо Русия

Благодари на словенските представители
4 сеп 2022 23:50, Росен Стойчев
125
Вучич обясни поведението на Сърбия спрямо Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Сърбия обясни поведението на неговата страна спрямо Русия, съобщи Данас.

Днес той прие на визита държавния глава на Словения.

Още по темата
Сърбия е една от държавите, които се опитват да запазят своето партньорство с руското правителство.

"Русия не е нарушила нашата териториална цялост и аз не мога да обясня на сърбите, поради каква причина можем да въведем някакви ограничения.  Надявам се да се поставите на наше място и да разберете реалностите", обяви Вучич.

Държавният глава благодари на своя колега от Словения. Той е доволен, че Борут Пахор е един от ръководителите, които проявяват разбиране.

Европейският парламент призова Сърбия страната да се синхронизира с европейските решения. На този етап до такова решение не е обявено.

Сърбия обяви, че ще се опита да спазва настояващия си курс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
1
 
! Отговори
Мен преди 1 година
И тоя с големите джуки се държи като проста п...а. Бъди мъж бе! Кажи с Путин съм, не искам нищо от запада. Или - трябва да спрем този психопат. Подкрепям западните ценности. Какво увърташ и усукваш ... Най- ги мразя такива п...и...
65
2
 
4
 
! Отговори
Радев преди 1 година
След като си про руски ориентир постоянно хлениш за пари и помощи от вражеските страни на Русия също като московците вас ви мрази ама парите ,курортите ви ,техниката обичаме,и във вражеската им Болгария не секнаха мераците им да купуват имоти ,тясно им май в огромната им територия,
64
0
 
0
 
! Отговори
Кико преди 1 година
С чупка в кръста и без ОХ,ОХ,ОХ!
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Анонимен 72 : Теб да не са те напръскали или да са ти метнали такава бомба :)
62
8
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 71 преди 1 година
Ако ти пуснат американците една бомба с убогатен уран друго ще плямпаш. И това ще стане.
61
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дърпаха се сърбетата 50 години от Раша, изведнъж станаха големи "братя" с тех, смех отвсякъде :)))
60
4
 
4
 
! Отговори
Курви сме преди 1 година
Обясни кучич, но точно аз съм мъжка , допълни той .!.
59
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надявам се никой на запад да не забрави поведението на Сърбия през 2022. Който пасивно подкрепя съвременния Хитлер в Кремъл няма абсолютно никакво място в ЕС в следващите 30 до 50 години. Доста жалко е как заради по-близкото си географско положение, доста западни бизнеси инвестират в Сърбия вместо да инвестират в България. Но те така и в русия инвестираха и сега инвестициите им са тотална щета.
58
7
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
На Вучич и в неговото лице на Сърбия може да се каже само едно, че когато се опитваш да седиш на два стола, обикновено се озоваваш на пода.
57
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вместо да пишете във форумите и хулите руснаци, сърби, китайци, индиици, и да обяснявате колко сте велики българи и колко много ги мразите елате да помогнете в залятите села. Много е лесно пред компютъра да изкарвате сребърни ци, елате и помогнете на български .
56
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много лесно можеш да обясниш вучко избити словенци после геноцида в хърватска геноцид в босна геноцид в косово и да им обясниш истинската история на сърбежите от кога сте на балканите и да си саберете чукалата и към родината раша чъ от когато ви има на балканите само войни и кръв от вас
55
9
 
18
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Другарите взеха по-късно да трупат сметки по швайцария. Даже и внуците на другарите там си харчеха парите, докато ги търсеха я за убийство, я за изнасилване. Изобщо прекрасен строй другари. За културата на другарите, за казармата -"школа за мъжетво", за икономиката и щастието на Българския Народ нема за какво да говорим!
54
8
 
12
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Странно, другарите все при Ванга одеха, а некой и тайно се черкуваха в Самоковския манастир, станал партийна модна закачка с религията. Те не че се черкуваха, просто кръщаваха си децата за всеки случай. Инак на старите другари се слагаше мраморна петолъчка на гроба, на безпартийните комунисти се полагаше картонен ковчег и шпертплатова пирамидка с надпис "тук почива другярят еди кой си" На баш другаря Живков издигнаха паметник преживе. После го махнаха, после пак го туриха, абе интересна работа!
53
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, да ама не. В София има много сърби, които са дошли да работят тука заради по-високите заплати, така че не ми ги разправяйте тия дивотии как Сърбия гледала на Изток и била добре. Айде нема нужда.
52
10
 
12
 
! Отговори
до 100 преди 1 година
Явно историята не ти е най-силната страна. Самата Сърбия разби и погуби Югославия. Когато републиките поискаха само малко повече самостоятелност, но да останат в една държава--сърбите отговориха с война, на всички. Единствено сърбоманска Македония бе пощадена.
51
12
 
17
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Другарите, кой знае защо, нещо не обичаха нашето образование от преди 1944г. Изпървом пречукаха старите професори, натикаха интелигенцията по концлагери, после измислиха рабфака, после назначиха простаци с кухи дисертации, после съвсем нагърбиха образованието, туриха му най-ниското заплащане и до днес в света и взеха да пращат своите чеда по западни университети. Имаше и *** другари, които пращаха децата си в СССР, там те ставаха лесна плячка на КГБ и сега са верни протежета на милите руси.
50
6
 
12
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Гаулайтерите живееха като в 1001 нощ, в гигантски кабинети, облицовани в мозайки, дърворезби, кована мед, гоблени и ламперии от славонски дъб имаше скъпи системи Сони, видеомагнетофони, а в специални кутии на дългите пет метра орехови бюра секретарките всяка сутрин слагаха пачки за "безотчетни прадставителни разходи" Другарите имаха обичаи да си похапват екзотични блюда от т.нар. първо снабдяване. Другарки с тънки талии им носеха в скъпи съдове проверена храна, правена в специални кухни,
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 96 Нито един от доводите ти не е верен.Сърбите бяха извън Варшавският договор благодарение на хърватина Тито, ако начело на СФРЮ беше сърбин-русофил щяха да са плътно със СССР."Евтиният" газ от,, Газпром", може да го видиш в нета колко струва.Подписания договор през април е цена м/у 350 и 460 долара за 1000 кубика.6те МиГ - 29 са използвани самолети от резерви на база в Беларус за които сърбите платих стотици милиони за осъвременяването им. По жизнен стандарт Сърбия не е по-добре от Бълга
48
7
 
9
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Другарите имаха потребност на своите празници да видят робите строени в колони да преминат пред трибуните и да изразяват щастието си с мощни възгласи? "Слава, слава, Бе, Ка ***, Бе, Ка ***.." Другарите имаха потребност да ни натискат в СССР. Обаче съветските другари им било писнало от наглостта на нашите разбойници и мъдро си правели пас по въпроса. Прекален комунист и на съветските сатрапи не е драг. По късно на другарите се явиха странни капризи за резиденции, скъпи западни коли и стоки, палати!
47
8
 
7
 
! Отговори
?! преди 1 година
Не благодари ли и на България за огромното търпение и затова, че все още не е поискала от всевъзможните международни институции да бъде наложено пълно ембарго и изолация на тази държава заради несправедливата дискриминация на българите, живеещи на сръбска територия и за откритата враждебност спрямо нашата страна, вследствие на което търпим всевъзможни щети? НО ВСЯКО ТЪРПЕНИЕ ИМА ГРАНИЦИ!