Цветанов напуска НС, ГЕРБ готви изключителна кампания

Скандалите ще отвратят и откажат хората да гласуват, смятат експерти
28 мар 2019 11:05, Красимир Ангелов
125

"Цветан Цветанов ще даде всичко от себе си, за да докаже, че този скандал не е навредил на ГЕРБ. Може да очакваме изключителна кампания от страна на ГЕРБ. Цветанов изцяло ще базира кампанията на "вижте ги те какво имат", смята политологът Татяна Буруджиева след вчерашната оставка на втория човек в ГЕРБ като председател на ПГ на партията.

Още по темата
Заради скандала с евтините апартаменти той напуска парламента, но остава зам.-председател на ГЕРБ и лидер на предизборния щаб на партията. Според Буруджиева Цветанов е изглеждал подготвен, направен е анализ и е търсено решение.

"Г-н Цветанов говореше предимно на хората от ГЕРБ. Обърна се към опонентите и журналистите, цялото останало време отдели на хората от ГЕРБ. На 100% образът на Цветанов е на нападнатия, на жертвата", коментира още тя.

Политическият психолог Антоанета Христова сподели мнението, че решението не е било взето вчера и идва след изговорени опции, а самият Цветанов е изглеждал спокоен. "Скандалът набра енергия. В пика на скандала трябваше да се извърши кризисната интервенция. Всички необходими стъпки бяха реализирани от страна на ГЕРБ. Кризата почти е овладяна", подчерта тя в "България сутрин".

"Г-н Цветанов е изключително лоялен на своя лидер и на партията. Не допускайте хипотеза за разваляне на отношенията между Цветанов и Борисов", каза още Христова. Според нея избирателите ще са отвратени, ако се продължи в този стил на нападки и скандали, а изборът на евродепутати ще опре само до твърдите ядра на партиите.

Татяна Буруджиева също е на мнение, че заради скандалите хората ще се откажат да гласуват и ще спечели този, който може да вдигне повече избиратели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
18
 
6
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
До 18. Това към Елена Йончева си го написал, нали?
19
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това им беше с кампаниите на ГЕРБ.*** им такова мамата, по-късно и на нас.
18
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ще купуват гласове и фалшицират изборни резултати. То е от ясно, по-ясно. Този овъртолил се в далавери кривоглавец на друго е неспособен.
17
25
 
6
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До долу тиквата. Айде хубаво, ама много хубаво да обясниш как точно ще се фалшифицират изборите.
16
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставки веднага!Пълен, подробен отчет за посещението в САЩ!Съд за укриване на данъци и пране на пари!
15
30
 
8
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До да бе. Голям праз, че червен галлош като теб щял да гласува против ГЕРБ. Това изобщо няма да повлияе на поредната им победа.
14
5
 
32
 
! Отговори
Мария Гаргамел преди 5 години
То след тези разкрития, за тия ще гласуват само облагодетелствани с имоти и постове. Тъкмо ще ги преброим колко са. Иначе, да живее пенсията от 200 лв. За апартамент като на Цеца и Цецо, ще са нужни около 675 годишни такива пенсии
13
5
 
38
 
! Отговори
Долу Тиквата ! преди 5 години
"Изключително кампания" да разбираме изключителни фалшификации и манипулации на изборите ...
12
32
 
7
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До ха-ха-ха. Е, ти явно си един от последните ***.оти, които не са разбрали или не искат да приемат, че Костинбродската афера беше подло дело на Станишев и Доган.
11
7
 
37
 
! Отговори
Ай, честито преди 5 години
Предположенията и анализите на дамите никога не са се сбъдвали. На тези избори ще гласувам срещу герб, както и много други. Успяха, особено с включването на някои персони в листата, да мобилизират доста народ.
10
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двете защо не си запазят погрешното мнение за себе си? ГЕРБ и подмазвачите има неприятния навик постоянно да се натрапват на хората с лъжи. Фактите и документите доказаха многото престъпления, а това, че няма да бъдат съдени, е ясно защо.
9
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ готви изключителна кампания - това ремонт на печатницата в Костинброд ли ще е?
8
4
 
36
 
! Отговори
не става преди 5 години
С липсата на наказание за прегрешилите се стимулират новите, които ще заместят старите, да крадат докато могат и после с оставката си да станат отново чисти !Това, че е подал оставка заради далавера, кражба или злоупотреба със служебно положение не означава, че вече е наказан. Не може само с оставка !!!
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гюле гюле на aмчъкaзлиятa!
6
4
 
32
 
! Отговори
Баба Ванга преди 5 години
След края на" изключителната" кампания в ГЕРБ ще останат трима Борисов , Цветанов- Лоялни и Буруджиева ...да Буруджиева..тая няма срама навремето я бутнаха с парашут в Разград за депутатин , сега върти опашка и се подмазва на ГЕРБ..
5
32
 
7
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До гост. Ами колко, поне 700 000 ще гласуват и пак ще са първи. Защото другите са по-зле.
4
8
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Сиреч Костинбродската печатница ще заработи на няколко места
3
5
 
39
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Точно обратно, аз пък ще отида нарочно да гласувам против ГЕРБ.Още повече след като разбра, че Александър Йорданов са го нагласили в листата на 6-то място.Те едва ли и петима ще вкарат, но за всеки случай.
2
8
 
43
 
! Отговори
гост преди 5 години
Браво Бойко, щом при такъв скандал Цецо пак е втори в ГЕРБ, познай колко хора ще ти гласуват доверие да се излъжат този път?
1
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ГЕРБ готви изключителна кампания".Е,колко да е изключителна,при тия корумпета във властта?