АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде

Ако им липсва "Коалиция за България" - да заповядат, обяви Румен Петков
126
АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде
Снимка: БТА

Ако на БСП много им липса марката "Коалиция за България" сме готови да обсъдим тяхното приемане във формацията, обяви пред журналисти председателят на АБВ Румен Петков.

Още по темата
"Не знам как може да откраднеш нещо, което не принадлежи. Ние сме внесли в ЦИК документи", обясни той по повод претенциите на БСП за собствеността на марката "Коалиция за България".

"Ако на БСП много им липса закъснялата носталгия по марката „Коалиция за България, сме готови да обсъдим тяхна молба още днес, само двама от партньорите все още имат резерви да ги приемем", коментира Петков и направи интересно сравнение: "Ще ги посъветвам да се вгледат в предшественика. Ленин стиска каскета и никой не му го краде. На тях все някой нещо им краде", заяви лидерът на АБВ, цитиран от "Фокус".

Председателят на политическата формация "Коалиция за България" и лидер на АБВ Румен Петков внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори на 26 май на формацията. Листата на политическата група е оглавена от проф. Боян Дуранкев.

"Коалиция за България“ е съставена от общо 7 партии- ПП АБВ, ПП "Обединен блок на труда Български лейбъристи", ПП "Българска партия Либерали", ПП "Възраждане на Отечеството", ПП "Българска левица", ПП "Движение за социален хуманизъм" и политически движение ПП "Социалдемократи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
23
 
20
 
! Отговори
ЗАЩО АБВ!! преди 5 години
Аз съм убеден социалист и ще гласувам по съвест за АБВ. Тя е автентичното ляво, защото БСП е компрометирана мафиотска структура, която няма нито морал нито възгледи за развитието на България.ГЛАСУВАЙ И ТИ ПО СЪВЕСТ!
65
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора,ако искате да се измъкнете от този октопод,който задушава в хватката си и убива населението+България и се измъкнете от него,просто гласувайте за АБВ!Това е истинската социалистическа партия.Вижте само как платените *** се опитват да злепоставят АБВ!
64
11
 
19
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Корнелия абсолютно правилно атакува шаломовците Гоце и Румен Фонтана. По принцип, вечера писах, че те са трупове, които като се разлагат фунтят на шекели. Всички тия партии, дето са накияени там като коледна елха, и с определения "либерали" са просто една еврейска парлама, с която тръгва да се имитира "обществена тежест".
63
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБВ подкрепи ТОВА ТЕГЛЕНЕ.Много е удобно да се лъже когато е минало време.След това срамно за АБВ гласуване Първанов и Петков се надпреварваха да обясняват, че ` било станало грешка`, че `всъщност не се били доразбрали точно преди гласуването`А хубавеца Първанов по тоя случай подаде оставка, но не му я приеха. Понеже бил `много ценен` за партията.
62
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАБВ да докажат, че не са слугинска партия.За сега няма такъв факт.АБВ подкрепи с лъжа тегленето на 16-те милиарда нов дълг. Като обещаваше, че няма да го прави. Борисов не може да им се отблагодари цял живот.-Ти си един лъжлив ***,служещ на чужди,небългарски интереси,АБВ не е подкрепила това теглене на милиарди,нещо повече - АБВ напусна това крадливо управление,а ДСБ бяха коалиционен партньор на герберите тогава,но и те се опариха от тях!
61
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако комунизъм=бедност, значи по-големи комунисти от ГЕРБ няма. Насадиха ни баш в комунизма.
60
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБВ да докажат, че не са слугинска партия.За сега няма такъв факт.АБВ подкрепи с лъжа тегленето на 16-те милиарда нов дълг. Като обещаваше, че няма да го прави. Борисов не може да им се отблагодари цял живот.
59
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политически трупове.
58
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБВ обявяват,че са си за център-ляво!Те са българска партия,а не слугинска предателска партия,с чиста съвест може да се гласува за тях,ако искаме да се измъкнем от това престъпно управление!Който е срещу АБВ,той е и срещу по-доброто бъдеще на България!
57
8
 
17
 
! Отговори
комунизъм=бедност преди 5 години
Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.
56
6
 
12
 
! Отговори
до АлиБаба преди 5 години
Що пичове не могат ли да бъдат продажници?Борисов даде 43 милиона на Гергов.Колко даде на Гоце и Румбата? Румбата да ме срази като посочи точната сума.
55
5
 
14
 
! Отговори
АБВ=пикаеща партия преди 5 години
Румен Петков е пикаещ на открито "политик
54
6
 
10
 
! Отговори
АБВ=пикаеща партия преди 5 години
Румен Петков е покаеш на открито "политик".
53
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боян Дуранкев е голям образ, ама май залага на куция кон. Иначе му желая личен успех. Не че е постигнал малко в живота.
52
11
 
9
 
! Отговори
АлиБаба преди 5 години
Румбата е пич .Тя цялата история е за КОКАЛА ама няма Бг политик които да застане срещу Румен в ДЕБАТ .Може би единствено Лиляна би устояла известно време .Всички други ще бъдат сразени от богат речник и бърза мисъл.Това е положението колкото и дави е мъчно
51
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБВ е най-полезната за България партия,защитаваща българския интерес и интересите на населението!
50
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на тези хора каузата им е костовистка,далавери,кражби ,корупция.
49
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе може АБВ да са създали герберите,по простата причина,че има един запис в Тубата в който се казва как герберите са измамили АБВ и са им подляли вода,за да не се коалират с БСП. Освен ако видеото не е фалшиво,но се съмнявам,защото БСП отблъснаха всички от себе си,затова и падна правителството на Орешарски,заради репресиите и отмъщенията, ако това не беше се случило и досега БСП щяха да управляват,някой от герберите беше казал,че над 300 000 са пострадали от насилието.
48
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов даде 43 милиона на Гергов. За сините му очи.Колко милиона даде на Първанов?
47
16
 
3
 
! Отговори
Милениум преди 5 години
Само НДСВ И ПП Новото време!!!