Борисов: Листата на БСП е шпионин - държавна сигурност

Според лидера на ГЕРБ, само един разбира от европейска политика
Обновена: 14 апр 2019 15:06 | 14 апр 2019 15:00, Нели Христова
676
Борисов: Листата на БСП е шпионин - държавна сигурност
Снимка: Булфото

На представянето на платформата на ГЕРБ за евроизборите, премиерът Бойко Борисов не пропуска да коментира листата на БСП.

"В листата на БСП има само един човек, който може би разбира нещо от европейска политика. От там нататък е шпионин - държавна сигурност, шпионин - държавна сигурност. Бях сигурен за Иво Христов, видях ги онзи ден как се гледат той и Корнелия Нинова. Невключването на Сергей Станишев в листата означава, че нашите опоненти нямат нищо общо с европейските социалисти, това ще е тълкуванието навън", отбеляза премиерът.

"По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс някой да ви надбори или да излезе по-добре подготвен", похвали той кандидатите за евродепутати от ГЕРБ - но довърши "затова съм сигурен, че ще започват и ще свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние шамарите си ги изядохме, нашите уроци си ги научихме. Мисля че всички са наясно на какво реагират хората".

Борисов припомни и изключителния успех на българското европредседателство.

"Не случайно навсякъде България се сочи като пример, за това, което правим и се прави. Освен това знаковата среща ЕС-Турция се проведе в България и на нея дойдоха президентът Туск, Юнкер, Ердоган. Срещата Китай-ЕС след това не се проведе в Румъния, а в Брюксел. За какво говори това?", каза премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


676
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
514
1
 
32
 
! Отговори
уточнение преди 5 години
Листата на Шайката: милиционер-доносник-парашутист-евреин-шпионин-аутсайдер-комунист-асфалтаджия-апартаментчик-агент на ДС-санировчик-предател-номенклатурчик ...но ,задължително по-неграмотен от Вожда и верен на Цвък.Целия списък е изготвен в посолството на САЩ , за което ще платим и бонус от близо 3 милиарда ,уж за някакви модерни самолети/модел 1974г ,вече бракувани в Португалия ,Холандия и Германия, последния такъв ковчег е произведен 2005г./
513
0
 
23
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 5 години
Тези тримата са за затвора.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за България.Празните приказки на тиквения генерал и милиционера-вифаджия са втръснали и на децата.Европредседателството беше толкова безлично и невзрачно ,че никой не разбра кога свърши.Спомням си само кражбите на дебелата Лиляна Партизанката и снимката на Боко с еврогосподарите му пред НДК.Абсолютна демагогия по герберски-просто обиколката на ЕС мина и през Тиквенистан.
512
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 578Да, а също и двойно гражданство и недвижими имоти, включително и тераси.
511
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям страх го гони босоногия.Отпред, отзад, отляво, отдясно, отгоре, отдолу, все му се привижда нещо или някой.Но в много случаи силуетите наистина изплуват от мъглата.Така съм гледал по филмите.
510
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Diplomite za obrazovanie i profesia na vsichki bg publichni kandidati za eudeputati v bg mediite za publichni obsajdania predi izborite...sasto poslednata im mestorabota prez poslednite 5 godini, izvlechenia ot tehnite zaplati za poslednute 5 godini, tehnia rabotodatel, adres, danachen nomer, EGN. Den na otvorenite vrati v bg politikata v demokratichna svetska prozrachna rbg...hem da gleda, da se uchi i da znae novata mlada bg politicheska generacia kak se bori bg korupciata s prozrachnost....
509
24
 
9
 
! Отговори
до 571 преди 5 години
То всичко свързано с комунизма е лъжа и измама.АК 47 всъщност е конструиран от Хюго Шмайзер и екипът му които са пленени от руснаците и насилствено закарани в Ижевск до 1952 година.двадесет и седемте немски инженери правят на руснаците автомат.Михаил Калашников е рабитил в завода като тракторист!Докато Хюго Шмайзер е бил четвърто поколение оръжеен конструктор!Така,че автомата би трябвало да се казва HS 47,а не АК 47.Или може би Sturmgewehr 47!
508
15
 
6
 
! Отговори
до 565 преди 5 години
Като чух как Иво Христов говори перфектен руски език се учудих,че е българин.
507
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
mi to togaz vsichki deputati v zatvora koi nee bkp
506
22
 
5
 
! Отговори
Янаки преди 5 години
БСП редовно печелеха избори но после 80% от електората им почина поради старост.
505
3
 
29
 
! Отговори
мддааа преди 5 години
пък листата на ГръБ каква е санировачапартаментаджиянеграмотен ли=лита....все ЕнтилЕгенти и наДарени ..като че ли са от БАН или съпер преуспели с честен труднали се чака да кихат половината доходи в партийната централа ..не си види Винету индианците- за други се коси айде на бас че всеки от листата на БСП ще смячка в дебат всеки от ГрАб
504
9
 
3
 
! Отговори
преизбиране на БКП преди 5 години
До МанчевПри един следващ 9-то септемврийси преврат!!!!!!!!!!!!!!
503
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП-БКП всичките са затвора или за АК47.
502
20
 
6
 
! Отговори
Манчев преди 5 години
БСП ще спечели избори след около 100 години. Серго и Корнелия все още ще са начело поради липса на по-качествени. Веднага след изборите ще причинят поредната национална катастрофа и България ще заприлича на Венецуела и Северна Корея: режим на тока и липса на всякакви стоки в магазините.
501
4
 
38
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Погледнато отстрани - да правиш коментари за опонентите си ми се струва много грозно и е признак на много ниска култура и страх. Вместо това, по-добре да погледне в собствената си градинка, защото там нещата са толкова изпуснати, че наглостта на политиците им премина всякакви възможни граници.Наистина жалка гледка...
500
5
 
29
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
А герберската листа е още по-зле! Там са МАФИОТ- КРАДЕЦ,МАФИОТ -КРАДЕЦ..............................~!
499
3
 
22
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
По принцип Борисов се харесва на Тумпените и Гегенератите.А изборите ги печели софтуера мъкнен от Щатите.Не случайно преди избори Цветанов припка на инструктаж там.Предполагам,че скоро ще пусне Борисов по пистата и ще гледа ,как ще го отиграе.Човештинка
498
31
 
11
 
! Отговори
Точен Борисов преди 5 години
Както винаги Борисов е с много точен коментар, не случайно печели едни избори след други ....
497
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен това и трима са половин руснаци, за дорбо или лошо незнам.Всечки обаче са наследници на комунистически родове,всички не са работили като нас а са назначавани на меки и леки длъжности.
496
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наближава краят на един крадец и страхливец.Дата 26.05.2019 г.
495
3
 
21
 
! Отговори
бъдеще преди 5 години
Сега ще видят пенциите как ще гладуват още след като бай въведе тол такси и вдигне цената на тока.