Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов

Боксовият шампион ще бъде четвърти в подреждането на НФСБ
Обновена: 24 апр 2019 09:27 | 24 апр 2019 09:25, Красимир Ангелов
169
Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов
Снимка: Булфото

Младият ром, който е на четвърто място в листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" (НФСБ и Средна Европейска класа) за предстоящите европейски избори, е боксовият ни шампион Даниел Асенов. Младият боксьор, известен с прякора си Тайсъна, е многократен европейски шампион за младежи и носител на купа "Странджата".

Той има пълното основание да присъства и би бил гордост за всяка европейска листа, посочи Валери Симеонов пред Радио "Фокус".

Още по темата
"Имам още една причина да го издигна на челно място – той е представител на един селски боксов клуб – село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб", отсече Симеонов и уточни, че от повече от 20 години този клуб се издържа от телевизията на Симеонов.

"Това момче има пълното основание да присъства и е гордост във всяка европейска листа. Неговият по-малък брат също тази година стана европейски шампион. Двамата си боядисаха стаята в бяло, зелено и червено – цветовете на българското национално знаме, без никой да ги накара. Понякога сред етносите има такива патриоти, които ни карат засрамено да сведем очи", коментира лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов посочи другите двама депутати в листата, освен него – Йордан Апостолов и Славчо Атанасов. Лидерът на листата за евровота допълни, че втора позиция заема Гергана Микова, която в момента е областен управител на Стара Загора.

На трето място е Димитър Карбов – общински съветник във Варна и представител на бизнес. На пето място е Ивайло Вагенщайн – общински съветник от Бургас и предприемач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
18
 
! Отговори
Анормален преди 5 години
Усети се че българи за него вече няма да гласуват.....
99
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПриятелТака е бате... Културните държави дават за спорта, обаче искат и да си поне малко образован за да си полезен за обществото. А тука разни смaчканяци ги слагат в листата за евродепутати. Да може да получава по 20 бона на месец заплатка.В България се издуга в култ прocтотията и невежеството!След 5-6 години ще има паметници на "Незнайния велик мaлоyмен човек! Лидер и модел за подражание на младежта!"
98
0
 
15
 
! Отговори
Прованс преди 5 години
С Волен да направят дует "кристали "
97
5
 
29
 
! Отговори
Приятел преди 5 години
Познавам лично сиГането от с.Кукорево.Не може да чете!!!И е европейски шампион за младежи.В село Бояджик , Ямболско има още 5-6 такива шампиони.Общото при тези шампиони е че ,след първия бой при мъжете кариерата им приключва.Просто Валерко е от същия етнос и се опитва да вземе някой и друг глас за изборите.
96
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Въпроса не е в бокса, а че това момче прави нещо смислено в живота си, бори се в живота, полага усилия, а не е поредната *** в гетото или кръчмата, водеща безцелен животец на гърба на обществото."Знаеш ли колко деца има, които завършват университети в страната и в чужбина С ОТЛИЧИЕ и държавата буквално ги оставя ДА УМРАТ!Тоя нито се е постарал да завърши училище нормално, нито нищо. На България такива хора като него ли ни трябват повече или честни и добри старателно научили се???
95
0
 
3
 
! Отговори
Еврей преди 5 години
Браво наш човек също е там браво!
94
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Говорим за професионален спортист, няма как 50-килограмовия Даниел Асенов да е бияч - смешно е, не мислиш ли?"Ти май си фен на художествената гимнастика. Никакво понятие си нямаш от бокс очевидно.
93
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шампиончето дори не знае за какво са го кандидатирали....
92
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шуробаджанащина отвсякъде. Валерко набутал в листите роднина.
91
2
 
5
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 5 години
До до Оф , да се омита!Децата нямат нищо общо с тази статия ,гламавий! Ако можеше и да мислиш ,щеше да разбереш.Статията е за кандидат евродУпетат ,чието единствено качество е че държи на бой!
90
6
 
14
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 5 години
Сутринта гледах Валери Симеонов по ТВ.Как казал на бургаския кмет да вдигне оценката на имота ,който купува.И как кмета я вдигнал 3 пъти!Представяте ли си колко е гламав този алчен ***?Самата договорка с кмета е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!Да не говорим че оценката трябва да е обективна , а не съгласно интересите на купувача.Само за тези думи Валерко-*** и кмета трябва да бъдат арестувани.СЕГА ,ВЕДНАГА и ЗА ДЪЛГО!
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Офф ,да се омитаИ какво общо имат децата спечелили олимпиада по математика с тази статия?
88
5
 
6
 
! Отговори
До 88 преди 5 години
И кой твърди, че с бокс ще оправим държавата, каквата и простотия да се крие под това всеобхватно определение!? Говорим за професионален спортист, няма как 50-килограмовия Даниел Асенов да е бияч - смешно е, не мислиш ли? Въпроса не е в бокса, а че това момче прави нещо смислено в живота си, бори се в живота, полага усилия, а не е поредната *** в гетото или кръчмата, водеща безцелен животец на гърба на обществото.
87
7
 
8
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 5 години
Преди седмица са върнаха едни деца ,спечелили над 30 медала по математика в държава от Азия.Естествено ,техните родители и учители НИКОГА не биха се сетили да влязат партията на измамника Валери.СКАТ на Валери Симеонов не плаща и стотинка за трасетата на кабеларката ,нито за авторски права.Но цялото южно черноморие е опасано от СКАТ и таксите са двойно по-високи от другите региони.Нищо че сезона е 3 месеца.
86
2
 
12
 
! Отговори
казаХ преди 5 години
Другите европейски държави изпращат в Брюксел хора с ум и образование за да защитават интересите им,"българските" партии изпращат руски агенти,бивши любовници,неуспели политици и артисти,боксьори и подобни клоуни за нищоневършене в полза на България.Затова и българите сме отвратени от политическата клика която доведе нормалните българи до брашнен чувал непрекъснато изтръскаван заради размножаване на безполезници, а България до подигравателно потупване по рамото от брюкселските зелки.
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До боксьорВ интерес на истината Бат Сали нито е ***, нито необразован, иначе си прав че интелекта трябва да е водещ когато се избират висши бюрократи, но за жалост този критерии е не е водещ не само в България, а в цял свят. По-скоро тази номинация и символична, от една страна привличане на електорат, от друга няма лошо да се покаже на обществото, че ако положиш усилия можеш да избягаш от клошарския престъпен гето свят.
84
0
 
14
 
! Отговори
bob преди 5 години
нищо против момчето, но за такива позиции не трябва ли да разбираш от политика и да си учил за това. То разбира от бокс и е най-добрия, но до там може би свършва приказката.
83
3
 
15
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 5 години
Роднини са! Всички в Ямбол знаят че Валерко-Далаверко си е от боята. Но номерата му минават , засега. В Ямбол и 5 българи няма да гласуват за този псевдопатриот.
82
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
значи симеонов е истински "български" националист такива като него се раждат веднъж на 1000 милярда години човека мисли за Българите а не за личният си интерес пролича си на протеста на майките на деца с увреждания много е стабилен магаре да го......................... ще му е малко
81
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива роми трябва да се дават за пример на утайките на обществото гето-ромите. Когато си качествен човек, етноса ти няма значение, когато не те мързи, постигането на успехи е неизбежно. Ето скоро имахме и ром шампион по вдигане на тежести, това е пътя за интеграция и нормален живот, труд и образование, а не БХК лигавщини и социални помощи.