Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа

Режисьорът щял да помага на Джамбазки
Обновена: 25 апр 2019 14:22 | 25 апр 2019 14:22,
57
Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа
Снимка: БулФото

Отнемане на децата от техните родители и отиването им в приемни семейства, които по-добре ще се грижат за тези деца. Родители, които не пращат децата си на училище, са убили тяхното бъдеще! Това е инкубатор за престъпност - те остават неграмотни и нямат друг избор освен да убиват и да грабят, за да оцелеят, но те не са виновни. Тези родители унищожават децата си. Приемните семейства ще се грижат по-добре за образованието и бъдещето на децата.

Още по темата
Това каза пред БНР кандидатът за евродепутат от листата на ВМРО Андрей Слабаков.

Според него "циганите в България трябва да подкрепят това предложение".

Режисьорът обясни, че е приел номинацията, защото с ВМРО гледат в една посока, но уточни, че "по-скоро те мислят като мен".

Попитан зад какви каузи ще застане, ако замине за Брюксел, той отговори, че отива, за да помага на Ангел Джамбазки в посоката, в която той е тръгнал, защото той бил от най-работните евродепутати.

"Трябва да се измисли някакъв смислен закон за емиграцията, тъй като в Европа влизат огромна група хора, които не приемат нашата система. Трябва да се реши проблемът с огромната неграмотност в ЕС, това създава огромни маси хора, които лесно могат да бъдат манипулирани. Интеграцията на тези хора е проблем, защото те не желаят да се интегрират", допълни Слабаков.

Слабаков взе отношение и по темата "Апартаментгейт".

"Човек е невинен до доказване на противното. Странно е, че са обявени за виновни хора, преди да са завършили разследванията на съответните органи", заяви той и изрази готовност да декларира имотите си предварително, въпреки че не е длъжен да прави това.

Кандидат-евродепутатът изрази учудване, че досега нито един български представител в Брюксел не е казал и една дума за изкуство и култура и даде своята визия за проблемите в сектора.

"Трябва да има културен обмен между страните от ЕС, за да можем да се запознаваме с културните продукти на различните държави. Съществува конфекция от американски филми, а за да гледаш европейски филми, трябва да полагаш нечовешки усилия", завърши Андрей Слабаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някой може ли да ме потсети, кои суперски филми е режисирал тоя човек, та постоянно ни го набиват като някакъв супер дупер режисьор
12
1
 
18
 
! Отговори
панчо преди 5 години
В ЕВРОПА не се пуши готов ли си да жертваш цигарите или ще кибичиш през повечето време в обособените за пушачи места вместо на депутатската банка?андрей стой си у нас тук е рахат и повечето се кара през просото няма да се впишеш във брюкселския профил на чиновник тук има какво по добро да правиш
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа"---Ама, наистина ли? Егати вица ! :)
10
1
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Аз пък си помислих, че ще се бори с тютюнопушенето.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се надяваме да се бори за легализация на тревата в целия ЕС
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще учи Елизабет II на неправилните глаголи в английския език, минало перфектно прогресивно време, минало перфектно и герундий.Пример: Бил съм се бил напил и съм се бил бил...
7
3
 
10
 
! Отговори
Айше преди 5 години
Критическата не прощава на никой!
6
2
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
андрей ти да не мислиш че до сега някой много по грамотен не е поел този сектор?а за джамбазки отвращението ни е масово като към личност която не е в европарламентът за да решава проблеми и дава по добри предложения а да пречи и усложнява на умните хора да прекарат подходящи добри закони.от него нищо креативно не е произлязло освен противопоставяне на всичо и тръшкане на пода като малко дете с отнета близалка и сега и ти ли ще наподобяваш неговото инато поведение? амам как само се услажда ЕС...
5
1
 
4
 
! Отговори
НАНА преди 5 години
А БЕДНИТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИ?
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майко мила, край на неграмотността в Европа щом и тоя юнак на юнаците започва да се бори с нея. Добре че беше баща му та стана известен покрай него, иначе щеше да е почетен абонат на някоя квартална кръчма и от там да се бори с неграмотността в Европа.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече мръсен.....
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как успяхте да го снимате без цигара.Браво
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече пиян отколкото дрогиран или обратното?