"Атака" откри кампанията с писмо до Юнкер

Националистите искат анекс към договара за присъединяване към ЕС
3 май 2019 14:03,
50

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Атака" откри предизборната си кампания с писмо до председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Лидерът Волен Сидеров, заедно с кандидатите на партията, влязоха днес в сградата на ЕП в София и поискаха анекс към Договора за присъединяване на България към ЕС, който да гарантира повече пари за България от еврофондовете.

Думата взе водачът на листата на Атака Геоги Димов. Той стана част от листата на партията, след като спечели политически риалити формат, наречен "Политическа академия", излъчван по партийната телевизия "Алфа".

Още по темата

"Ние искаме ЕС да въведе минимална заплата и пенсия зс всички страни-членки на ЕС. Поне тройно увеличаване на европейските фондове за България" - заяви Димов.

В своето писмо до председателя на ЕК от Атака се  обявяват против гейбракове, мигранти, санкции срещу Русия.

Лидерът на националистите Волен Сидеров пък припомни, че когато Жан –Клод Юнкер е бил в България, той му е подарил ракия и след това той получил ишиас.

"Поради тази причина, сега не му нося алкохол, а писмо" - коментира Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Тези от хЪтака с конкурс ли ги избират, все по 150 см. ръст :)))))))))))))))))))))))))))Болен-кримския - водач на стадото руски от .... :))))))))))))))))))))))
15
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Волене мачкай Cоросоидите и триполовите ишиасни жендъри.
14
4
 
18
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 4 години
Омръзнаха ми тези платени патриоти.И този ямболски тарикат БВолен.Цял живот изкараха на гърба ни.Още ли има наивници ,които си мислят че БВолен ,Шкембето и Валерко ги е еня за България?Едва ли.Борбата е за кокала и субсидиите.Дано се задавят тези мерзавци.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продават се, волене, белите ерепета - ЕВН. Искаха държавата да купи ЕРП-тата, а сега пишат безсмислени писма и правят цирк. Управляващата малка коалиция от "Трите Златки" държи правителството, а не поставя условията си за одържавяване на ЕРП-тата.
12
2
 
16
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Познайте от три пъти какъв пръст ще му покажат от Брюксел на златния пръст.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и да ни дават богатите европейци пак ще сме бедняци. Работа трябва, не милостиня
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще трябва да пратят и един преводач да му го преведе. Официално писмата се пишат на английски, но нали трябва да се уплашат разби сето си мислят, че от тези зависи нещо, и затова на български. И като го изпратите това писмо, какво точно очаквате да се случи? България е безгласна в ЕС, освен ако не инициира чужди каузи.
9
5
 
3
 
! Отговори
аз преди 4 години
Руски ***
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"санкции срещу русия... " абе нали си развиват собственото производство, Сидерю искаш да навредиш на собственото производство на русия ли бе? хахаха
7
6
 
14
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Бялата Златка пак ще намери изкуфели пенсии да му гласуват, без да се запитат, как патронът им пуши пури от 200 лв. парчето, пие коняк за по 1000 лв бутилката и купува нови жипове за Деница гажева
6
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз ще гласувам за Воля, Марешки и Люпен, сегашните избори ще се повторят като Дежаву с изборите в Германия през 1929 год. където на Ционистката кукла на конци ХУЙТЛЕР не му достигна 1 % да спечели изборите в Германия, тогава искуствената криза в американската борса допринасят ХУЙТЛЕР да вземе такива добри резултати, порудени от финансовите машинации ЧИФУТТЕ, Сега ситуацията е същата с малцинствата, А КОЙ ПОДКРЕПА МАЛЦИНСТВАТА. Това са Същите тия който и създадоха финансовата криза през 1928 го
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадлива Златка.
4
5
 
3
 
! Отговори
ХАХАА преди 4 години
КАЗАЖЦИ ПИШАТ ПИСМО ДО СУЛТАНА))); АБЕ ЗА 150Г. НЕЩО НОВО НЯМА ЛИ ДА ИЗМИСЛИТЕ, БЛУДКАВИ СТАВАТЕ РАШКИТЕ?
3
3
 
10
 
! Отговори
ОНЗИ преди 4 години
Този е един голям хитрец и няма нищо общо с голямата политика. Тук няма позиция - има само андрешковщина. Ами вземай си дяволъците и върви там някъде си - не ставаш !!!!!
2
1
 
14
 
! Отговори
Психофеномен преди 4 години
Защо Сидеров винаги върви с тълпа? Да не е защото се чувства несигурен, когато е сам?
1
20
 
6
 
! Отговори
Силвана П. преди 4 години
Господин Волен Сидеров безспорно се очертава като най-добрият и интелигентен български политик.