"Атака" откри кампанията с писмо до Юнкер

Националистите искат анекс към договара за присъединяване към ЕС
3 май 2019 14:03,
50

"Атака" откри предизборната си кампания с писмо до председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Лидерът Волен Сидеров, заедно с кандидатите на партията, влязоха днес в сградата на ЕП в София и поискаха анекс към Договора за присъединяване на България към ЕС, който да гарантира повече пари за България от еврофондовете.

Думата взе водачът на листата на Атака Геоги Димов. Той стана част от листата на партията, след като спечели политически риалити формат, наречен "Политическа академия", излъчван по партийната телевизия "Алфа".

Още по темата

"Ние искаме ЕС да въведе минимална заплата и пенсия зс всички страни-членки на ЕС. Поне тройно увеличаване на европейските фондове за България" - заяви Димов.

В своето писмо до председателя на ЕК от Атака се  обявяват против гейбракове, мигранти, санкции срещу Русия.

Лидерът на националистите Волен Сидеров пък припомни, че когато Жан –Клод Юнкер е бил в България, той му е подарил ракия и след това той получил ишиас.

"Поради тази причина, сега не му нося алкохол, а писмо" - коментира Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
Другия с коня преди 4 години
Разкриха финансиране на Атака от Руски банки.....Да напишат писмо на Путин за повече пари към България и Руската Агентура тук....Много по-реалистично е и ще е с по-голям успех,си мисля.....
35
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 4 години
Той обеща , но никога не е бил на власт за да му търсим сметка !Сидеров предложи не себе си както направиха другите , а млад , образован , умерен родолюбец , който със сигурност няма да подвие опашка в ЕП , а ще работи в полза на страната си ! Ще го пробваме , старите муцуни са ни ясни !
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров обеща преди време 500 лв пенсия и 1000 заплата,но до днес нищо от това.Идеята за обща минимална заплата в ЕС,среща отпор в страни,като Автрия ,Германия и скандинавските такива.Не е възможно,в една развита страна, да има обща минимална заплата със страна като България,чийто БВП е със стотичи по-малък.Макрон обича да фантазира и много му се връзват.Абсурд.
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На заглавната снимка: седемте джуджета.
32
2
 
2
 
! Отговори
D преди 4 години
Аз пък искам да увеличите местата на България с още поне 280 и фондовете да се вдигнат 57 пъти. Пишете, че сте съгласни, да си дам ИБАН-а.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мразим крадливи агенти на ЦРУ !!!! Малка ли ви е заплатата бе маскари !!!!! Малко ли предавахте България "Демократи" разрушихте държавата !!!! Всички българи гласуваме за АТАКА !!!!! Ходете си при работодателя в Америка !!!!!!
30
0
 
3
 
! Отговори
И язе сакам еврофонд преди 4 години
Ако си поискам, шъ ли ми дадеш !!!! Евро-ф-о-н-даджиите в затвора !!!! Хайде при Кьовеши всичките к-е-л-е-ш-и !!!!
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евро-ф-о-н-даджиите в затвора !!!! Хайде при Кьовеши всичките к-е-л-е-ш-и !!!!
28
0
 
5
 
! Отговори
Другия с коня преди 4 години
Другари,осъзнайте се....Сега в Русия идеологията не е на Маркс,Енгелс,Ленин и сие.На първомайската манифестация им потошиха червените знамена пред Кремъл и по някой друг прешлен,ребро и червените тикви носещи ги......Там сега Руски Капиталисти натрупват Капитал....Работническата класа и Пролетарията имат Право само да гласуват....Да ви напомня ситуацията в БГ?Някой от тях финансира нашите Партии за да лобират техния динансов Интерес...Не раБирам какъв е Проблема освен пак Държавна Измяна ...
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писмото е на руски, защото посланик Макаров им го е писал, ама Бареков го е превел на английски.
26
10
 
5
 
! Отговори
чуждо влияние преди 4 години
Искат пари от Брюксел ,ама не се знае дали те не взимат от другаде ,че имат толкова зор да паднат санкциите за Росия-- да и дат пред руското посолство и да кажа; Еиии много искаме да паднат санкциите махнете се от Крим и стига сте се правили на по-големи от западния свят та чак до Венецуела стигнахте--оправете си землянките и си гледайте на народа...
25
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
вашите депутати как са гласували в Брюксел срещу санкциите ишиасът вече еникои така че не е получил писмото
24
5
 
11
 
! Отговори
Toto преди 4 години
Алибаба и 40те разбойници.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези поне имат позиция,а не като ***- днеска с Русия,утре с Европа.България загива ако ЕС не се притиска да си гледа и бедните деца от Изт.Европа.
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
писмото е спонсорирано от санкционирани олигарси от империята на злото
21
13
 
13
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 4 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Кольо Колев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков
20
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеровите русофили-*** се водят като глутницата на "нощните вълци" на Путин !
19
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука има две мaстии цъкат минуси, аве ей мишоци с Юнкер е свършено и с Меркел и ЕНП бъдещето е на патриотите няма Значение колко минуси слагате и колко триете ОТ ВАШИТЕ МИНУСИ НЕ ЗАВИСИ АБСОЛЮТНО НИЩО.
18
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров да пише писмо на арменския поп в Кремъл !
17
6
 
21
 
! Отговори
уточнение преди 4 години
Дърт пияндурник и манипулатор е белия ***.Какви циркове прави в самолета ,в магазина за цигари и в университета ,а после клекна пред Тиквата и завъртя опашка.