БСП иска Борисов да е в отпуск до приключване на евровота

Премиерът използвал държавен ресурс за предизборна кампания
9 май 2019 08:17, Анисия Иванова
56

От БСП настояват премиерът Бойко Борисов да излезе в отпуска до приключване на евроизборите. От опозицията смятат, че той използвал държавен ресурс за водене на предизборна кампания. Поради тази причина внасят сигнал в Съвета за електронни медии и Централната избирателна комисия.

"Въпреки че Борисов опроверга това твърдение, ние смятаме, че имаме пълни основания за подобни искания. Непосредствено преди изборите наблюдаваме как министър-председателят обикаля страната и разпространява какви били "грандиозните" постижения на ГЕРБ. И всичко това с държавни средства", коментира в студиото на Денят ON AIR депутатът от БСП Христо Проданов.

Той отбеляза, че опозицията не може да принуди никого да предприеме някакви действия. Може обаче да призове за това. И го правела.

Пред Bulgaria ON AIR Проданов каза, че за БСП работата на Народното събрание ще започне едва тогава, когато победят на изборите на 26 май.

"Социологическите проучвания към днешна дата показват преднина за нас. И тя продължава да се увеличава. Време е това управление да бъде сменено", отсече "червеният" депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо до сега не е правил тези нещата, а сега по време на предизбораната кампания.Многот ясно ,че си прави реклама ..Ако искаше да помогне за тази болница,до сега трябваше да го направи.
37
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ са долна пасмина от крадци и лъжци. Всички черни, само Боко излезе от скандала бял, той все нищо не знае, нищо няма, а банковите сметки в чужбина, имотите в чужбина, било само слухове, да бе да... Трябва смяна на системата, това е истината, не стари партии, а президент начело.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До *** лицемеркаАко е вярно трябва да изчисти и Йончева, Кирчо, Гечев, първият на първата,много други крадци и мошеници без да пропуска себе си!
35
5
 
10
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 4 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
34
2
 
6
 
! Отговори
Pit преди 4 години
Ти пък (Христо Проданов)кой беше и какво си направил за тази Държава...Кой сиТи бе
33
4
 
9
 
! Отговори
Шушоумига преди 4 години
Ама,как само Борисов и Дончев и кмета и попа и данъчните!Затваряй всичко,да останат само някоя и друга мандра!Затваряй държавата временно,тъй рече баджанака!
32
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не желая с моите данъци да плащам кампанията на ГЕРБ! Имат си субсидия, слугински медии, да се оправят!
31
6
 
16
 
! Отговори
баста преди 4 години
Тези от БСП па много си повЕрваха и взеха да си въобразяват че те не са в кюпа на политическата клоака.Всички партии нароили се от вещицата БКП сте един дол дренки.Всички минахте през управлението,всички работехте и работите за лично забогатяване.Всички сте за сметището на историята.
30
14
 
6
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Пишещите по-долу, г-да...;))) Искането на БСП е напълно адекватно. Защо? Защото така ще се покаже истинската стойност на ГЕРБ като партия, а не принадената чрез държавният бюджет, т.е. парите на всички, които плащат като данъци. Защото, вервайте ми и аз да имам власт над бюджетя и аз ще спечеля всички избори;))) Каквито сте ми меркантилни душици, ще ви пазарувам на кило, че и на тон;))), че и з аоще ще питате;))) Затова: Борисов в отпуска! Да видим, каква му е истинската стойност, като политик!
29
2
 
6
 
! Отговори
ахаххаха преди 4 години
До A " И кога, че не зная-пиши по подробно, че не всички не знаят или вярват на пуснати твърдения от сорта -ти кажи, че сестра му е , па той нека доказва, че няма сестра. " -------------------------------------------------------Дори и един път да е...ни държаха гладни и смачкани цели 40 години!Питай пак за факти. Ще ти ги поднесем.
28
6
 
17
 
! Отговори
КАКВО ИСКАТ? преди 4 години
Да умреш от смях! Абе, я си гнийте вън от парламента, че да работят по законите нормалните партии. Я, колко спокойно се работи без червените тиквеници!!!!!!!
27
2
 
1
 
! Отговори
A преди 4 години
До Анонимен 25И кога, че не зная-пиши по подробно, че не всички не знаят или вярват на пуснати твърдения от сорта -ти кажи, че сестра му е , па той нека доказва, че няма сестра.
26
6
 
16
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
А "Зеленият пъпеш" постоянно като работи за БСП? Даже съветника му Иво Христов се намести в изборните листи на комунистите.И "Зеленият пъпеш" ли трябва да излезе в отпуск, питам аз?
25
5
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 4 години
Че то само преди избори се работи, по-добре така, че иначе нищо няма да свършат изобщо.
24
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП фалира три пъти държавата.
23
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма болница защото вие от БСП не я построихте 40 години?
22
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герб за трети път обещаха пари за болницата в Ямбол ама нито един журналист не го попита защо болница няма
21
12
 
28
 
! Отговори
Корнела мързелана преди 4 години
Корнела-мързелана не само дето тя и БСП не ходят на работа, ами искат това и от Брисов! Щом са толкова сигурни в победата си, какъв им е проблемът на БСП? Защо ги е страх, че Бойко за разлика от тях работи?
20
23
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Какво ша...прай Бокича кат....сдаде власта,както е свикнал да харчи безконтролно на...широко държавни пари,не знам.Ще получи...стрес горкия;тогава требе да харчи...собствените си парици.
19
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХМ.10год.чакаме и затънахме без-възвратно.Тук не е като в Русия слово-дело.Територията я запечатват.