Евродепутатите на Сидеров ще свалят санкциите срещу Русия

Лидерът на "Атака" се срещна с групата за приятелство България - Русия
10 май 2019 15:50,
113
Евродепутатите на Сидеров ще свалят санкциите срещу Русия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

България трябва да бъде по-смела, по-суверенна и да каже ясно на Брюксел, че страната ни губи икономически от санкции срещу Русия. Това каза лидерът на Атака Волен Сидеров по време на среща на Групата за приятелство между България и Русия в Народното събрание, съобщават от пресцентъра на партията.

Националистът настоява парламентът да вземе решение, с което да възложи на българското правителтво да гласува в Съвета на Европа за отмяна на санкциите.

Още по темата
"Ние сме парламентарна република и всяко решение на НС е задължително за  правителството. "Атака" вече е внасяла подобен проект за решение, но той  не беше приет в предния парламент", заяви Сидеров на срещата с Василий  Иконников, председател на Групата за сътрудничество с България и член на Комисията по бюджет и финансови пазари в Съвета на  Руската федерация.

Сидеров е бил категоричен, че отмяната на санкциите ще бъде сред основните каузи на представителите на неговата партия в бъдещия Европарламент.

Накрая той призова и други негови български колеги от други партии, които са присъствали на срещата, да заявят, че са за отмяната на рестрикциите и по този начин да се подобрят отношенията между България и Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
А БЕЛИЯ ПУДЕЛ няма ли да го правим евро-дупетат? ?????? Питам за един приятел!?
72
7
 
19
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Този руски-слугинаж "Сидирников", за какви икономически от санкции срещу Русия говори след като "азиатската империя" първа ни врътна всички кранчета, това продължава и до ден днешен. Те никога няма да ни простят влизането ни в НАТО и ЕС!
71
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя "патреот" не мога да разбера каквво прави в България ?Да си ходи при господарите в Русия.
70
2
 
16
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Висока цел са си поставили другарите от Атака. Ха , ха..!
69
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уж бил Български депутат а работи само за интересите на Русия Не сме го чули един път да се застъпи за България Да подкрепи инвестиция като на Флксваген например
68
15
 
3
 
! Отговори
Додо преди 4 години
В такива безумни времена живеем, че дори патологични бoклyци, като Волен Сидеров понякога вършат полезни неща! Браво!
67
3
 
8
 
! Отговори
Докладна 27.04.2005 преди 4 години
До: г-н Председателяна ЦС на ДПСгр. София от Ахмед Емин-началник КабинетГ-н Председател, Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решението на ЦОБ,аз изпълних поставената от Вас задач,като дадох сумата от 1 600 000лв./милион и шестотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров,за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители на ЦОБ Камен Костадинов и Росен Владимиров.С уважение /Ахмед Емин/.
66
4
 
13
 
! Отговори
Волен -президент преди 4 години
................ на КримТам му е мястото.И да не се връща.
65
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин президент!
64
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ataka e ruska partiya. Sankciite sa sreshtu ruskite ologarsi, koito grabyat Rusiya. Za Bolen nyama da ima vtori shans v politikata.
63
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога повече византийщина в България .Атака са фанариоти мразещи желанието на народа си да живее по европейски .
62
8
 
16
 
! Отговори
Крим не е руски преди 4 години
ай руския хулиган с тези мизерни проценти на избори тръгнал да дава насоки...Всичко за 1 рубла.
61
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжепатреот. Истинския патриот поставя интересите на народа си на първо място, а този поставя своите лични и е на заплата в Кремль. Такива хора трябва да бъдат съдени за това че са агенти на чужда държава и за национално предателство. Заради този дребен-непотребен освидетелсгван шизoфреники подобни на него, "патриот" се превърна в мръснa дума в България. А може би това е била целта? Плюя ви на всички пишман патреоте
60
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този с жълтата книжка не са ли го прибрали още в лудницата? Национален предател награден с орден за заслуги към руския гyлаг. Заради такива като този в Европа сме известни като троянски кон и сме най-бедната страна и никой не инвестира тук. А в НАТО некой не ни взима насериозно защото всяка получена информация я снасяме на пАсольствотo. България ще продържи да затъва защото не си лyстрира комундъpите преди 30г.
59
4
 
22
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
този индивид и неговите избиратели какво вземат че и аз искам от същотовсеки подаден глас за атака е изгубен глас за родината ни,нима за момент този вярва че има начин да повлияе някак за снемане на санкциите ? защо националист под предлог че защитава нашите интереси всъщност е по заинтересован за чуждите интереси доказателство че този е фалшив патриот лежащ на рубли
58
3
 
16
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Русия си има партия тук,Турция има,САЩ си имат партия тук.Само българите си нямаме партия тук.
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шоуто на Слави го представяше за нацист и хитлерист. След това започнаха да го представят за русофил и путинист.Това се казва метаморфоза.
56
2
 
21
 
! Отговори
Вилхелм Фон Канарис преди 4 години
Моя колега -- българина Волен Сайдеров, от Нацист стана Комунист...Това се казва ''Приспособяване = на латински Адаптатиум''...А стария Волен започна с ударна статия във в-к ''Демократция'' от 23 март 1991 г. -- '' ДА СВАЛИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД'' , и да пратим български войски в Ирак, в помощ на Американците и ПУСТИННА БУРЯ, срещу САТРАПА УБИЕЦ - САДДАМ !
55
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Белата Златка ще се сваля с другите две Златки - Русата и Черната Златка в ОП.
54
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Обезлюдена държава с граница с 100 милионна въоръжена анадола... не е умно кучета да лаят...