Евродепутатите на Сидеров ще свалят санкциите срещу Русия

Лидерът на "Атака" се срещна с групата за приятелство България - Русия
10 май 2019 15:50,
113
Евродепутатите на Сидеров ще свалят санкциите срещу Русия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

България трябва да бъде по-смела, по-суверенна и да каже ясно на Брюксел, че страната ни губи икономически от санкции срещу Русия. Това каза лидерът на Атака Волен Сидеров по време на среща на Групата за приятелство между България и Русия в Народното събрание, съобщават от пресцентъра на партията.

Националистът настоява парламентът да вземе решение, с което да възложи на българското правителтво да гласува в Съвета на Европа за отмяна на санкциите.

Още по темата
"Ние сме парламентарна република и всяко решение на НС е задължително за  правителството. "Атака" вече е внасяла подобен проект за решение, но той  не беше приет в предния парламент", заяви Сидеров на срещата с Василий  Иконников, председател на Групата за сътрудничество с България и член на Комисията по бюджет и финансови пазари в Съвета на  Руската федерация.

Сидеров е бил категоричен, че отмяната на санкциите ще бъде сред основните каузи на представителите на неговата партия в бъдещия Европарламент.

Накрая той призова и други негови български колеги от други партии, които са присъствали на срещата, да заявят, че са за отмяната на рестрикциите и по този начин да се подобрят отношенията между България и Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано поне наркотикът, който му дават от Раша да е качествен, че нещо по едно време беше яко загазил с някакви ментета и погледа не му беше центрован.
52
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно този какво губи от санкциите срещу Раша?Според мен само печели, щото му плащат да защитава някакви чужди интереси.Ако нямаше санкции, нямаше да му плащат. Така че според мен този трябва да прави всичко възможно санкциите да продължават, за да му дават парички някои хора.Разбира се и да продължава да се прави на много загрижен, защото все пак за това му плащат. Не е зле от време на време да се пали да крещи колко е загрижен. Да покаже дейност. Че иначе няма кинти. Бай *** днес.
51
3
 
22
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 4 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Кольо Колев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Воленчо се прегърна с Бойко когото ходеше да плюе по смешните си пенсионерски протести :) каква пародия :)
49
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не са пуснали нова дрога нещо?
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АТАКА ПОБЕДАОт безсилие пискате вие от Батака :)
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Сидеров кое? Те вече ги избраха ли? А и да ги изберат не могат да направят нищо.
46
4
 
16
 
! Отговори
sd преди 4 години
няма да има евродепутати от партията на тези малоу-мници
45
17
 
6
 
! Отговори
АТАКА ПОБЕДА преди 4 години
Защо *** сороските прасенца - от болка или безсилие ?
44
0
 
9
 
! Отговори
ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ преди 4 години
Свестните у нас считат за луди,глупецът, вредом всеки почита:"Богат е", казва, пък го не питаколко е души изгорил живи,сироти колко той е ограбили пред олтарят бога измамилс молитви, с клетви, с думи лъжливи.От БорбаХристо Ботев
43
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен се гаври със *** ! Мачкай Волене !
42
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров при Путин:- "Братушка", уредих да ти свалят санкциите !Путин:- Е как така !?Сидиров:- Връщаш Кримнаш и готово !Путин: - Това аз го знам и без тебе бе дурак !...марш, докато не те е подгонил "Новичока" !
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фифи-перото иска да разори Русия, като й свали санкциите !
40
16
 
6
 
! Отговори
истината преди 4 години
България трябва да бъде по-смела, по-суверенна и да каже ясно на Брюксел, че страната ни губи икономически от санкции срещу Русия.
39
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези не се и крият, че искат да влязат ЕП за да защитават интересите на Кремъл, а не на България !А като пишеш, че са русофили-продажници ти слагат минуси без обяснение !
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога повече византийско влияние.
37
4
 
18
 
! Отговори
Toto преди 4 години
От главен редактор на вестник "Демокрация" да се превърнеш в руски глашатай, това падение сигурно е подплатено доста добре финансово.
36
10
 
4
 
! Отговори
V преди 4 години
Най важното сега е като падне мафията герб ,към децата им да бъдат приложени най високите критерии по всички важни документи за да бъдат убити с кетапи както герберасо ченгеджизма е правил с децата на неверните в светлото герберас европейско бъдеще.А бсп няма да приложат същите високи стандарти .И кво остава за народа ако не АТАКА ДА ПРОЧИСТИ СТАДОТО ОТ ГЕРБЕРСКАТА ДУШ.МАНСКА ***.Избила толкова много хора не посегнали никога към държавна хранилка или социали или вишо кетапостроене на гърба на
35
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ще върнат ли преди това Крим на Украйна, защото това е условието !?
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Реалноста 34Хо-хо-хо.............ти объркваш аптекарчето с главния управител на цветарското бюро!!! Мак ар че и двамата са един дол дренки, но руснаците няма да си цапат ръцете ВЪОБЩЕ С ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ! Те отдавна са ни отписали! Както отписака и тъ-пи-те укропи! Не всички де!