Муравей: Президентът да си остави пристрастията вкъщи

Той коментира сблъсъка между Борисов и Радев
Обновена: 10 май 2019 11:46 | 10 май 2019 11:45,
84
Муравей: Президентът да си остави пристрастията вкъщи

"Всеки човек има право на политически пристрастия, но когато станеш президент тези пристрастия трябва да си ги оставиш вкъщи. Това каза пред bTV бившият финансов министър Муравей Радев по повод размяната на реплики между премиера Бойко Борисов и Румен Радев в последната седмица.

Още по темата

Премиерът Борисов поиска до изборите държавният глава да излезе в отпуск, защото президента правел кампания с пари от държавния бюджет. Радев отговори, че обвиненията към него са несъстоятелни и че е равноотдалечен от всички партии.

Муравей Радев беше категоричен, че това е най-мръсната кампания, която е наблюдавал и че е недопустимо да има такива нападки между президента и премиера, но подчерта, че има разлика между двете длъжности.

"Единият може да говори за политика, а другият трябва да е държавен глава", коментира Муравей Радев.

Бившият министър на финансите не пропусна да коментира и БСП. По думите му партията видимо се отдалечава от европейската социалдемокрация и "се приближава до болшевизма".

Той не е съгласен с идеята на БСП за повече държава в икономиката, защото, според него, "резултатът ще бъде национална трагедия."

Припомняме, че в края на април беше сключено споразумение за политическо партньорство между ГЕРБ и Български демократичен форум, основател на който е именно Муравей Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
25
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Сетих се кой беше Муравей! Министър на парите, или на финансите в правителството на Ванката Костов от Драгалевци. Няма да напиша какво направиха политиците с България, заради доброто со възпитание, но интелегентните читатели на коментарите ми се сещат. Ще поставя звездички, вместо истинските думи ****** *******.
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко нарече Плевнелиев партиен президент. Пак му издърпа ушите :DХайде ББ да спре да се пени. Пречили му на кампанията ... каква кампания имат изобщо. Пълна пародия
21
15
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
"Зеленият пъпеш" е като голям тромбон. Хем е гръмогласен, хем не възпроизвежда никаква мелодия, хем е кух. Такъв инструмент няма водеща роля в един оркестър. Неговата роля е да го обединява като му задава такт.Лошото става когато инструмента си вмени друга функция.
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некадърника Мургавей тръгнал да се исказва. Абе мълчи си, не карай цяла България да се напъва да си спомни кой беше ти!
19
6
 
30
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Муравейчо е много хубаво момче, държи големи складове в Южна промишлена зона, включва се в строеж на кооперации и обезщетения с апартаменти и магазини !!!Той е много хубаво момче седесарче, на Костов финансовия мозък!Муравейчо кряка, защото вижда някаква заплаха за себе си, а не защото му дреме за българския народ и бъдещето на страната!!!И сега да попитам, Муравейчо осребрявал ли е, или е злоупотребявал с политическа власт, за да се облагодетелства???Според мен да!Селяни прости?Майки!ЦРУ!
18
6
 
29
 
! Отговори
стига бе преди 5 години
Куцо, кьораво и саката изпълзява от дупките, за да брани ГЕП-аджийската партия.
17
30
 
8
 
! Отговори
Върла комуняга преди 5 години
Браво г-н Муравей Радев. Този клепоухия дето ни се води за президент обслужваш само руски интереси стига е трошил народни пари със своята *** за щяло и нещяло
16
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам кои са се впрегнали да помагат на Бойко, със сигурност ще гласувам за БСП. Благодарим на всички мухлясали седесари за активната анти-кампания!
15
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мухъла Румен Радев
14
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е на хранилка в руската ***, оттам лап ка.
13
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, тази счетоводителка не се ли е пенсионирала още?Да си гледа внуците, да пържи мекици.... Що се занимава с неща, от които никога не е разбирала?
12
3
 
38
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Откъде изкопахте Мравояд Всеядев, който наложи 22% ДДТ?
11
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всичката седераска диария изплува за да си спасява гербавото наследствомного смрадтрабва обилно вода и стабилно проветряване
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен, на българите и българките им омръзна да слушат мненията на бившите. Интересно е какво ще кажат например сегашният министър на финансите. Кое правителство емитира облигационен заем за 16 милиарда лева и защо ?
9
3
 
42
 
! Отговори
,.,., преди 5 години
За този когато беше финансов министър в правителството на Иван Костов хората скандираха-Муравей,не бъди злодей.Това казва всичко.
8
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи го на Плевнелиев това, който две години лае от яд срещу президента! А ти отиди в затвора заедно с тези, на които се подмазваш.
7
4
 
37
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Мургавей Крадлев, седесариата има навика да развожда по телевизията и да му тика микрофон в устата. Смятайте, каква държава е България, щом крадците дават интервюта по телевизията;))), а Мутра е на върха й.
6
4
 
46
 
! Отговори
Ради преди 5 години
Разни изложили се корупционни дъртаци, като този са готови за дребни от шайката да плюват когото трябва. Г-н БГА Балкан унижожительо, мнението ти не не струва нищо! Вместо да обикаляте студиата, до сега трябваше да сте си излежали част от присъдите!
5
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крадеца моравей сутринта беше пръв по глиган ага домус суджук тв. Гъделичкаше на бойко кълбетата. Нямаше даже кой да го пита нещо.
4
7
 
34
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Покрай тия евроизбори изпълзяха всички скелети от гардероба. Видяха, че ГЕРБ напълни държавата с пари и се опитват да откраднат, каквото могат. И понеже не могат да докопат нищо, затова са много изнервени.