Муравей: Президентът да си остави пристрастията вкъщи

Той коментира сблъсъка между Борисов и Радев
Обновена: 10 май 2019 11:46 | 10 май 2019 11:45,
84
Муравей: Президентът да си остави пристрастията вкъщи

"Всеки човек има право на политически пристрастия, но когато станеш президент тези пристрастия трябва да си ги оставиш вкъщи. Това каза пред bTV бившият финансов министър Муравей Радев по повод размяната на реплики между премиера Бойко Борисов и Румен Радев в последната седмица.

Още по темата

Премиерът Борисов поиска до изборите държавният глава да излезе в отпуск, защото президента правел кампания с пари от държавния бюджет. Радев отговори, че обвиненията към него са несъстоятелни и че е равноотдалечен от всички партии.

Муравей Радев беше категоричен, че това е най-мръсната кампания, която е наблюдавал и че е недопустимо да има такива нападки между президента и премиера, но подчерта, че има разлика между двете длъжности.

"Единият може да говори за политика, а другият трябва да е държавен глава", коментира Муравей Радев.

Бившият министър на финансите не пропусна да коментира и БСП. По думите му партията видимо се отдалечава от европейската социалдемокрация и "се приближава до болшевизма".

Той не е съгласен с идеята на БСП за повече държава в икономиката, защото, според него, "резултатът ще бъде национална трагедия."

Припомняме, че в края на април беше сключено споразумение за политическо партньорство между ГЕРБ и Български демократичен форум, основател на който е именно Муравей Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
18
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Живите мъртви - 4та част
42
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе кремълския парашутист докога ще се държи като *** от руска казарма ?...да дава отпуска и да раздава "непоряди" !!!
41
4
 
37
 
! Отговори
вампириte преди 5 години
Йахахахахаха и моравея се появи малееее Тея съвсем изтрещяха след седесето щом и този мравояд изкараха от бърлогата !!!
40
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почнаха да вадят вече куцо къораво и сакакто от гардероба .... Ама няма да мине номера и май ще палят самолета кат Галевите.
39
3
 
23
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Този кой беше ?
38
5
 
35
 
! Отговори
джо преди 5 години
"Краднев" Да мълчи! Всички ги видяхме ,колко струват и президентите им и управлението. За първи път президент като кандидатура е издигнат и подкрепен от партия в която не членува.Всички да слушат внимателно какво говори , защото неговите критики не са с цел да събарят когото и да е, а да служат за коректив. За първи път, президент не е избран от управляващите и това ги изнервя. Но не се притеснявайте с тези действия скоро няма да са управляващи.
37
5
 
37
 
! Отговори
Тоя преди 5 години
Още щом си отвори устата и няколко хиляди гласа на граб отиват на кино. Бибитко би трябвало да го знае това.
36
4
 
34
 
! Отговори
Брей... преди 5 години
Мравояд Всеядев изпълзя от дупката...
35
5
 
28
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 5 години
Муравей , отречи се от бесовете и върни милионите на народа .За сметка на баща си , добре си поживяхте
34
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
яяяя крадев се появи !
33
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Муравей, защо още не е в затвора бе?!Айде БОЙКО нали беше голям полицаи. Генерал даже.Всички говорите за престъпленията на прехода, ти рева срещу тройната коалиция години.Сега си на власт от 11 ГОДИНИ и един министър, премиер или депутат от този престъпен преход няма в затвора. На един не си изкарал реално разследване на покажеш черно на бяло престъпленията и краденето.Само на приказки си се плюете, иначе сте едни отбор всичките поляги:- гарван гарвану око не вади
32
21
 
9
 
! Отговори
Гербав трол преди 5 години
А когато БСП спечелят избори всичко започва и свършва по един и същ начин.Започва като коалиция с вечната любов ДПС и завършва с викове на площада "ЧЕРВЕНИ ***"Това разбира се няма нищо общо с темата ,но е хубаво да се помни! За президента какво да кажем?На "Достойния български генерал" още предизборната му кампания не беше достойна и мъжка.На всякъде се тръбеше и основния му жокер беше,че основният му опонент жена- била толкова грозна ,че приличала на мъж повече от него. Мъж та дрънка
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Петър Стоянов казваше, че бил един седесар. Плевелиев бил американофил и русофоб.
30
7
 
30
 
! Отговори
Ройо преди 5 години
Накрая и аз дето съм антикомунист от младеж, ще взема да отида да гласувам за БСП. Синята некадърна джендърска алчна блатна *** продаде България.
29
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България няма Президент, БСП си има президентче, което повтаря думите на Нинова и се надяват да яхнат народа пак, че много са огладняли.
28
32
 
6
 
! Отговори
Антон преди 5 години
Ако не беше Муравей Радев да сложи в ред финансите на България, щяхме да видим Европа през крив макарон. Нямаше деклариране на имоти, нямаше кадастър като хората, нямаше касови апарати, беше тъмна Индия. Див социалиистически пазар, в който всеки лъжеше както си иска, но парите отиваха в комунистическата управляваща партия. Муравей Радев е достоен българин, жалко че няма повече такива като него. И жалко , че този вестник се превърна в помийна яма, преди можеха да се четат интелигентни коментари.
27
5
 
28
 
! Отговори
ттт преди 5 години
Г-не,вие в битността си на един обикновен счетоводител по предпиятията пред 10.11.1989 г.,и викащ с/у БКП по митингите,сте бил за няколко месеца служебен финансов министър.Нямате почти никаква квалификация,но си позволявате да изразявате становища по медиите.Г-н пенсионер,гледайте си пенсийката,и оставете на младите хора да решават бъдещето на българия.
26
2
 
23
 
! Отговори
Ник преди 5 години
А Плевнелиев къде си беше оставил пристрастията?
25
0
 
0
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Василев, турнах ти +
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе,Мравояд Тъпелний!Що не казваш нищо за предишното чОчело,недоразумението плЮвналиев,дето се съдираше да реве,като скопено магаре срещу Русия,в ущърб на България,обявен точно за магаре от неговия магаретар в деня на "избора" му за "президентИн"?Аман от слагачи безмозъчни!