ГЕРБ атакува на вота: Силни сме, защото сме заедно!

Манфред Вебер също присъства на предизборното събитие на ГЕРБ
Обновена: 19 май 2019 14:40 | 19 май 2019 14:40,
350

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg


Силни сме, защото сме заедно, заяви Цветан Цветанов на основното предизборно събитие на ГЕРБ.

"Благодаря сърдечно на кандидатите на евродепутати, които посетиха всички 250 общини", посочи зам.-председателят на ГЕРБ, като обясни, че те са успели да покажат какво са направили за просперитета на регионите.

"Имаме стабилност, имаме министър-председател Бойко Борисов. Когато бяхме в Благоевград, Кюстендил, Перник хората се интересуваха от АМ "Струма" и тя ще бъде факт", заяви той. Цветанов поздрави правителството за всички отделени ресурси и усилия за подкрепа на българските граждани. "Имаме избори, които трябва да спечелим, но те ще бъдат спечелени", добави зам.-председателят на ГЕРБ.

Още по темата

Той благодари на всички съюзи и формации, с които ГЕРБ е сключила споразумение за предстоящите европейски избори.

Изборите за ЕП: Как функционират и какво може да се случи

"Изправени сме пред избори, които ще спечелим, защото имаме прекрасна листа, с еврокомисар, петима евродепутати, които показаха на Европа как да работи", посочи той. Ще спечелим, защото имаме най-добрият кандидат на ЕК - г-н Вебер", заяви председателят на СДС Румен Христов.

"Благодаря на г-н Борисов, че благодарение на него се обединиха двете политически сили ГЕРБ и СДС. Благодаря на ГЕРБ и г-н Борисов, който за много кратък период време приключи дебата и сключихме това споразумение. Благодаря за нещата, които ще прави и г-н Вебер", допълни той

Тези избори са изключително важни и не бива да бъдат загубени, заради бъдещето на Европа и заради България, настоя Димитър Николов

"Победата обича смелите. Тези избори са изключително важни и не бива да бъдат загубени, заради бъдещето на Европа и заради България", посочи той. По думите му без европейската солидарност и подкрепа нямаше как да България да постигне тези успехи в регионалната политика и инфраструктурата.

"Това е бъдещето, но това бъдеще е възможно, ако съберем сили да изпратим повече евродепутати в ЕП," заяви той. Според него кандидатите на ГЕРБ и СДС за представители в ЕП са образовани, диалогични, хора, които ще се борят за националните интереси. "Нека на 26 със сила на духа да постигнем подкрепа", заяви Димитър Николов.

Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!

"Ние сме длъжни след една седмица да успеем и победим, не защото ГЕРБ не е губила избори, а тъй като тези избори са изключително важни и не бива да бъдат загубени заради бъдещето на Европа, заради България, заради българските региони. Да знам това не са избори за местна власт, това не са избори за национален парламент. Без европейската солидарност и подкрепа ние нямаше как да решим натрупаните дългогодишни проблеми, свързани с инфраструктурата", каза още Николов.

"За бъдещето на обединена Европа тя има нужда от нашата конкретна, целенасочена подкрепа. Нека се вдъхновим от енергията и работата на нашия премиер г-н Борисов", посочи още Николов.

Еврокомисарят Мария Габриел благодари на премиера и посочи, че той 10 г. гради имиджа на България

"Г-н премиер, вие градите вече 10 години имиджа на България, на която Европа има доверие. Ние пазим външната ни граница на съюза както никой друг. И на България, която задава приоритети в европейския дневен ред. На тези избори отново вярвам, че всеки ще даде най-доброто от себе си, за да покажем, че с премиера Бойко Борисов и ГЕРБ България следва непоколебимо европейския си път на развитие", заяви еврокомисарят.

"Ще покажем, че с труд, реалистични ангажименти и конкретни идеи ще продължим да работим за по-добър жизнен стандарт и развити региони, за Европа, която закриля и два перспективи“, посочи Мария Габриел.

"Ще работим за Европа, която е обединена и гради. Европа, която с единство и отговорност може да стигне и до най-отдалеченото училище и до най-малкото земеделско стопанство. Европа, която защитава нашето християнско семейство. Но тази Европа няма да дойде даром, за нея трябва да работим в дух на сътрудничество и взаимно уважение“, посочи тя.

Мария Габриел подчерта, че ключовата дума в Европа днес е доверие. „Доверието обаче е заложник на конформизма. Да му вдъхнем нова сила, зависи от всеки един от нас“, заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОДОБРЯВА ЛИ СЕ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ПАДАНЕТО НА ИВАН КОСТОВОТО УПРАВЛЕНИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦАРЯ .КАК ОЦЕНЯВА НАРОДА УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП,ДПС И ГЕРБ ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ?
232
12
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
бойко е наясно че някой друг е този който решава дали да остане на власт но поне е излязъл пред родна публика да почеше его и обере аплодисменти щото като отиде по европата и там никой не го забелязва ходи в брюксел наперен наежен стойкаджийската но само у нас му се обръща внимание не бих писал на герб 2-ка в никакъв случай но само заради липсата на реформа в съдебната система не бих им писал и повече от 3-ка
231
16
 
9
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Като чета коментарите ме е срам ,че има толкова неграмотни българи из форумите.Научете български език и поне близката история и тогава пишете, иначе ще си заслужите червения ураган ,който ще ви помете веднъж завинаги !!!!
230
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много провдими коментари тук се личат за да е угодно на ГЕРБ.
229
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АЗ съм *** и вии сте прости ! Силни сте ...
228
13
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Боко,не си подавай...оставката,дори и да загубиш,с Мери Гаргамел на...чело.Всъщност можеше и някоя по...убава да сложите отпред,ама все тая.Не си подавай оставката и не се ...свирай в Банкя,ти си...национално богатство.Ако дойде Корнела на власт,ще ни върже по една...кордела,може и на теб да върже;не се...дърпай.(платено предизборно...съобщение)
227
4
 
14
 
! Отговори
ЧЕРВЕН ГЕРБЕР преди 4 години
Ние, другарите Червеногербави , си изпърняваме п непасквилите ! Една лъжа казана 50 пъти ,,става истина !Цецо Седемте апартамента ,Мента -цар Кирова,къща Барцелона , са лъжи .Нашият герой ,юнака от Хаскьой ,с диплома известна , Патица Пекинска от Ханой ,са лъжи ! Нали ? Шайка безподобна ,събрана от кол и въже ,пием ,пеем ,пушим ,и народа нии не душим . А на брата Едоган , темане от нам . Винаги ГЕРБ ,винаги БКП НИЕ ПАК СМЕ ТУК . ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ= БКП!
226
3
 
26
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 4 години
Тая с небългарското име Габриел върти четки и баданарки във всички посоки...и само слабоумни могат да и се връзват на пенизите...
225
7
 
5
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 4 години
Аз съм против всякакви партий(само борби за власт,търтеи и безгранична корупция) Безпартийна система и БГ ръководена от един вид Сенат или ако искате го наречете Народно събрание....Така че и да гласувате и да не гласувате тия дето са на"Власт" сами ще си се изберат или ще стане само подмяна на постове но не и на системата!!!
224
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Brexit.....i adios eu....mnogo se habite za edno goliamo nisto....siv, eu...gule gule....bez afrika i asia ste za nikade....
223
7
 
16
 
! Отговори
Тома Биков преди 4 години
Цецо какво иска да каже, че всички сме крадци като нето и затова ни атакуват, sorry пич, ама недей да ни приписваш твоята вина. Ти кво искаш да кажеш, ти краде с черпака, ние топнахме човките, и сега да си делим вината?
222
16
 
3
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
мини поема " Жажда за власт"Пролет пукна низ гората,кавал нейде свирии отново нашо Корне...главата навири.Тя усети ,че я нещовътре гъделичка ,че сърби я ,прималява иска власт горкичка.свря се Корне...зад върбитевъв една коприваи зави със пълна силаБСП го биваааааааааа PS. Бива бива да ви го наби-а
221
11
 
5
 
! Отговори
ПОЗИТАНО ... преди 4 години
Дерзайте ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу Борисов. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването и плюенето. Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! И нали си знете - само който изпълни плана за 50 пасквила на ден ще си вземе договореното от черната ни каса в Позaсрано.
220
0
 
13
 
! Отговори
Шева преди 4 години
А в Етрополе баш гербаджия е внука на дядо Нею,предателя на Бенковски. Името му е Николай Николов. Занимава се и с приватизация т.е.крадене на заводи.
219
2
 
17
 
! Отговори
Пътник е преди 4 години
Не знам дали Борисов ще загуби или спечели, но знам, че наближава времето да гостува на бай Ставри в централния затвор.
218
7
 
4
 
! Отговори
червена тиня преди 4 години
Докато ги има все още БеСеПеалите , които вече над 100 години заблуждават хората с празни приказки и илюзорно бъдещe, а самите те трупат пачки на техен гръб - как да се оправим ??? Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2019/05/19/borisov-chakal-noviia-glaven-prokuror-iskal-da-e-beznakazan.410756#comment-newest
217
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Е Австрия не е България.
216
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другаря Бойко Борисов дали ще гледа като отровен, като бай Тошо,когато загуби изборите?
215
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Австрия си подават оставките за един запис,а тук записи,тефчерчета,бюлетини,апартаменти,тераси,асансьори,,салами суджуци...не знам какво още трябва да се случи,за да се разкара тая гнусна пасмина!
214
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силни сме, защото сме заедно, защото заедно крадем и лъжем повече и по добре.