Президентът Радев поиска силна и социална Европа

Гласувайте, за да не избира друг вашето бъдеше, призова той
Обновена: 26 май 2019 12:30 | 26 май 2019 12:00, Красимир Ангелов
118
Президентът Радев поиска силна и социална Европа
Снимка: БТА

Нуждаем се от единна, силна и социална Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани, заяви президентът Румен Радев, който гласува на изборите за европарламент.

Още по темата
По думите на държавния глава Европа и България се намират на кръстопът, затова трябва да бъдат взети навременни решения в интерес на гражданите.

Плевнелиев: Разпадне ли се ЕС ще има регионални войни!

"Нуждаем се от демократична България, силна с върховенство на закона и свободата на словото", заяви президентът, цитиран от "Фокус".

"Нашето бъдеще, нашата свобода и благоденствие ще зависят и от хората и идеите , които подкрепяме с гласа си", посочи Румен Радев и призовава всички българи да гласуват и да не оставят друг да избира тяхното бъдеще вместо тях.

Масовото участие в тези избори е най-сигурният начин за неутрализиране на всеки опит за доминация на корпоративен, контролиран и купен вот, каза държавният глава.

По думите му трябва да осъзнаваме, че настоящите избори за Европейски парламент са не по-малко важни от националните избори, защото Европа и България се намират на кръстопът. Нуждаем се от единна, силна и солидарна Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани, заяви президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
11
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Аз пък не искам социална европа.. Тези социални програми само насърчават мързеливци и генерират безработица. На европа не и трябват социални, а учебни програми и работни места. Социални програми да правят в банановите държави
70
2
 
12
 
! Отговори
машинист преди 4 години
Ало,президента,рева за машинно гласуване,но иначе пускаш бюлетина в урната.30 милиона се изхарчеха заради тебе и Нинова,без никакъв полезен ефект.Хората масово пускат бюлетини,а тези машини стоят,като паметници.
69
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Василев 70Колко сте смешни и жалки! Преди 30 години си разбихте държавата само и само ВСИЧКИ ДА СА СВОБОДНИ, да не зависят от никого, да си крадат и да си живеят както искат! Е, сега какво хленчите? Едно време милицията държеше в шише ромското население и ВСИЧКИ РАБОТЕХА, А КРАДЦИТЕ БЯХА В ЗАТВОРА! На ви сега СЛОБОДИЯ! И няма какво да плачете за "социална справедливост"! Ще си теглите ярмото на дивия капитализъм и ще си траете! Защото ВИНАГИ СЕ ВНИМАВА КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ, ЗАЩОТО СЕ СБЪДВА
68
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои плюят по Радев? *** и третополовите. ГЕРБ третополови ли са ?Не четвъртополови са готови и на Ердоган и на Тръмп и на Меркел да смучат ***. Верно миризлива е , дърта е , но е на Меркел наследниицата на Хитлер е и си струва стига да те милне по бузата и рамото.А Баце жена от 50 лета не е виждал. Не се заблуждавайте ,че Цвети Бориславова му е пуснала? Тя само е цицала от него.Ало неорентираните бегом към урните и с бюлетина 14 -за АТАКА и водач с 4 западни езика. Баце само шопен е .
67
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами Радо и аз искам баща ти да не блъска хора по улиците, сина ти да не се бие по дискотеките и жена ти да спазва закона за пътищата както всички граждани, ама няма баце. Едно е да искаш, друго е да можеш, пък трето е да го направиш.
66
2
 
6
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Не знам дали е толкова добър пилот ас президента Радев, или само го лансират и четкат, надуват го като балон!Или за нашите стандарти е добър!Защото познавам хора суперпрофесионалисти, които попаднали в друга професия, подхождат много правилно логично и изследват причините вътре в системата,и са много самокритични!Сиреч, както казва един наш премиер, не може да искаш социална Европа, след като в самото общество няма нагласи и чувствителност, че социални,единни и солидарни, ще сме по-силни!ЦРУ!
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама и тоя като го гледам се ояде яко и заприлича на другите началници като, бат Батман, Цацарата, *** Войвода, Пеевката и много други. Българските политици със сигурност са 1 по кила, както от 90-те пак яките момчета командват ,ако обуят и по един анциг адидас и маратонки адидас ще сме си като 95-та.
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
24 часа пишат. че са прогнози, не резултати. И то техните прогнози.А 24 часа мълчат като комунист на разпит за имотите на Борисов, последно за новата му от 2009 г. къща, която не декларирал. Тъй че са си политически ослушковци.
63
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да поиска от ББ ,защото се очертава отново победа за герб и проевропейската политика !
62
3
 
3
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Китайци,американци,японци,руснаци и англичани се страхуват от великата немска индустрия!!!Въпросът е затворен!Агент Матю Гривъроу!ЦРУ!!!
61
6
 
7
 
! Отговори
Крим не е руски преди 4 години
кой беше тоя?
60
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.
59
7
 
1
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Идва времето на Четвъртият Райх, при който самите хора , ще искат да бъдат управлявани доброволно от новия Хитлер!И той няма да управлява с оръжие, защото всички ще коленичат и ще се поклонят на великото знание и сила, което ще притежава!Защото всички хора , ще разберат че мястото им не е там, което са заели, и ще има ново пренареждане!Велика и всемогъща е немската непобедима индустрия, която направи така че англичаните, да излязат позорно от ЕС, под претекст, че не е реформиран!Торнабал!ЦРУ!
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Резултати има в Блиц и 24 часа.
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде има междинни резултати от екзитполовете?
56
4
 
2
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Социална Европа може да има, тогава и само тогава , когато всички страни в ЕС, се поклонят на великите немски корпорации и банки и станат аутсорсингови подразделения за великата немска индустрия!Не може некачествено и нерентабилно производство да има в периферията, а великата немска индустрия да покрива с милиарди еврофондове!Това е Нов Нов Световен ред, при който неможещия и незнаещия отстъпва своето място на великите немски корпорации, до като се научи да работи качествено!Кенди Бъд!ЦРУ!
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много бързо и лесно става гласуването с машинките. Дано там поне не фалшифицират нещо.
54
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другари червени ***, вие сериозно ли смятате , че Нинова не знае , че ще изгуби изборите. Въпроса е , че тя получава от Решетников и Русия пет милиона долара и си купува имение в САЩ при сина си. Апропо къде е вашия любим Станишев , в Брюксел и е милионер. Нали всички говориха за социална държава и бедните да са доволни. Е дадоха на бедните по 5 лева върху пенсията и готово . Обидно ми е , че има толкова прости хора.
53
7
 
6
 
! Отговори
Удачен кадърник преди 4 години
При демокрацията умните и кадърните успяваме живота и забогатяваме, само некадърните и неудачните другари са бедни и се оплакват от демокрацията и капитализма. Капитализмът с демокрация е най-справедливата система, никой не е измислил по-добра.
52
6
 
0
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ееех, да ни дойде една социална Европа, да въведе социална политика да взимаме големи серезета и мерезета да имаме мангизи да си доставяме удоволствия и да си удовлетворяваме желанията, животът ни да минава леко и приятно да си изпълняваме желанията и да се кефиме, защото за това живеем, да се кефиме и да ни е приятно в живота, ееееех...