Стотици „канарчета“ посрещнаха „Ботев Пловдив”

Победата ни се изплъзна, заяви Станимир Стоилов
9 авг 2013 18:29,
15
Стотици „канарчета“ посрещнаха „Ботев Пловдив”
Снимка: Dnes.bg

Стотици фенове на „Ботев Пловдив“ посрещнаха любимия си тим на летище Пловдив. От ръководството на аеропорта бяха подбрали компилация от песните на отбора, които огласяха терминала.

Играчите се завърнаха от Германия след снощното 0:0 с отбора на Щутгарт. Канарчетата записаха три победи и три равенства, но голът на чужд терен отреди отборът на Щутгарт да продължи напред. Жълто-черните отпадат от Лига Европа без нито една загуба.

„Малко съм разочарован, защото можехме повече и победата ни се изплъзна, но се радвам на топлото посрещане”, коментира старши-треньорът Станимир Стоилов.

„Смятам, че победата ни се изплъзна и по-слабият отбор продължи”, лаконичен бе изпълнителният директор на тима Ангел Палийски.

Още по темата
 Феновете скандираха името на наставника на тима Станимир Стоилов и на голмайстора на отбора Тодор Неделев.

„Оставам в „Ботев-Пловдив” и ще продължа да радвам феновете”, каза голмайсторът, преди да се качи в клубния автобус и така разсея слуховете, че отива в друг отбор.

Паркингът на летището беше препълнен с коли на феновете, а районът пред терминала придоби жълто-черен цвят заради облеклото на привържениците на отбора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Браво на момчета. Браво и на техните фенове. Да си призная съм изненадан от подобно посрещане, дано това да е пример и за останалите агитки.
12
10
 
4
 
! Отговори
Путев преди 10 години
Канарчетата маат морни маанета на Мустака и на Пеевски.
11
3
 
6
 
! Отговори
Майничка преди 10 години
До АнонименМного фенове на Ботев протестират срещу правителството. Не си ги видял, защото протест срещу правителството няма нищо общо с клубната принадлежност на който и да било. И ако визираш, че Ботев има нещо общо с ДПС ще те попитам нещо. Как така КТБ АД и в частност Цветан Василев спечелиха най-големите си активи през управлението на ГЕРБ?
10
10
 
5
 
! Отговори
папагал преди 10 години
Оскубаха перата на папагалите :)
9
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Левски - шампион! Започва безпощадното отмъщение на Левски! Само Левски!
8
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Ботев! Браво на най -добрата агитка в България. Не съм фен на Ботев, но те направиха един истински подвиг, а агитката им е най - добрата. Поздравления!
7
28
 
0
 
! Отговори
се преди 10 години
До 4.много са изспускаш бре.купи си памперси.провинциалните отбори само попълват лигатабез уефски и цска няма бъдеще
6
3
 
13
 
! Отговори
BOTEVIST DO GROB преди 10 години
TOVA SA MOITE KANARI, MOITE HORA, MOIA OTBOR......GORDEIA SE S VAS !!ZAEDNO DORI PREZ ADA, NIE SHTE GO SLEDVAME!!!!!!P.S. NE SUM V BG V MOMENTA I NQMAM KIRILICA,IZVINETE ME.
5
8
 
35
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Отборът се справи добре, да не се забравя, че Ботев (ПД) разбра, че ще участва в Лига Европа 1 седмица преди началото на кампанията. Без подготовка и без селекция за Евро турнир отборът се справи добре без загубен мач и само 1 опуснат гол за 6 мача. БРАВО.
4
6
 
43
 
! Отговори
. преди 10 години
Страхотен мач изнесоха Ботев Пловдив , от малък съм от Левски , но когато не само Левски,но и ЦСКА не стават за нищо , то може само да ме радват успехите на Лудогорец и Ботев , снощи само не се напиках от кеф , страхотен отбор ! БРАВО !
3
47
 
5
 
! Отговори
selko преди 10 години
Канарчетата ги изядоха.Анти футбол с този треньор.И те като Литекс,Лудогорец ,Берое са до тук.Нямат манталитет.
2
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станимир Стоилов е най-доказалият се клубен треньор в европейските футболни турнири за годините на прехода, когато се видя кой кой е без маски и без грим. Дано по-дълго остане в "Ботев" и да радва феновете.
1
5
 
65
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
,,КАНАРЧЕТАТА,, ИГРАХА КАТО ,,ЯСТРЕБИ........