Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига

В драматичен мач българите победиха след изпълнение на дузпи
Обновена: 28 авг 2014 14:37 | 28 авг 2014 00:32,
355
Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец изигра пореден велик, драматичен и луд мач, удари Стяуа след продължения и дузпи пред 20 000 зрители на стадион "Васил Левски" и се класира в групите на Шампионската лига.

Българите победиха Стяуа с 6:5 след дузпи, 1:0 в редовното време и продълженията.

Така приказката за родните шампиони продължава и те си уредиха мачове с грандовете на Европа в следващата фаза на надпреварата.

Редовното време завърши с победно 1:0 за Лудогорец след феноменално попадение на Вандерсон в 90-ата минута, което доведе срещата до продължения.

В тях двата отбора не си вкараха гол, но в 119-ата минута Владо Стоянов бе изгонен с директен червен картон, което наложи на вратата да застане Козмин Моци.

Защитникът направи уникални спасявания, хвана две дузпи и успя да класира Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Така в касата на разградчани ще влязат директно 8.6 млн. евро, а в София ще акостират звездни играчи и отбори.

Лудогорец заслужава само суперлативи за мача, както и за цялостното си представяне този сезон в Шампионката лига.

Българите отново изиграха феноменална среща в европейските клубни турнири и логично продължават да пишат история и да мечтаят за нещо още по-велико.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
1
 
17
 
! Отговори
ПЪЛНА ЛУДНИЦА преди 9 години
Най хубавото беше когато коментатора вече в 85минута казва жалко за този отбор че няма да го гледаме с големите в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА и се намери някув ЛУД да вкара ГОЛЕМИЯТ ГОЛ !Така мача стана инфарктен а КОМЕНТАТОРА ПРЕГРАКНА от викане и радост...Продължения, дуспи, голове, червени картони на вратари- ОПАСЕНО ЛУД МАЧ ...
172
11
 
1
 
! Отговори
циника преди 9 години
235, аз решавам дали имам право на мнение! Ясно?! Лапай сега помията на Домуса под формата семенна течност. Все пак той ви подари кауза, нали така?!
171
2
 
7
 
! Отговори
!!! преди 9 години
До циникаСлед помийните ви фенове в сектора на Стяуа, нямаш много право на мнение... Долна история.
170
2
 
18
 
! Отговори
ШАМПИОНИ !!! преди 9 години
Фен съм на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и много харесвам играта на ЛУДОГОРЕЦ !ЧЕСТИТА ПОБЕДА !!!ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА БИЯТ В ЧУЖБИНА НАРЕД !!!БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
169
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз по хубав мач не съм гледъл до сега !Уникален мач ЛУД с луди хора и много пропуски!Реялен резултат ако имаха гол майстор като БЕРБАТОВ 15на 0в редовното време!
168
3
 
10
 
! Отговори
Друг преди 9 години
Виждам, че лудогорци си позволяват да пишат срещу Миньор Перник, първо да благодарите, че преди 2 г ви бихме ЦСКА да станете шампиони, второ пак да благодарите, че на всеки мач в Европа има по минимум 100 перничани, които ви подкерепят просто ей така безрезервно като български отбор!!!
167
5
 
14
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Всичко супер, ама щеше да е по-супер ако сега всичките българи в сектора на Стяуа ги изпратят в Румъния като почетни граждани без право да се връщат в България. Няма да цъфнем, но ще ни е по-добре без такива... ***. Браво на Лудогорец.
166
1
 
12
 
! Отговори
КАЗАХ ЛИ ВИ АЗ ! преди 9 години
КОЗМИ МОЦИ ВКАРА ПЪРВАТА ДУСПА и СПАСИ ДВЕ !!!ТАКА можем да кажем че е ГЕРОЯТ на МАЧА !!!Това не беше равностоен мач СЪДИЯТА беше за СТЯУА и от ТЯХ обаче момчетатапоказаха характер и победиха с много трудности НО ПОБЕДА !!!
165
7
 
1
 
! Отговори
циника преди 9 години
214: 1.Стадионът не беше "пълен", а полупразен! 2. Не е имало "цесекари" и "левскари", а слабоинтересуващи се от футбол глорихънтъри, които бяха там заради модата да бъдат на страната на силния на деня! 3. Единствените, които се чуваха през по-голямата част от мача бяха хората в сектор "Г" - феновете на Стяуа и ЦСКА.
164
6
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
218, що не дойдеш на някой мач на ЦСКА на Армията, за да кажеш кого искаш и кого не искаш на Армията и публично да изявиш подкрепата си за разградската кауза? ***, не само ще бъдеш бит, но и е.ан
163
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Биячите на февруарските протестиращи от утайката на агитката на ЦСКА, сега отидоха в отбора на секуритате. Евала прошляци! Нормалните цесекари не ви искаме на Армията, изселвайте се в Букурещ, да ви се подиграват и Динамовци и румънските кокошки. Да живее българският дух и футбол!!!!!Честита загуба, лакеи!
162
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в България има и можещи хора! Докога ще гласуваме за подсъдими и други мафиоти да ни управляват! Само Минчо Христов и другите можещи и милеещи хора в тая държава. Велик отбор от малка страна с малко пари бие грандове наред!Моци ги разби с божията промисъл. Невъзможни неща няма! Неко всеки направи по едно добро дело утре, да се пукат ***-политкрадци!
161
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рекох че Владо реши мача, а той го спаси! Моциииииииииииииииииии! Почетен гражданин на България и паспорт и национал да ни станеш! ТИ СИ ВЕЧЕ ЛЕГЕНДА НА шАМПИОНСКАТА ЛИГА, НА лУДОГОРЕЦ И дИНАМО бУКУРЕЩ!мОЦИ! мОЦИ! МОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
160
0
 
1
 
! Отговори
213 преди 9 години
Какъв герб, като какво ли мръсно не правеха на отбора. Бибиян само се мазни и си прави реклама на гърба на отбора. Той може си направи реклама от най-голямото си падение, цар е на менте рекламата.
159
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стадиона бе пълен с цесекари, левскари, разбира се за Лудогорец. А тези които викаха за царевиците жълти и за Фелацио, не са нищо друго освен утайката на българския народ сред феновете. Пожелавам им да ходят да викат все срещу Лудогорец, господ винаги да ги награждава със загуби. Само ЦСКА, Левски и Лудогорец! Румънеещите се и поиталянчващи *** - честити ви загуби. Динамо Букурещ още сто години ще ви припява за героя Моци!
158
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предвид случаите с диаметрално противоположен изход - Легия и Дебрецен аз още не мога напълно да съм спокоен за класирането - уефската мафия може всичко.
157
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Домусчиев президент и премиер, а Цоку, Боку, Серго и Роско аут! Не може некадърници които не са се доказали в нищичко да ни определят съдбите!
156
2
 
11
 
! Отговори
@ 207 преди 9 години
Много си прав , толкова съм щастлив , че почти забравих за тоя испански *** ...спести червен картон на футболиста , заради който 1 минута преди дузпите изгони вратаря ни , спести им супер много картони , но за сметка на това всяко нарушение на нашия отбор беше картон ... изключително лош и пристрастен съдия ...по зле и от немската *** с малките очички от Букурещ и от мача на националния с Армения ...СРАМ за УЕФА !
155
2
 
14
 
! Отговори
ПОМАГАМ С АКЪЛ ПОНЕ преди 9 години
***, е много много малка "държавичка" на световната карта. Да, вярно е, че от Бългахия нищо НЕ зависи, НО все пак ако бяхме маааааалко по-качествен материал - щяхме да си защитаваме държавните и родни интереси ! Та ако ще отбора на Лудогорец не ами отбора ни по художествена гимнастика да е от туркини или чужденки --- ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПЕЧЕЛИ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ бе малоyмници ! Постъпленията финансови - ПРИ НАС ДА ИДВАТ , а не в чужбина . Кими сикинде - ким ги вземал.Нали в БГ влизат
154
3
 
20
 
! Отговори
Очевидец преди 9 години
Отново се убедих, че UEFA е мафия. Нарядът на испанеца си беше обременен с мисия да не допусне българския отбор. Той дори не го криеше. Видя се и при отстраняването на Легия, която попиля миризливия Селтик, но ги бутнаха в лига Европа. Позор!