Треснахме "Левски" с раздаване, любов, воля...

Треньорът на Черно море Никола Спасов бе "видимо доволен"
31 май 2015 09:00,
98
Треснахме "Левски" с раздаване, любов, воля...
Снимка: Булфото

Треньорът на Черно море Никола Спасов бе видимо щастлив от победното 2:1 над Левски и от спечелената Купа на България.

"Днес е най-щастливият ми ден като треньор. Имах вяра. Днес имах едни страхотни момчета. Просто уникални. Всички имат принос за тази купа".

"Така трябва да се играе футбола. С раздаване, любов, воля... Имахме късмет в мача, но без късмет просто не може. Успяхме да бием един много силен Левски".

"Те си изпуснаха шансовете, а ние бяхме смъртоносни в атака. Съдията ме вбеси, че вдигна много лесно втори жълт картон на Стенио. Иначе като цяло се справи. В момента имам 14 футболисти".

Още по темата

"Трябва да се направи селекция още следващата седмица и на 10 юни ще започнем подготовка за Лига Европа. На чужденците им давам четири дни повече. Искаме да направим добър отбор, да радваме хората и да играем силно", заяви Спасов.

"Тази победа е изключително ценна за всички нас, за Черно море. Показахме характер, сърце, душа. Още през първото полувреме останахме с 10 души. Тежко беше. Левски е добър отбор. Борихме се".

"Господ ни възнагради и заслужено спечелихме. Евала на всички. Истински мъже, гладиатори. Всички стиснаха зъби. Има време да мислим за Европа. Тази вечер се празнуваме. От утре сме почивка", добави Мишо Венков.

Още спортни новини четете тук!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Просто софиянец преди 8 години
До ВанкоВсички мразите София... Всички българи се мразим едни други. Вместо да мразите София за това, че всичко се прави за нея, направете така, че и във вашият град да се направи нещо.Не само да искате и да ревете. Омръзна ми да слушам София това, София онова. Кажи ми какво се прави толкова в София, и с какви пари. Нали всичко идва от европроекти, кредитиот европейски банки и тн. и тн. Стига с тая омраза...заради нея България е на това дередже.
48
1
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 8 години
До ПЕТИЦИЯАз съм от Русе и поздравявам Варна защото мразя София.Мразя София защото всичко в тази държава се прави за София.А сега да ви кажа: Синьо е небето, синьо е морето ,син е на Левски *** от бой.Честито варненци. PS А какво ви беше виновен стадиона че го потрошихте?
47
11
 
0
 
! Отговори
Ей урода, Спасов преди 8 години
нищо не си победил. Левски сами се биха или си е нагласена работа, черно тото. В Бг футбол няма! Всичко е мафия. Аре със здраве, Спасов! Нещо много си си повервал!
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честито на Морето!Браво!
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ наистина си знае работата. Както цеца ни прецака за шестицатаа и след това фалира,така и ние прецакахме морето с оговорено 8:0 срещу марек, и ето че сега Бог даде купата на Черно Море.Внимавайте хора. Играйте с чест, с труд и с достойнство и нещата ще си дойдат на мястото.от левскар.
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варна,морските вълни отнесоха сините мечти с кенчета и димки не се правят с купа снимки Ликуват ултрасите вече таз победа мача не е свършил,шшш млъкни а останаха си те *** илюзията вечна се разби Бавно ги залива морето със зелено-бели вълни резултатът не слуша сърцето а бурно и мощно кипи От Искъро по дълбоко нема а нагълтаха вода след шкарпа отчаянието е на предела за помощ съдията дърпа Потъват и надеждата си дреме да научат те за час-два морето не е до колене не може го докара само от уста Груби,мощни,зли повярваха си много май не се купува всичко със пари спри и на моряците поклон отдай
43
0
 
11
 
! Отговори
жорж преди 8 години
Победи късметът. Два отбора от нашата черга. Фикс-идеята на Левски за футболно величие и в бъдеще ще им пречи. Без пари, посредствени , самонадеяни играчи, недоказал се още треньор и най-отгоре- ветеран футболист набеден за ШЕФ . Та този ,последния, няма грамотност ,мисли със закъснение, гордостта му граничи с тази на Мутрата-голямата беда на България. От водачи -*** искаме успехи. Жална ни майка.
42
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идат като тигри, бягат като кравиПод опашките ги бучат к*рове коравиИ мучат жално телетата онодени Край морето гаснат с к*р прободени
41
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Abe kakvo se zabluzdavate,.vsicko e izmama,.cerno/toto/more :-)
40
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снощи в ресторант Лазур, гостува майстор готвач от Варна, със специалитет "телешко по моряшки"...
39
13
 
2
 
! Отговори
Африканец преди 8 години
Кольо Мастията цял мач рева като мечка (рева и още преди мача) типично по чорбаро комунистически тертип сделано в СССР. Хвала Кольо
38
1
 
14
 
! Отговори
запалянко преди 8 години
Та казионните отборчета на БКП-то - сесеха и уефсхи четвъртит в дупето !!!
37
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От Бургас съм и не симпатизирам на нито един от двата отбора, но според мен Черно море заслужаваха да спечелят заради духът, който показаха с човек по-малко. Левски имаха доста повече шансове за гол, но не можаха да отбележат. Дали имаше или нямаше дузпа решава съдията и не се съмнявам, че щеше да я отсъди ако резултата беше 2-1 за Черно море. В крайна сметка това е спорт. Има победители има и победени. Защо обаче тия наркоманчета трябваше да изпочупят стадиона питам аз?!
36
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за заглавие е това? Треснахме "Левски"...... Много ниско ниво!Поздравления за ЧМ!
35
3
 
13
 
! Отговори
Агент Тара преди 8 години
Дис булгериън хомосекшуъл броук дъ гейм!
34
9
 
12
 
! Отговори
моряк преди 8 години
Когато хванахме левскаря, завързахме го ние със въже. Оставихме го да стои на тясно, и правихме със него к'во ли не. Еахме го във дупето му мазно. Опръскахме лицето му със кал. Изпразнихме му се в устата, на всички той направи ни кавал. И нека всеки по света да знае, че Черно море ще е шампион, че други няма ний да траем. Ще властва все зеления терор.
33
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като не можеш да биеш с 3:0 ще паднеш с 2:1 и ще обвиняаш съдията
32
1
 
16
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Levskari.Ne stava vseki put s duspi!
31
0
 
31
 
! Отговори
роро преди 8 години
Абе левскарчета, стига сте си измисляли оправдания за някаква дузпа в 116-та минута. Съдията ви помогна достатъчно още в 1-вото полувреме -ч.к. за черно море и затваряне на очите за такъв на левски и разни други побутвания..изпълни си поръчката ,какво още? Да изгони 4-ва и нарраво да ви дадат купата ли? Еее.. И кажете нещо за наркоманските изпълнения на фенчетата си след края , разбихте стадиона, не ви ли е срам бе
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моряците се връщат от бурното море, само ЖСК ги няма в тия редове. Ой ти черно море защо тъй ревеш всичките отбори ти ще погребеш! Моряците се връщат със мощни викове, отново те са победили своите врагове. Ой ти черно море защо тъй ревеш, всичките отбори ти ще погребеш!