Треснахме "Левски" с раздаване, любов, воля...

Треньорът на Черно море Никола Спасов бе "видимо доволен"
31 май 2015 09:00,
98
Треснахме "Левски" с раздаване, любов, воля...
Снимка: Булфото

Треньорът на Черно море Никола Спасов бе видимо щастлив от победното 2:1 над Левски и от спечелената Купа на България.

"Днес е най-щастливият ми ден като треньор. Имах вяра. Днес имах едни страхотни момчета. Просто уникални. Всички имат принос за тази купа".

"Така трябва да се играе футбола. С раздаване, любов, воля... Имахме късмет в мача, но без късмет просто не може. Успяхме да бием един много силен Левски".

"Те си изпуснаха шансовете, а ние бяхме смъртоносни в атака. Съдията ме вбеси, че вдигна много лесно втори жълт картон на Стенио. Иначе като цяло се справи. В момента имам 14 футболисти".

Още по темата

"Трябва да се направи селекция още следващата седмица и на 10 юни ще започнем подготовка за Лига Европа. На чужденците им давам четири дни повече. Искаме да направим добър отбор, да радваме хората и да играем силно", заяви Спасов.

"Тази победа е изключително ценна за всички нас, за Черно море. Показахме характер, сърце, душа. Още през първото полувреме останахме с 10 души. Тежко беше. Левски е добър отбор. Борихме се".

"Господ ни възнагради и заслужено спечелихме. Евала на всички. Истински мъже, гладиатори. Всички стиснаха зъби. Има време да мислим за Европа. Тази вечер се празнуваме. От утре сме почивка", добави Мишо Венков.

Още спортни новини четете тук!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
13
 
! Отговори
неутрален зрител преди 8 години
Защо почитателите на синия отбор не сисложат ръката на сърцето и да си признаят - първо имаше червен картон за Стойчев - спестен. После около 90 минути играят с човек повече! - нищо като резултат. Дузпата, за която плачат - да имаше спъване, но синият играч ВИДИМО И ЯВНО излизаше от наказателното поле - нямаше кквато и да е ситуация за движение към вратата. Може да се свири, може и да не се даде. Да си видят Домо и сие, които от 5-6 метра пращаха топката над вратата - нам съдията не им бе винове
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До -39 ами да сме вкарали кой ни пречеше Просто толкова си можем
27
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За Черно море снощи играха двама души - вратаря и съдията. Другите не играха.
26
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
37 - какво значи БЕЗИДЕЙНО, цалото първо полувреме всяка втора минута бяхме пред вратата на ЧМ, ЧМ имаха точно дев атаки. заслужавахме още в 45 минута да водим с поне 2-0
25
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде сега агитката на Левски виновна - постоянно на мачове в първенството се хвърлят димки и никога не се дават повече от три минути. Като се дадат четири е нещо изключително, а съдията даде ПЕТ! очевидно беше че искаше да спечели ЧМ, ако те не бяха стигнали щеше да се играе извън тях.Преди години Левски игра с Копехаген и съдията при едно чисто второ полувреме продължи седем минути играта след изтичане на времето - само за да падне Левски.
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като левскар го казвам, не ние виновен съдиата, че почти цял мач с човек повече не можем да бием, че игрем без идейно и няма кой да вкара гол За пореден път станахме за смях Защото отиваме с голямата кошница, а резултата от играта е видим
23
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нека беше дал червения картон съдията....Ама ако беше дал дузпата трябваше да има ДВА червени картона за играчи на ЧМ и две дузпи, пък и съдията спести няколко очевидно жълти картона на играчи от Черно море през второто полувреме. Нарушенията се даваха твъред свободно - игарач на ЧМ прави нарушение - не се зачита, играч на Левски прави нарушение - картон. Айде. Линч за съдията.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агитката на Левски е виновна, ако не бяха задимили стадиона по време на второто полувреме, съдията щеше да даде 3 мин. продължение, знаейки че остават секунди, подуенци щяха да си я подават от предните на задните, но знаейки, че остават 2 минути, нямаше как вратаря да е хване и да не е пусне в игра 3 мин. Подуенци ограмотете се и успехите ще дойдат, запалете поредна калъфка за КУРбана, който ще направите против каръщина!
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"а ние бяхме смъртоносни в атака" - хахахаха .Ама верно. В първото полувреме ЧМ имаха между две и три атаки, второто полувреме се дръпнаха да играят назад с десет човека в наказателното. първия гол за ЧМ падна съвсем случайно, а втория защото Левски се изтощи да пресира 120 минути и отстъпи назад. като добавим че чиста дузпа не бе дадена за Левски ми е много смешно че ЧМ били само в атака. Най-добрият играч на ЧМ беше вратарят.
20
0
 
0
 
! Отговори
до 26 атакист преди 8 години
много си умен атакист,малък гении. защо колина не даде дузпа на белгийците срещу нашите в квалификацията ,защо чеха не даде дузпа на руснаците срещу нашите преди години. ...... Важно е шоуто да продължи.....както пееше велият фреди.
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
П.Л.Колина като свиреше или Маркус Мерк аз не съм чул никой да му оспорав решенията, а той е свирел на велики играчи.. Тука някакъв Стенио-Менио се нахвърли като тигър на съдията, след ОЧЕВАДНО нарушение
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съдията ме вбеси, че вдигна много лесно втори жълт картон на Стенио. - негрилката тръган направо да се бие със съдията, след жълтия картон, малко му беше. Винаги съм бил на мнение че не трябва да взимаме *** в българския футбол - лесно се палят, лесно горят, лесно получават картони.
17
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черно море от самото начало решиха да купят Съдията. То не бяха писъци кой съдия ще свири, то не бяха плачове, то беше ясно че съдията ще им удари едно рамо, за да доказва че не е пристрастен. Трябваше и Левски да почне да реве срещу съдията ПРЕДИ мача, и щеше да удря по равно рамена.Аз лично си мисля, че за този мач трябваше чуждестранен съдия.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 18 ами да го беше дал червения картон на играч Левски....ама тогава Черно море щяфа да са с ДВА червени картона и щеше да има две дузпи за ЛЕВСКИ. А той почна да прави компромиси. на този ще спестим картон - на другия от другия отбор също- Това е отвратително. Така се опропастява мач. А помни ли някой как съдийстваше навремето съдия като Пиерлуджи Колина?
15
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 16 - никакъв мерак - само Съдията спаси черно море. ако беше си дал дузпата в 116-та минута за левски след като така грубо бе спънат син играч в наказателното, резултатът ставаше 2-1 и Моряците рухваха. Да не говорим, че за пръв път виждам да се играят 5 минути пролължение - винаги се дават до три. съдията отвсякъде крепеше Черно море, и 20 минути щеше да им даде, за вкарат.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 13 Защото в началото на мача на рогчовците им спестиха ЧК
13
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съдията опропасти мача. Допусна твърда игра в нервен мач, после се изплаши след червения картон и не смееше да дава чисти положения за Левски, не даде стопроцентова дузпа., спестяваше картони на играчи от Черно море, за да не бъде обвинен, че е предрешил мача.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 14 С мерак, с воля, с топки..... Доза, игла - за Лефски Шопия...
11
0
 
0
 
! Отговори
st. pauli преди 8 години
es mia egal, wer du miohte fiken. heil putin
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
45 минути всяко второ положение беше за Левски, моряците имаха две атаки....второто полувреме Черноморци се прибраха с десет човека отзад, как се играе такъв футбол?