Над 5000 фенове ще се включат в протеста на ЦСКА

Шествието ще е насочено срещу постоянното пречене
17 апр 2016 13:13, Екип на Dnes.bg
29
Над 5000 фенове ще се включат в протеста на ЦСКА
Снимка: Булфото, архив

Феновете на ЦСКА тръпнат в очакване за реванша с Берое на 20 април, но налице е и ентусиазъм за протеста преди самия мач.

Привържениците ще направят "разходка" в района на "Орлов мост" и централата на БФС на улица "Иван Асен II", като тя ще започне около 18:00 часа и е планирано да продължи до около 19:00 часа. Двубоят със заралии пък стартира в 20:00.

Шествието на червена България ще е насочено срещу постоянното пречене на ЦСКА от всички страни да продължи своето развитие.

Болшинството от фенове вече са убедени, че има задкулисна схема, която цели подчиняването и маргинализирането на червения клуб и поставянето му в туш.

Търпението на привържениците обаче се изчерпва и се очаква по централните софийски улици на 20 април да излязат повече от 5000 фенове!

Основната им идея е да блокират "Орлов мост" в пиков час, както бе правено неколкократно от други протести от началото на годината.
Основното недоволство е насочено към БФС.

Футболният съюз по традиция преди важно решение влиза в обяснителен режим и постоянно отлага казуса на армейците.

От клуба обявиха, че са подали документи още в края на февруари, според които могат да продължат пътя си с новото дружество.

Вече близо два месеца обаче от БФС не ги разглеждат и си тупкат топката.

Очаква се на протеста да има популярни личности, които подкрепят ЦСКА.

Така бе и на предишното шествие по централните софийски улици - през октомври. Тогава до жълтите павета отидоха около 4000 привърженици, нс сега протестът ще е по-масов.

Привържениците планират да започнат да се събират пред БФС още от 16:З0 часа в сряда.

Още спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: протестшествиеЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде левскарите да си гледат козирката на Герена, ние пък ще играме на финала за Купата на България!!!!!!!!!!!!
24
1
 
19
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Искам да попитам след като левски са отбор останалите какво са а рогата твар що изхвърлихте някои отбори е няма титла няма купа има само тишина рогата
23
1
 
19
 
! Отговори
Gost95 преди 8 години
Еи снощи гледах поредното падане на барса пред пълен стадион интересно мие следното дали тука някога ще го видя феноменална публика имат тия хора а не като тука на първия мач дим да ги няма евала това са фенове
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не забравяме ролята на Шишо и Боко в нещата. ЦСКА е БГ дух, той никога няма да умре.
21
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зарастнаха им аналчетата и пак мучат. Трябва пак да им то набием отзад, да опулят влажните, говежди очи. Тази година им се размина седмото поред насилване. Така, че рогати слагайте поредната калъфка в новия музей и мълчете.
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левски няма общо с геренските **********
19
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Цялата държава работи за тях" А липсва ти цялата държава и БКП да работи за цска,създаденият от БКП отбор на партията и незаконно изпратен директно в А група още от създаването му. Липсва ти това още от казармите да се събират всички най-добри футболисти насилствено. За това цска винаги е бил отбора на държавата, на партията, на БКП,а Левски- отбора на народа!Цска е цел,а Левски е идея. За евроидиотията на цска говори 48-мо място от 48 отбора в Европа 2 години поред, също Ф.К. Вафла Мура.
18
0
 
17
 
! Отговори
Cowboysandshepherds преди 8 години
Poduene rules! Cattles, cattles, cattles.
17
4
 
26
 
! Отговори
redordead преди 8 години
фенове на отборчето на ДПС, които са се оан.гъ.з.или на Пеевски и Боко да мъалчат. Цялата държава работи за тях, липсват три основни отбора от А група, и пак ще гушнат калъфките...Не е лесно да си евридии.от...
16
5
 
21
 
! Отговори
муспи преди 8 години
УЕФА си е УЕФА! Горд съм че съм член на ЕС! Съдете сами - вчера са взели решение, че няма никакво значение за участието в турнирите на УЕФА дали са си плащали и прочие изгъзици. Това е футбол, а не гешефт и е важно кой как го играе!!! - На въпроса, - и за ЦСКА ли се отнася? - отговорът на упълночмощено лице но отказало да се легитимира е - без ЦСКА евротурнирите са като турски.
15
0
 
21
 
! Отговори
християнин преди 8 години
До матросчоТи пък изобщо знаеш ли какво се чества на 9 май?.......Тая дата няма нищо общо с твоя дядо Мраз на когото се кланяш................9 май е летния НИКУЛДЕН........зимния го знаете на коя дата е....
14
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По 1 лев билет няма и на селските мачове във В група. Така се събират "фенове". Иначе са по 1000 човека като на мач на Славия. С разликата,че славистите плащат поне 10 пъти повече за билет.
13
5
 
20
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Давайте момчета, вече някои започнаха да нервничат, този път ще закрием говедарника и неговите поддръжници по всички точки на славянската земя, стига са мърсили всичко около себе си - опитът го имаме, а и поводът е налице, това ще бъде подарък за 9 май на българския народ.
12
4
 
21
 
! Отговори
5 май 1948 преди 8 години
До Анонимен 9Във България обаче има само един едничък отбор които е основан на рожденния ден на Карл Маркс.........познайте кой е.............изходът е да се издаде указ за забраната му така както е бил основан
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СелчоА ТИ СЕЛЧО ЗА ЧИИЙ РЕВЕШ ..........
10
11
 
23
 
! Отговори
Селчо преди 8 години
А, га бяхте любимия клуб на БКП-то ни ривахте ?!? А, га обирахте всеки читав спортист от провинцията /иначе кашик в Грудово/, па ни ривахте ?!? А, га сите мафиоти и мошенници Ви се изредиха, па ни ривахте ?!?А ся що ривете Бе ?!?
9
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има 2 отбора от "големите" в БГ футбола, които трябва да си сменят името - от София (от кв.Подуяне), другият - от Пловдив. Чиста подигравка е кръщаването на отбори от футбалеринки на национални герои! Не срамете историята българска.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vargas llosaЗурла се е нарекъл субектът под 5, смешници, защо слагате звездички...
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖиборБългария няма нужда от ***, т.е. от безмозъчни твари!
6
0
 
17
 
! Отговори
vargas llosa преди 8 години
До ЗурлаЕ *** си спор няма.