ЦСКА се удави в Дунав, Йорданеску спокоен

Треньорът се извини на феновете на "червените"
12 сеп 2016 09:00, Александър Попов
37
ЦСКА се удави в Дунав, Йорданеску спокоен
Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску прие спокойно загубата с 0:2 от Дунав в срещата от шестия кръг на Първа професионална футболна лига.

"Поздравявам съперника за победата. Извинявам се на феновете от мое име и от името на футболистите. Надявахме се на съвсем различен резултат. Явно ще ни е нужно повече време. Ако бяхме по-умни, резултатът можеше да бъде по-различен. Имахме шансове, но не се възползвахме. Ще оправим тези пропуски. Знам какво трябва да направя. Имаме много нови играчи, трябва да изградим връзките между тях. Не всички от тях са в оптимално физическо състояние. В много моменти не работихме като отбор. Имаме класни индивидуалности, но във футбола трябва да бъдеш отбор", заяви треньорът на "червените".

Според него предстои много работа, за да се намерят решенията, от които се нуждае отбора.

"Трябва да го направим много бързо, защото не можем да си позволим да продължаваме да губим точки. Смятам, че вече играем по по-различен начин, но ни трябва повече агресия, повече борбеност, с което противникът днес ни превъзхождаше. През второто полувреме опитахме, но отново пропуснахме възможностите си. Не успяхме да вкараме рано гол и това ни постави под напрежение. Сега имаме две домакинства и трябва да вземем две победи. Трябва да изградим възможно най-бързо силен отбор и да влезем в добра серия.
Доволен съм от играчите, които имаме и съм сигурен, че имаме класата, за да станем силен отбор. Не се нуждаем от още нови попълнения", заяви Йорданеску.

Всичко за развитието на двубоя вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: дунавЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦСКА-ЕвроидиотТази титла е връчена от европейските журналисти, на обора от с. Подуяне. Повода е загуба на мач в Антверпен-Белгия. За 2 мин. 3 гола на рогачите набутаха през есента на 1989-та. Селдващите мачове бяха Олимпия Х 2 и много, много други разходки ои Европа и Азия. Вечена слава на Подуяне!
22
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СиньоОффф, отиваш на сайта на УЕФА, пишеш ЦСКА София /на латиница с тире или без тире/ и ти излизат първите три мача на ЦСКА София /с емблема/ срещу Славия, Верея и Нефтохимик от сегашното първенство. На съседната графа /История/, като кликнеш ти излиза цялата история на ЦСКА в евротурнирите от 50-те години! Това ти какво мислиш, като гледаш тавана няма значение! Важно е какво показва сайта на УЕФА. Ако трябваше да разделя любимите ти сини на АД-та по емблеми до 98-*** и преди това....
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 6Какъв Божков, бе тикво?
20
1
 
11
 
! Отговори
Синьо преди 7 години
В УЕФА има две страници (нормално е да са две). На "PFC CSKA Sofia" (това в фалит) и на "PFC CSKA-Sofia". До колкото знам в нашата професионална лига играе ЦСКА "тирето" София, което повтарям няма история. Историята на ЦСКА е на страницата на "PFC CSKA Sofia".
19
3
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
На сакралната дата 09.09.2016г. ПФ "ЦСКА" АД фалира... което означава край на "вечното" дерби.... жалко!
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен това в ранкинга на УЕФА ЦСКА София е 40 места пред Левски София.
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички мучащи да влезнат в сайта на УЕФА и да видят статистиката на PFC CSKA Sofia,а на коментар 24 - под опашката!
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уефа не признава тази емблема на този отбор няма какво да си говорим. ОСвен това му забрани три години да участва в европейски турнири както и да прави трансфери-
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** мноо куци пилета тия бе :)
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СиньоНе си в час! Влез в сайта на УЕФА и ще видиш, че под резултатите на ЦСКА София фигурират всички 30 титли, успехи в евротурнирите и продължението... сегашните резултати в пишманпрофесионалната лига. Всичко това под името ЦСКА София. А това на теб какви ти изнася е друг въпрос! Отделен е въпроса, че със сегашните си действия с изгонването на Янев, на цял отбор и докарването на анонимни чужденци, нищо не се постига!
13
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Химна на Цицекс-Софи,в Разград счупиха двете токчета на ''високия бизнесмен'гришко,и пак си остана лилипут,истинския ЦСКА разгроми с 8;0 Люлин.
12
0
 
23
 
! Отговори
naco преди 7 години
ПАК повтаряме,това НЕ е ЦСКА Това е МАФИОТСКАТА ДРУЖИНА на ДРУГАРЯ Ганчев,играеща НЕЗАКОННО с ИМЕТО и ЕМБЛЕМАТА на ЦСКА ЦСКА ще го ИМА,само тогава ,когато бъдат ПЛАТЕНИ ДЪЛГОВЕТЕ му към ДЪРЖАВАТА,тази ДЪРЖАВА която ХОРА като ДРУГАРЯ Ганчев ОГРАБИХА и продължават да я ОГРАБВАТ Нали така другарко кандидат-президент Дончева
11
0
 
16
 
! Отговори
Синьо преди 7 години
По-точно ЦСКА-София има 0 титли. УЕФА разглежда ЦСКА-София като нов отбор, защото Литекс си сменил седалището с повече от 150 км.. Точно поради това юнощите на ЦСКА-София (Литекс) няма да играят в младежката шамп.лига. В страницата на УЕФА "CSKA-Sofia" няма никаква история. Има мачовета от тази година. Също я няма и емблемата, която хибрида ползва незаконно.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя формат на това ЦСКА затъва. Другото ЦСКА ще изкласи след време. Тука се навъдиха какви ли не ***. Почва се отново с познатия стил от Литекс.
9
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този анонимник до домъкна оня дет немцити са му абонати а вина за закъснялата селекция има и оня дет не се сеща жена му да го изглади Пламен Марков.Силен отбор на ЦСКА но ще трябват два три месеца за стиковка ,тоест този сезон е отписан.Аз видях много силен ЦСКА
8
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие феновете не великия Левски,на кой Левски бре,Левски Карлово или Левски София ? Щот не всяко магаре се казва Марко,няма и ваз да ва гадайми
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи не само на мен не ми дреме за Литекс! Евала, истински фенове на ЦСКА!Казано е, на Москвича каквито и джанти и емблеми да му сложиш, той Мерцедес няма да стане!
6
1
 
19
 
! Отговори
ин преди 7 години
като пишете само ЦСКА подменяте историята----е то нали това е целта им ...
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хората поне пишете истинското име - АД ЦСКА 1948 т.е. Литкес - ЕТрополе., като пишете само ЦСКА подменяте историята. Това не е автентичното ЦСКА, автентичното е на Божков.
4
2
 
27
 
! Отговори
Бесен преди 7 години
Неотдавна изгонения Янев с изгонените футболисти отнесоха същия този Дунав с 5:0, а сега обновения със световнонеизвестни анонимници, но с гръмки имена - Йорданеску, Джордан, Перес, Герес и н.ам кви си ядоха бой, като мече у дирек от същия отбор!? Как смята да я кара Ганчев и какво му е оправданието? Какво цели с тези световнонеизвестни анонимници - само той си знае, но не и да развива отбора и да дава път на млади родни таланти!