Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин

Националите ни с нова загуба - 0:3 от скандинавците
Обновена: 11 окт 2016 08:40 | 10 окт 2016 23:45, Георги Пешев
159
Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин
Снимка: Ройтерс

Швеция също се подигра с България, след като удари националите ни с 3:0 в световна квалификация за Мондиал 2018. Попаденията във вратата на Владо Стоянов на "Френдс Арена" в Стокхолм мушнаха Тойвонен (39), Хилйемарк (44) и Линдельоф (58).
 
Играта на българите и в този мач бе повече от комична. Театралната трупа на Петър Хубчев предизвикваше само смях с изявите си.
 
В защита бяхме трагични, в средата на терена не можехме да вържем два паса, а в атака се представихме меко казано апатично. Попускът на Ивелин Попов при 1:0 пък ни накара да се изчервим от срам.
 
Пълна пародия на национален отбор и е крайно време управниците от БФС да слязат на земята и да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни.
 
Тези мишки, които излязоха на "Стад дьо Франс" и на "Френдс Арена", не могат да са лъвове и не са. Те са мишоци и са срам за тази велика игра.
 
Каквото и да се каже за двете загуба в последните дни ще бъде малко. За това едно "наздраве" за БФС и футболистите. Време е за чалга, уиски и аулин. Все пак така повелява традицията и желанията на Боби Михайлов и Ивелин Попов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тези им е набито в главичките ,че са аутсайдери,и сами си го казват,даже казаха ,че не са очаквали да вкарат гол срещу Франция.Вратаря ни го дупчат кат швейцарско сирене,топките минават между ушите му а той стои и гледа,безхаберна защита която извежда противника сам срещу нашият вратар или обстрелва вратата за автоголове.Най големият проблем ,че тези момчета са глупави ,защото всеки самоуважаващ се човек с достойнство би избегнал този срам като откаже участие ,тва тряа си *** за да го търпи
114
1
 
19
 
! Отговори
до Discovery преди 7 години
Много,много точно казано! Затова сме и на тоя хал. Днес всички плюят и се подиграват на националния отбор,утре отива на работа,същият и върши простотия след простотия. Тотална аматьорщина на всякакви нива се наблюдава в цялата държава. Така че вместо всеки да се прави на оригинален,да погледне преди това себе си,какво той върши и как го върши. За да изискваш,трябва и да даваш. Толкова негативна енергия има в държавата ни,че ще е цяло чудо всеки един колективен успех на каквото и да е ниво!
113
1
 
12
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Какво да ги коментирам! Дори изписаното до тук им е твърде много!
112
0
 
13
 
! Отговори
Jojo преди 7 години
Е аз от 15 год, не хабя нито ток, нито бирата за Тея морални лььохмани. И се чудя как има още хора, като вас да чакат нещо да се случи? Случването трябва да дойде с нов шеф на БФС и създаването на всичко на ново.
111
2
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Това беше последния път в който хабя ток за да гледам тия пиянки !
110
17
 
15
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
Искам само да кажа, че нивото на журналиста писал статията не е по-рализчно от нивото на нашите футбалери!!! Просто някаква статия с плюввни и нищо повече. Толкова пък няма някой дето да напише смислена статия, а само призовавате за слизане на земята и т.н... глупости. Било време за чалга и т.н..., ами то и на вас ви е време за чалга г-н Пешев!!! Ама не уиски, а ракия!!!
109
1
 
18
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Поздравления към автора на статията, точно така си е !!! И е време нещата да се наричат с истинските имена, като в тази статия...
108
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е перуката да излезе в пенсия, а нефелния му син да започне да играе билярд, табла или дартс... нещо с което няма да дразни толкова. Да се даде път на млади талантливи и мотивирани момчета, а не таткови синчета и чак тогава евентуално може да проима поне малко футбол.
107
1
 
22
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Има нещо перверзно в това да гледаш български отбор, само за да видиш с колко гола ще падне. Това е отвращаващо !!! Що за момчета сме възпитали, що за дух, що за култура ? Или това е огледало, в което да се огледа целия народ и да се види колко струва ?!
106
10
 
5
 
! Отговори
Иииих! преди 7 години
Малко ни трябваше и щяхме да ги бием шведите! Играхме като равен с равен! Просто малшанс при първия им гол! А и ако бяхме изравнили при единствената ни атака, мача ставаше друг! После ни вкараха още два късметлийски гола. Вратаря ни просто превъзхождаше шведите, спаси повечето от ударите им! Като цяло мача беше равностоен, но нямахме късмет! Ама това е футбола, като не вкарваш, ще ти вкарат! Живота продължава! ;)
105
3
 
18
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Футбола ни е като всичко в държавата! Сбъркано! Безидейно! Демотивиращо!Дотам ни докараха великите ни "политици"! Като чуем България, да се чудим "уууу" ли да викаме, или да се гордеем! Та и футболистите, откъде да извадят самочувствие и преданост към държавата, след като нея вече я няма!
104
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаме си футболно Политбюро, но вече нямаме ЦСКА! Перуканите са велики на местна почва и се кичат със слава и почести заедно с Пеукесите. Навън номерата им не минават и стават за смях.Също като оная жалка история с Превеликата Амбър за ООН.Един шут отзад и пълен маскарад.
103
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ай ся перуката,ОСТАВКА,Оставка заради цялостният му принос в развитието на бг футбола под негово ръководство (низ от падение и задълбочаващ се упадък). А ти П.Хубчев отивай си мойто момче докато е време-насадиха те на пачи яйца,същите тия около Перуката.Не лапай така въдицата в тебе има още хляб,не заслужаваш тези подигравки и унижения.
102
2
 
28
 
! Отговори
мамуната преди 7 години
Айде бъдете иноватори,сега предлагам да оттеглим подкрепата си за този отбор и да пуснем 2-ри отбор в квалификациите.Нещо като в състезанието за ООН-ето.Трагедията продължава.Парада на некъдърноста в БГ-то няма край...
101
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво е това аулин?
100
0
 
40
 
! Отговори
пак край преди 7 години
След тоя некадърен пропуск при 0:1 смених канала. Това е мъка и унижение да ги гледаш тия и накрая да ми казват , че се надявали другия път...Няма да се тормозя повече.
99
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни" ?!Какви решения още да взимат? Това ръководство на БФС от колко години е? Досега каквото можаха, направиха! Футбола ни е трагичен! Клубните отбори се крепят на чужденците! Няма мисъл, няма стратегия за бъдещето!Кардиналните решения са, да се омитат от ръководството на БФС!
98
0
 
35
 
! Отговори
Га преди 7 години
Не ме е яд, че са паднали, не може винаги да сме силни и да побеждаваме, такава е реалността, яд ме е, че тези ***, т.нар. футболисти ги тъпчат с пари и с внимание, което не заслужават, предвид това което показват и на фона на състоянието на държавата ни. И на всичкото това журналистите всеки ден ни занимават с тези хора, с техния живот и бит, все едно са някакви големи звезди и някой го интересува жалките им изцепки, напивания , дрогирания, пръдвания и т.н. Журналистите също имат вина .
97
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най после една правилна статия а не мънакане от сорта,ама играха момчетата,уникален Владо Стоянов,борихме се срещу коравите скандинавци и всякакви такива глупости.Някакъв по долу е написал че заглавието било много гнусно.Не бе пич заглавието е много точно и е самата истина.Колкото повече такива заглавия и статии след подобни мачове толкова по добре за футбола,нещата да се казват право куме в очи,стига сме ги лигавили тия чалгари.
96
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахааа, това било контрола, за да си извличаме поуки.Аз па седнах и да ги гледам.Другия път, като тръгнат на контрола да не забравят да върнат премийките раздадени на бездарните ни манекени по терена и големите шефове по скамейките.Без значение кой е треньора, важно е само едно да може да втълпи на жалките ни футбалери - и да губите, трябва да го направите ДОСТОЙНО! Дори смотаните "македонци" загубиха по-достойно от нашите глезльовци, колкото и да не ми се иска да го кажа.