Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин

Националите ни с нова загуба - 0:3 от скандинавците
Обновена: 11 окт 2016 08:40 | 10 окт 2016 23:45, Георги Пешев
159
Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин
Снимка: Ройтерс

Швеция също се подигра с България, след като удари националите ни с 3:0 в световна квалификация за Мондиал 2018. Попаденията във вратата на Владо Стоянов на "Френдс Арена" в Стокхолм мушнаха Тойвонен (39), Хилйемарк (44) и Линдельоф (58).
 
Играта на българите и в този мач бе повече от комична. Театралната трупа на Петър Хубчев предизвикваше само смях с изявите си.
 
В защита бяхме трагични, в средата на терена не можехме да вържем два паса, а в атака се представихме меко казано апатично. Попускът на Ивелин Попов при 1:0 пък ни накара да се изчервим от срам.
 
Пълна пародия на национален отбор и е крайно време управниците от БФС да слязат на земята и да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни.
 
Тези мишки, които излязоха на "Стад дьо Франс" и на "Френдс Арена", не могат да са лъвове и не са. Те са мишоци и са срам за тази велика игра.
 
Каквото и да се каже за двете загуба в последните дни ще бъде малко. За това едно "наздраве" за БФС и футболистите. Време е за чалга, уиски и аулин. Все пак така повелява традицията и желанията на Боби Михайлов и Ивелин Попов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама вие какво сте очаквали аз не мога да разбера? Кой спорт в БГ се развива,че футбола чакате? Спортни бази да имаме изградени,поддържани и най-вече използващи се от млади хора? Колко такива хора виждате да тичат,карат велосипед и т.н за здраве? Каквото беше беше,от сега нататък чалга и пиьЕне и те така...Свърши се с понятието спорта е култура...
94
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам кой изобщо си е правил илюзии, че ще победим шведите и ще променим статистиката! Швеция НЯМА ЗАГУБЕН МАЧ ОТ България, даже не знам равен дали има! С Ибрахимович -без Ибрахимович, преди с Кенет Андерсон с Ларсон, Бролин, Далин или без тях, на техен терен, на наш терен, на Европейско или Световно - ШВЕДИТЕ НИ БИЯТ. ТОВА Е КАРМА! : ) И знаете ли с какво? Бият ни със скандинавска ДИСЦИПЛИНА, ОТГОВОРНОСТ И КОНЦЕНТРАЦИЯ- това което абсолютно липсва на българския отбор. Завчера и ветераните на Швеция също победиха наш'те, и пак с 4 гола както преди 22год!! RIP Klas Ingeson: (((
93
0
 
41
 
! Отговори
Петков преди 7 години
Хубси и и и, Хубси, кой те насади, баце, на тия пачи яйца? Бягай по-бързо и не се обръщай назад. С тия куци коне нищо хубаво не можеш да направиш.
92
6
 
41
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 7 години
Що бе, добре си играха момчетата. Раздадоха се на 100 %, ама пък нямаха късмет. А и съдята подпираше шведите. Освен това беше много студено, а и теренът беше доса разкалян. С оглед на това нашата загуба си е чиста победа.
91
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам! И как ще се появим в чалготеката без скалпове? Поп-фолк жриците обаче не ги интересува, че ще ги дупят лузъри. Важни са им само дебелите им портфейли.
90
0
 
45
 
! Отговори
Ъ? преди 7 години
Пропаднали футболери-чалгари заслужават нищо друго освен презрение и подигравки.
89
4
 
51
 
! Отговори
Бай Колю преди 7 години
С татуировки и ходене по фолк кръчми с фолк звезди и с манекенки , футболист не се става!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
88
2
 
46
 
! Отговори
женски футбол преди 7 години
Значи, сега сериозно! Ако, има начин да се уреди среща между този ни национален отбор, мъже, с някой от най-добрите национални отбори по футбол при жените (според FIFA това са - САЩ, Германия, Франция, Канада, Англия, Австралия, Швеция, Бразилия, Норвегия, Япония) и то да има елиминации при два мача с разменено гостуване, шегата настрана, нашите ще бъдат бити, като шкембе у дувар, или по друг начин казано, БГ Юнаците ни ще бъдат отнесени, както диво прасе отнася картофена нива!!!
87
4
 
74
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Всъщност нищо сензационно не се е случило. Знаете ли защо ние българите приемаме така тежко катастрофалните загуби на националния ни отбор ?Защото благодарение на скъпоплатените телевизии като БиТиВи и НОВА живеем в паралелен и нереален свят, в който постоянно ни се натрапва, че държавата ни върви по правилния път.Всъщност реалността е съвсем друга.Футболът е просто отражение на жалкото състояние, до което е доведена България.И за това вина имат не само предишните, но и днешната Тиква !
86
3
 
38
 
! Отговори
Георги Бенковски преди 7 години
Не ги наричайте " национален отбор ". Те са само и единствено НАЦИОНАЛЕН ПОЗОР! Секунда по-скоро трябва да се разпусне и Б езхаберните Ф укари и С ерсеми !
85
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешници, но иначе имат държание на мега звезди. Самочуствие без покритие. Пълна трагедия. По добре да се скрият,поне да не се излагат. Станахме за смях и подигравки на цял свят,като почнеш от президента че до футбола. България никога не е била толкова зле. Как е възможно всичко свързано с тази страна да са гафове и скандални прояви?
84
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичките ни големи играчи наистина станаха такива в училищния двор.Те отиваха по клубовете на 11-13 години но с вече оформена техника и всеки развил своя индивидуалност.Сега на тази възраст децата не ги приемат в клубовете.Казват им че имат готов отбор,които играели заедно от 7 годишни.И Меси да се яви няма да го вземат.Е затова играчите ни нямат техника,фантазия и си приличат като бройлери.И наистина повечето са връзкари и таткови синчета.Затова и юношите ни ги бие де кой ги хване!
83
8
 
9
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
Всички васали на голямата бензиностанция футболът им е на нашето ниво,с леки изключения.
82
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние сме на нивото на Лихтенщайн, Люксембург, Гибралтар, Фарьорските острови, Малта и подобните аматьорски кубчета. Няма защо да се лъжем, че можем повече.
81
0
 
29
 
! Отговори
ПЕРУКАН преди 7 години
Е Лечков нали ви го бях пратил да ви каже че нищо не става от нас.Оставете ме спокойно да си изкарам мандата и след него още един мандат и чак след това ще тръгне нагоре футбола в България!
80
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Играем ,бавен грозен ,муден куц комунистически футбол от преди петдесет години,слаби треньори и слаби футболисти,на всичко отгоре са и глупави.Слаб и страхлив Хубчев,разлика дали ща изгърмят със 6 или с 3 няма,двама централни нападатели и двамата резерви.лелеле лелелеле.
79
4
 
46
 
! Отговори
Xp преди 7 години
Закриване на БФС. Парите да се пренасочат към по успешни спортисти.Аз нежалая да давам от моите данъци на банда женчовци...вече 20год.Искам парите ми да отиват при хора като Ивет Лалова и Параолимпийски ни шампион! Тея другите вафли ги слушаме 20 год.
78
1
 
21
 
! Отговори
Eeeee преди 7 години
Чалгата на първо място ами как... ! А така и не разбрах какви са тия пародийни ленти на гърдите им !
77
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отборът ти от САЩ 94 станаха футболисти за граница,пак западните школи ги направиха майстори,всички там се развиха и чак след това дойдоха големите успехи.А сега се моли така по батски да врътнем хикс със Беларус
76
3
 
42
 
! Отговори
Гаганелов преди 7 години
Хайде стига с това ''Лъвове''.Нашите журналисти го измислиха в зората на Демокрацията и истината е че абсолютно никой друг не ни нарича така.*** журналисти.При социализма бяха просто ''наште'',но това не им пречеше да бият най-добрите световни отбори.Но тогава футбола беше за бедни,талантливи деца,а сега стана игра за връзкари и таткови синчета.Беден и талантлив не може да пробие в Бг.от такива,защото не плаща .Резултата се вижда от всички.Липсата на талант не се компенсира спари и големи фрази