БФС наказа Каранга заради "рязането на глави"

Звездата на ЦСКА пропуска домакинството на Ботев
20 мар 2018 16:25, Веселин Коларов
25
БФС наказа Каранга заради "рязането на глави"
Снимка: Bulphoto.com

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга бе наказан с един мач лишаване от състезателни права и глоба 6000 лева заради неспортсменски прояви по време на дербито с Левски. 

Звездата ще пропусне първия мач на "червените" от плейофите срещу Ботев Пловдив заради "обида на един или повече зрители. По тази точка бразилецът е глобен и с 3000 лева. За показване на неприличен жест без форма на дискриминация Каранга отнесе още 3000 лева глоба. 
 
Както е известно, миналата неделя ЦСКА победи Левски с 1:0 във "Вечното дерби", като герой за "червените" бе именно Каранга.
 
Бразилецът вкара единствения гол в мач №1 у нас в 85-ата минута и донесе трите точки на армейците. Каранга обаче изрази по-доста неуважителен начин радостта си.
 
Веднага след победното попадение Фернандо отправи жест с "рязане на глави", а след края на мача ликува с надуваем пенис, на който бе закачено клубно шалче на Левски.
 
Шефовете на "сините" бяха бесни от действията на Каранга и вчера се появиха информации, че ще сезират БФС и дори Прокуратурата.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: ЦСКАФернандо Каранга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
смешен ловеЦска преди 6 години
До АнонименНа времето един Гриша вкара Левски в МВР за да взима запас футболисти преде мача им с цска сега друг Гриша си прави сам първенство и раздава смешно правосъдие като подарява мачове и точки и раздава неадекватни наказания от борче без мозък.
22
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До Край 21Моите уважения, господине! Вие сте истински фен, не обръщайте внимание на ултрасите, поне не на техните изхождания тук...
21
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТБОРА НА ДС И МВР ОТ ПОДУЯНЕ, ОСВЕН С ДОНОСИ С ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ. ДОНОСНИЦИ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ СИ БЯХА, ДОНОСНИЦИ СА СИ И СЕГА!
20
1
 
4
 
! Отговори
фен преди 6 години
Този е белязан от феновете . Нищо добро не го чака .
19
0
 
6
 
! Отговори
Край преди 6 години
Да прав си Тошко. Ако тоя човекоподобен е ЦСКА аз не съм Цесекар. Макар че когато съм гледал Пенев, Денев, Стойчо, Ради Здравков, Спас Джевизов, Велинов и после Стоичков, ЛПенев, Емо и пр. ВЕЛИКИ футболисти тази *** още не се е била пръкнала в Амазонската джунгла.
18
10
 
3
 
! Отговори
Тошко Петков преди 6 години
Няма да коментирам по-долу написаното от големи моралисти. Футболът е игра за мъже, въпреки че има и женски отбори. А отборчето от подуене е смешно и тъжно. Е, постигнаха своето, да им е честито ..... Ха-ха-ха Давай лютоборец...... Що искат да са ***, проблема е техен. А, 40 годишния цесекар е и толкова цесекар
17
2
 
14
 
! Отговори
Край преди 6 години
Цесекар съм от 40 г.. Изхвърлете този низък, грозен мръсен човек от отбора и от България въобще. Този ... не може да бъде спортист и идол на сина ми. Докато водите такива *** аз сина си на стадион няма да заведа. Предпочитам да падаме ПРАВИ в мач с момчетата от квартала отколкото да побеждаваме с подобни индивиди. Убихте спорта и футбола и играта с гнусните си схеми и пари.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
зящо само в България чуждите фудболисти могат да правят такива свинщтини защото сме овце ако БЕРБАТОВ НА ВРЕМЕТО БЕШЕ НАПРАВИЛ ТАКИВА ЖЕСТОВЕ да кажем на Ман .Сити шута в *** и аИде в България ама тука може защото ни смятат за втора ръка хора
15
5
 
10
 
! Отговори
Ботевист преди 6 години
Радвам се, че няма да играе срещу нас, но принципно за такъв жест в Англия този не за 1 мач, а директно ще го изгонят. "Било просто жест", а може би трябваше и да извика "Аллах акбар!"
14
4
 
16
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Няма да се очудя,ако на този му намерят някой ден главата в някоя канавка,щом се заяжда с фенове на Левски...
13
3
 
9
 
! Отговори
Ми преди 6 години
Малшанс за Левски и огромен късмет за Литекс и тяхната снежинка.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото е състоянието на държавата, такова е и на спорта, респективно футбола. Вижте кой е начело на държавата, монокнижен, с бандитско минало, ограбващ народа, вижте кой е на БФС, крадец, подлец и пияница. Нищо за масовизирането и създаване на условия. Важното е, че си уреди синчето, сума ти пари направи, вратар не стана. Тиквара същата работа, осигури си фамилията за 300 години. За България, само празни думи и обещания.
11
0
 
15
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
То и онзи измислен ритнитопковец от Левски Гара Дембеле бе много талантлив по нашите терени, а в Европа и за градинар на стадиона не става.
10
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОНОСНИЦИТЕ СА ГОЛЯМА РАБОТА ! ПОИСКАХА СМЯНА НА ШЕФА НА СЪДИИТЕ - СМЕНИХА ГО. ПОИСКАХА ДА НАКАЖАТ КАРАНГА ЗАЩОТО СЕ РАДВА ПРЕД СОБСТВЕНАТА СИ ПУБЛИКА - НАКАЗАХА ГО. САМО КЪДЕТО НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ С ДОНОСИ НЕ СЕ ИГРАЕ ФУТБОЛ, ЗАТОВА И СА ТОЛКОВА НИЩОЖНИ!
9
8
 
7
 
! Отговори
Г преди 6 години
ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ ЕМО ВЕЛЕВ КОКАЛА ОТБОР НЯМА ДА ИМА-С НЕГО ПОСЛЕДНО БИХМЕ ИСТИНСКАТА ЧОРБА И СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ.....
8
10
 
17
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
какъв мач 1 е т'ва, чорбата не съществува повече от три години :-)
7
15
 
10
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
И всичко това по сигнал на кухорогите от ФК,, Лафчис,, 1992 от село Подуене ! Ченгетата си остават ченгета !
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кои управляват клуба Левски, но са абсолютно объркани. Вместо да направят стратегия за следващите 10 години, да подберат треньори с качества, образование и езици, некорумпирани, да им предоставят свобода на избора, те търсят причините за провалите в ЦСКА и други фактори. Не, че ЦСКА са по-добре, същото ръководство от пей//заньори, но някак си имат дух и на терена творят. Къде са младите наши футболисти, стига пазаруване на негрове!!!
5
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко жалки са Левски!! Вместо да се замислят, защо са в такова унизително положение, те търсят най-глупавото и неефективното, помощта на Перуката. Най-добре е, управата на Левски да наеме снайперист и преди мач с ЦСКА да простреля ВКаранга и в двата крака. Щото ско е в единия, пак ще им вкара. Бати дружеството, пълно с ***. Да ги бие ЦСКА още много пъти!! Заслужават си го!
4
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя знак той го направи пред агитката на ЦСКА. Не вярвам някой от нея да му се е обидил. Радваха се хората. Ако някой е обиждал агитката на Левски, глобете него, например ако им е прожектирал манипулиран запис на футболиста.