ЦСКА измъкна победата с 3:2 срещу Левски

Сините не трябва да допускат загуба, за да запазят третото място
15 май 2018 21:42,
58
ЦСКА измъкна победата с 3:2 срещу Левски
Снимка: Булфото

Двата отбра спретнаха страхотен сблъсък, като символичните гости стигнаха до победата с голове на Рафаел Енрике, Кристиян Малинов и Рубен Пинто, който се разписа в последната минута на редовното време. Точни за Левски пък бяха Паулиньо и Станислав Костов.

Тази среща бе напълно незначителна за "червените", тъй като тимът е бетониран на второто място, докато футболистите на треньора Делио Роси трябва да не допускат загуба в следващия кръг срещу Верея в Стара Загора, ако искат да останат на третото място и да играят бараж в Лига Европа.

Четете още подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
партенка преди 5 години
Шиши е съдружник с Манджуков; Боко открай време другарува със Стоичков и не може да забрави допирните точки с Ганчев; затова опрости още милиони дългове на ЦСКА-София(упс, Литекс), въпреки фалита на ЦСКА; в БФС са само дружки(п-о-д-л-о-г-и) на червените...И пак няма нито купа, нито титла, само ---(тире)
39
1
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
Няма Титла, няма Купа, няма Козирка, има само Синя тишина! И син фалит - 50 милиона :)))))))))))))))))))))))))))))))) Ей, и сега даже ВТОРИ фалирахте :)))))))))))))))))))))))))))
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФактПрав си, но върнете името.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пенсионирани инвалиди от Г - групи!
36
7
 
4
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Няма ЦСКА - ФАКТ!Има ЦСКА-СОФИЯ от София наследник на Литекс и Чавдар от Етрополе.То не ме радва, че ЦСКА вече не съществува - няма го вече вечното дерби, няма кого да бием с 7:2 ...
35
1
 
6
 
! Отговори
А преди 5 години
ВИТОША АКО ПРАВИ НЯКАКВО ТЪРЖЕСТВО,НЯМА КОГО ДА КАЧИ НА ХЕЛИКОПТЕРА,ОСВЕН СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯЦЯЛАТОТО СИНЬО БСФС,ДУЗПИТЕ ДЕТО ИМ ДАВАТ ВЕЧЕ 50 ГОДИНИ.НЕКА ДА КАЖА ЗА 50 ГОДИНИ КОЛКО ДЗПИ ИМА ЦСКА И КОЛКО ВИТОША,АКО НЕ СА ТРОЙНО ПОВЕЧЕ ,ОТКАЗВАМ СЕ ДА СПОРЯ.ДА ВЪРНЕТЕ ПЕНСИИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,КОЯТО И В МОМЕНТА ВЗЕМАТЕ.
34
3
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
един приятел пита, #КОЙ леефски е истинския, тоя с нацистките поздрави, тоя на цола, тоя на лафчис, на батков или последния, на мамин шиши
33
3
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
читалищна работа, както винаги, гувядата като ги наритат почват да закриват футбола, щото гроздето е кисело. и некак си удобно забравиха гръмнатата полицайка и *** "Скинарчета". така, както майора-художник забравил да не пие 3 мастики, преди да тръгне из витиня с крадена кола.
32
2
 
13
 
! Отговори
Руди преди 5 години
Бе говядаа, няма значени е, умре ли ли сме, как се казваме, кой ни е собственик. Важното е, че ви дъниме, шибаме, чукаме много редовно напоследък, а и къде е купата бре.
31
3
 
5
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 5 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата, чичо Венци Стефанов(шкембето) и турските сериали...
30
6
 
5
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
29
7
 
5
 
! Отговори
цска фалира преди 5 години
Цска-София е точно като държавата ни по време на управлението на Жан Виденов хем червена хем фалирала...
28
7
 
5
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
27
3
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До до лескараостаи ги кухорогите, те имат един майор, 12те левскита на тити и бюст на сталин на мусала като история. по ми е интересно, кво стана с малките говедца и родителите им...
26
1
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
щеше да е истинска перла ако статията беше на алтън, наброс или на онова хюомне коларов
25
3
 
3
 
! Отговори
До 39 преди 5 години
Питаш защо Чавдар от Етрополе (Литекс) да не е ЦСКА. Ами защото не е. Просто е.А Левски може да е прекръщаван на Динамо или ПСК Левски, Витоша и т.н., но си остава един и същи отбор а историята на ЦСКА-СОФИЯ е историята на Литекс и Чавдар от Етрополе.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не схващам защо част от феновете на ЦСКА предадоха любимия си отбор, когато фалира и част от тях станаха фенове на Литекс, т.е. Чавдар от Етрополе? На всички е ясно, че ЦСКА-СОФИЯ от София, бивш Литекс от Ловеч с оригинал Чавдар от Етрополе, не е ЦСКА, но предателите на ЦСКА викат за Литекс.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То ЦСКА няма - жалко, но е така.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подуенци!!!В схемата на отборите, от които се твърди, че е произлязъл фалиралото преди две години ЦСКА има примерно Мусала (Подуяне) и Омъртаг (Подуяне), докато сред отборите, с които Левски насила е обединяан след 1944 година, няма отбор от Подуене. Родното място на Левски е в района, където се пресичат бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий, стадионите им са били горе-долу, където сега е НДК, после където е сега националния стадион Васил Левски. Национализират игрище Левски,за да строят стадиона
21
1
 
8
 
! Отговори
СМЕХ преди 5 години
Отбора на #ЛЕЕВСКИ пак изгаврен този път натъпкан с червени човечета. бухахахахахахаа:::: 1914-2018 РИП *** РИП Доноснико долен!