"Брат" на Бербатов към веганите: Оставете тревата на кравите!

Патрис Евра със странно видео с пуйка, навлече си здрави критики
23 ное 2018 11:45, Красимир Ангелов
39

Бившият съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, който Митко често наричай своя брат, призова хората да не взимат толкова насериозно видео, в което той симулира любовна игра със сурова пуйка, като по този начин в шеговит стил честити Деня на благодарността в САЩ.

Патрис е известен с ексцентричните си прояви, с които бързо се превръща в любимец в съблекалнята. Последното му видео обаче здраво ядоса веганите по света, които са известни с крайните си прояви срещу консумацията на месо и животински продукти.

"Някои хора го намират за смешно, други за странно, трети за отвратително. Но всички сме различни и това е хубавото. Да, може би прекалих, когато започнах да смуча крака на пуйката. А за веганите, които ме критикуват - аз не казвам нищо, когато те ядат тревата в градината ми! Оставете тревата на кравите, те също трябва да ядат. Хора, наслаждавайте се на живота си, не бъдете скучни", каза Евра в поредното си видео в социалните мрежи.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Еднокнижникът преди 5 години
Евра е ром
27
5
 
5
 
! Отговори
Растителни храни преди 5 години
До 28Тази логика е много тъпa. Сред животните с най-висок интелект са *** маймуни, които се хранят предимно с растения. Да не говорим, че сред тях са горилите, които както всички знаем, са доста здрави.
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-едрите и силни животни са тревопасните - Слон, бик, бивол, бизон, хипопотам, носорог, жираф.Месоядните са най-дребни - паяк, богомолка, чакал, хиена, белка,..
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 27. Да си видял умна овца? Същото важи и за тревопасните люде. Винаги на върха на хранителната верига са месоядните. Ако не ядяхме месо още щяхме да сме по дърветата.
24
7
 
7
 
! Отговори
Растителни храни преди 5 години
До всички месоядни.Като те тресне някой инфаркт или инсулт бързо ще се откажеш и от мръвки и от дълбокоумни приказки. Растителната храна лекува, но за да се разбере това, трябва да се чете и да има човек нещо под перчема.
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брата на Бербатов нали правеше бизнес с трева. Продължава ли?
22
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До venix.... И какъв е по точно проблема с месоядството. Щото прадядо ми и дядо ми не са яли хич месо ли. Та те не са сядали на масата ако няма месо бе. И знаеш ли тези месоядци до колко години са доживяли. Ами до 90 годинки. Как ти се струва много е вредно месоядството нали. Само че те по цял ден са работели тежка физическа работа а за нея трябват калории. Ти ако си някой лежащ или седящ по цял ден може да минеш с една кифла и едно кафе. Такива като теб и трева да пасат ще са добре.
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някъде в божиите книги да пише че трябва да пасем трева а животните да ги отглеждаме без да ги хапваме. Не никъде не пише че сме тревопасни а животните са създадени за да се ядът. Та ако не ги ядехме те щяха да станат повече от хората. Животното затова е създадено без разсъдък и умение да говори за да не ни казва че неможем да го ядем. А веганите да си пасят тревичката и да си траят.
20
27
 
7
 
! Отговори
venix преди 5 години
От долните коментари разбирам колко плиткоумни хора има в България и наистина си мисля, че си заслужавате съдбата да живеете в тая мизерия. Цял свят говори за проблемите с месоядството, но вие категорично отказвате да разберете до какво води това. Не! Вие нямате проблеми! Вие СТЕ проблема!
19
6
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
В никакъв случай! Тревата трябва да се пуши, а не да се оставя на говедата.
18
2
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До демократ 19Много си прав, но за жалост откачалките(от всякакъв вид) правят точно обратното!
17
1
 
16
 
! Отговори
демократ преди 5 години
Всеки има право да откача колкото си иска,но да не пречи на останалите!
16
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между веган и джихадист, разлика няма!
15
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иронията в случая е, че дори това, което прави Евра на видеото е по-нормално от поведението на веганските откачалки.
14
2
 
33
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Евра е голям, признал съм го, много хубаво им го каза на веганите... :)))
13
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веганите са кресливи плиткоумни сектанти, на тях не трябва да се обръща внимание, а когато агресират, да се смезват физически и хвърлят в затвора за дълго.
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Последното му видео обаче здраво ядоса веганите по света, които са известни с крайните си прояви срещу консумацията на месо и животински продукти."Хахахха браво на Евра! Веганите могат да отвънат с видео как сядат на прави краставици.
11
3
 
23
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До Спиро Киров Точно така.Нека всеки да яде каквото сметне за добре,обаче не желая некой си да ми дава тон в живота какво аз да ям.Дай Боже да не ги срещам,че не съм сигурен как ще завърши срещата,не ми се ходи в затвора!
10
3
 
36
 
! Отговори
да се пофалим преди 5 години
Заредил съм във фризера 20кг свинско месце, 10-тина заешко, 11кг гъше, 7-8 кг. телешко, и малко пуешко. До-маш-но! Иначе много им симпатизирам на веганите.
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе и веганите ядат месо, особено веганките, друг въпрос е дали го преглъщат.