Любо Пенев с 2 бона заплата, но само на книга, за пред банките

Натрупал дълг от 2 681 829 лв. главница, лихви и разходи
52
Любо Пенев с 2 бона заплата, но само на книга, за пред банките
Снимка: Булфото, архив

Любослав Пенев е най-евтиният треньор в елита, пише "Меридиан Мач". Той се разписва срещу 2000 лева на месец. Това е сумата, която фигурира в договора му, който е депозиран от "червените" в БФС.

Месечното възнаграждение би било наистина достойно за помощник, какъвто на книга се води Любо, както стана ясно през седмицата. Причината е, че Нестор Ел Маестро все още не е оформил раздялата си с ЦСКА и продължава да е по документи старши треньор.

Тази ситуация с Любо Пенев обаче е само привидна. Според запознати той се е наел да вдига "червените" срещу 25 000 лева. Схемата не е нова за него.

Бившият национал от години работи по този начин, за да финтира банките, на които дължи сериозни суми и са наложили запори на имуществото му.

При неуспялата му кандидатура за президент за БФС стана ясно, че той не е покрил дълг от 2 681 829 лв. главница, лихви и разходи към един от известните трезори в България.

Подобно обвинение към него отправи и изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, след като Пенев атакува жлъчно "орлите" през седмицата.

В Литекс заплатата му като треньор се равняваше на 40 000 лева. Това бе е 10 бона по-малко от възнаграждението му в ЦСКА по времето на Димитър Борисов и Иво Иванов. А именно тогава се стигна до конфузната ситуация да бъде спрян от граничните власти и да не отпътува с отбора за гостуването на Фулъм заради непокритите задължения към банките.

През 2015 година, когато Любо се завърна на "Армията", за да води ЦСКА в пет мача, пък бе обявено, че ще получи за услугите си точно 1100 лева.
 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
46 преди 5 години
Не стига ,че имаме нескопосани отбори ,нагласени мачове ,отдавна футбола в България ги няма,но иначе другите бирници освен ЕВН ВиК и т.н..искат сега и пари за спортните телевизии за да гледаме мачовете!Ай сиктир и мизерници и продажници ,правят пари на гърба на хората и държавата само мълчи и тъпче народа допълнително.Ще ми пишете какви пари вземал тоя *** ,се да беше само той!Повечето бизнесмени имат натрупани пари от под масата ,но не казват от къде идват ,от мен и теб и всеки друг данъкоп
44
0
 
4
 
! Отговори
........ преди 5 години
Българският футбол е една голяма пералня за пари на мафията.
43
1
 
7
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 5 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
42
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МОЖЕ ДА МУ ПЛАЩА КАКТО ИСКА ПАРИТЕ СА СИ НЕГОВИ НЕ ВАШ КРАВАРСКИ ВАЖНОТО Е ЧЕ ВЗЕМА ЗАПЛАТА И ТО НЕ МАЛКА 2 000 ЛЕВА ЗА БЪЛГАРИЯ,Я МИ КАЖИ ЖЕНА ТИ КОЛКО ВЗЕМА КАТО ТИ ТОЛКОВА ОТВОРЕНО ***
41
8
 
6
 
! Отговори
DBS 14 преди 5 години
Стига със тия жълти репортажи..вие шок ли сте..защо не кажете цялата истина,че Пенев е заложил имоти на морето срещу въпростната сума...когато заложиш имот за кредит ..се казва фиктивна продажба! Много ви дразни,че Любо казва истината..но не зная със каква съвест спите вие платени ***...***
40
2
 
6
 
! Отговори
Хесус преди 5 години
Гриша Ганчев много иска да стане шампион. Обаче още повече иска това да стане с евтини играчи и треньори. Мисия невъзможна, епизод 3.
39
4
 
19
 
! Отговори
Курника преди 5 години
Демек му се плаща на черно под масата? Ето работа за Цацаров!
38
0
 
15
 
! Отговори
Мето преди 5 години
В България и българския футбол можеше да има много повече пари ако имаше малко повече МОРАЛ и СПРАВЕДЛИВОСТ.
37
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чичовото е един от малкото футболисти вкарали хеттрик на Реал Мадрид и има 167 гола в испанското п-во!! Стоичков има 77.Най-резултатният нападател в чужбина е! Ако не беше ракът можеше и да е още напред.Мен ме интересува като футболист,като длъжник не! Това са лични неща! Милиони българи дължат пари и опитват какви ли не схеми за да се измъкнат.
36
7
 
19
 
! Отговори
Трифон преди 5 години
Ако обикновен ром открадне 2 милиона ще го вкарат в затвора за 10 години. Обаче ако Любо Пенев "забрави" да върне 2 милиона ще го направят треньор на ЦСКА!
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забавно нали. Как ли живее този човечец с блокирани сметки. Футболистите прости, банкерите дважде повече. Изобщо яж, пий и си носи новите дрехи. Да си финансово обезпечен, що ли значи това.
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 34 Муахаахахах...оправи ми настроението, пич!
33
5
 
22
 
! Отговори
уииу преди 5 години
Навремето се басирах, че Чичовото няма да вкара гол на Европейското 1996 г. Прецака ме! Вкара гол. В българската врата!Да платя на двама души вечеря в ресторант за скромните ми студентски финанси си беше изпитание.
32
2
 
14
 
! Отговори
Гон Зо преди 5 години
Пълен неудачник !!! Дори парите си не може да опази...
31
4
 
11
 
! Отговори
гепи преди 5 години
Явно в новото цска-литекс ще е като във фалиралото цска, а за феновете супата.
30
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 30 Майк Тайсън имаше даже 400 милиона долара и ги профука за 15-20 години. Поне се е наживял и е видял всичко на този свят. Чичовото е видял една Валенсия един Мадрид и една кoчина "Българска армия".
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора ,дето пишат тук какво общество сме били как тоя дължал пари и себе си не можел да оправи а в същото време го сложили треньор Замисли се само DMX,50 cets,Mike Tyson Тия бяха с по 300 милиона долара всеки и всеки от тях обяви банкрут Така,че чичовото нито ше е първия нито последния
28
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Guys,Това е все известен факт ,че футболярите колко са добри у краката са толкова кухи у главата.Тоя Мартин Петров ,той бива да си *** ама цял живот да не си провериш банковата сметка ,и те го разбрали колко е кух и му източили парите или Пената или Божинов като ги гледаш и ти става ясно колко високо IQ имат Тая тоя не е изключение
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука колко хора се възмущават от дълговете Но просто да ви кажа ,че в БГ няма закон за фалит на физическите лица и давам пример с президента на САЩ ,който е обявявал фалит 4 или 5 пъти Тоест тоя *** обявявя фалит ,не му дават да тегли бирчове до живот и банките не се занимават с него ,като в същото време той си харчи и инвестира парите и те пак си влизат в икономиката това значи закон за фалит на физически лица
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти всичките герои от САЩ 94 си профукаха парите и фалираха като бизнесмени. Даже и Стоичков май продължават да го търсят разни банки...Тия след тях са същите. Мартин Петров се остави една *** да му източи милионите от банката, а той се усети чак след 10г.?!..Това е само потвърждение, че умен футболист няма.