Косово се изгаври с България насред София

"Лъвовете" с позорно представяне на "Васил Левски"
Обновена: 10 юни 2019 23:48 | 10 юни 2019 23:40, Веселин Коларов
390
Косово се изгаври с България насред София
Снимка: Bulphoto.bg

България продължава с безобразното си представяне в квалификациите за Евро 2020, след като загуби с 2:3 от Косово насред София.

 
Гостите създадоха по-чистите положения в мача от група "А" и спечелиха напълно заслужено на "Васил Левски". "Лъвовете" пък остават без победа в четири срещи и по всичко изглежда, че ще пропуснем осми пореден голям форум.
 
Косово поведе още в 14-ата минута, когато Страхил Попов сгреши и Милот Рашица с удар в долния десен ъгъл матира Николай Михайлов. Нашите изравниха в края на полувремето чрез Ивелин Попов, който се разписа след истински снаряд.
 
 
Десет минути след подновяването на играта България направи пълен обрат чрез добре познатата у нас комбинация между съотборниците в Ботев Пловдив Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Първият центрира от корнер и защитникът, който влезе като резерва, с глава откри головата си сметка за националния отбор.
 
Радостта ни не трая дълго, тъй като в 64-ата минута Ведат Муричи с глава отново възстанови равенството. По-късно попадение на нападателя беше отменено за засада, но в продължението Рашави съсипа възпитаниците на Красимир Балъков. 
 
Така България остава с едва 2 точки от първите 4 кръга и Евро 2020 се превръща в мираж. В следващия кръг на 7 септември гостуваме на големия фаворит в групата Англия. Косово пък събра 5 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още по темата: БългарияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
59
 
! Отговори
Скромен провинциал преди 4 години
Има ли вариант да се отпишем от ФИФА, както се отказахме от Евровизия?
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
добре, че гледах испания швеция:)
27
2
 
41
 
! Отговори
НОРМАЛЕН преди 4 години
КОСОВО победиха П Е Р, У,КАта- Как може Боби Михайлов да е толкова нахално упорит и милостив към инвалидното си утроче -да мине на ТЕЛК и да го удостоверат до живот !
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Защо си го пришиваш? Срам трябва да бере перукан, ама той е каcтpиран от това чувство."Защото откакто съм жив съм с националния и в добро, и в лошо, но това вече е гавра с мен.
25
2
 
49
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
Само не разбрах аз и Петела различни мачове ли гледахме! Направо се срамувам от коментарите му, че съдията ни е "виновен" за безобразната игра! Всеки друг, само не перуките и компания! Не може да е оправдание "отпаднахме физически"! Та вие сте професионални футболисти, а не готвачи! Това е срам!
24
1
 
33
 
! Отговори
Берлин преди 4 години
Закривайте държавата!!! Само срамм
23
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В загиващата Гербава България не може да очаквате да имате спортни успехи!Цъфтеж над пропаст няма - никога в историята ни футбола, и спорта като цяло, не са били на толкова ниско ниво, както при пагубното гербаво управление!След време държава няма да има, на вас ви се приискало спортни успехи да имате?! Хахах
22
1
 
41
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Трябваше след Божинов , да ритнат Михайлов и баща му .Докато са на власт тези кьопави , няма да има Национален Отбор , а Отбор за Гости .
21
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Михайлов и синчето му ...... Майко мила олелелее
20
1
 
49
 
! Отговори
Горд българин. преди 4 години
Достойно представяне на лъвовете. 2:3 срещу футболният колос Косово е много добър резултат. Какво ми се перчат турците, че били футболното джудже Франция.
19
6
 
25
 
! Отговори
VIP преди 4 години
България и футбол... Това са две несъвместими думи
18
0
 
46
 
! Отговори
Край преди 4 години
Няма край пропадането българско.
17
4
 
33
 
! Отговори
Еврогей преди 4 години
Хибридната война на Путин удари и футбола ни!!!!
16
3
 
54
 
! Отговори
Берлин преди 4 години
Сръбски квартал се изгаври с Тикволандия.
15
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футбола и всичко останало е отражение на управлението на една страна: А при нас всичко е КОРУПЦИЯ, и при сегашното Герберско управление и при управлението на перуката отвсякъде лъха на КОРУПЦИЯ.
14
2
 
42
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Официално прекратявам гледането на мачовете на националния. Повече срам не съм в състояние да понеса.Защо си го пришиваш? Срам трябва да бере перукан, ама той е каcтpиран от това чувство.
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Позор!
12
1
 
23
 
! Отговори
РККА преди 4 години
Същия Велизар Димитров де коментираше в студиото след един слаб мач на въпроса на журналист ,,Защо загубихте,, отговори ,,Защото сме ***,, за жалост нямаме и играчи и мъже като него в нац. отбор.Откровенно последните 20 мин исках Косово да победи всеки друг резултат щеше да е гавра с футбола.
11
2
 
42
 
! Отговори
Дядо от село преди 4 години
Нов бардак със старите к...И, няма как да стане ! Тотална смяна !
10
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Превърнали сме се в смешно пуберететско отборче. Целият ни футбол е пропит от алкохол и далаверки.