Косово се изгаври с България насред София

"Лъвовете" с позорно представяне на "Васил Левски"
Обновена: 10 юни 2019 23:48 | 10 юни 2019 23:40, Веселин Коларов
390
Косово се изгаври с България насред София
Снимка: Bulphoto.bg

България продължава с безобразното си представяне в квалификациите за Евро 2020, след като загуби с 2:3 от Косово насред София.

 
Гостите създадоха по-чистите положения в мача от група "А" и спечелиха напълно заслужено на "Васил Левски". "Лъвовете" пък остават без победа в четири срещи и по всичко изглежда, че ще пропуснем осми пореден голям форум.
 
Косово поведе още в 14-ата минута, когато Страхил Попов сгреши и Милот Рашица с удар в долния десен ъгъл матира Николай Михайлов. Нашите изравниха в края на полувремето чрез Ивелин Попов, който се разписа след истински снаряд.
 
 
Десет минути след подновяването на играта България направи пълен обрат чрез добре познатата у нас комбинация между съотборниците в Ботев Пловдив Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Първият центрира от корнер и защитникът, който влезе като резерва, с глава откри головата си сметка за националния отбор.
 
Радостта ни не трая дълго, тъй като в 64-ата минута Ведат Муричи с глава отново възстанови равенството. По-късно попадение на нападателя беше отменено за засада, но в продължението Рашави съсипа възпитаниците на Красимир Балъков. 
 
Така България остава с едва 2 точки от първите 4 кръга и Евро 2020 се превръща в мираж. В следващия кръг на 7 септември гостуваме на големия фаворит в групата Англия. Косово пък събра 5 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още по темата: БългарияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
0
 
8
 
! Отговори
ггьгьгьгьц преди 4 години
"Многу сми страхотни, ама многу сми дубриХич не ний еня за никакви пари..."
268
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България няма да се класира никога на Световно , такова Управление в България такива катаклизми
267
4
 
31
 
! Отговори
A преди 4 години
Защо пък изгаври? Просто косоварите са играли по-добре и са победили. Гаври се Боко с България и народа , като казва "и магаре да бях предложил на европейските избори - пак щяхте да го изберете".
266
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми то само по чалготеки не става.
265
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SharkБългарина разбра много криво демокрацията. Реши, че може да прави каквото си иска и закони няма. Тъжното е, че и тези чиято работа беше да спазват тези закони ги забравиха също и цялата държава потъна в селяния и излизане няма.Интересно как в другите демократични държави нещата се случват само при нас не. Явно наистина трябва да живеем в тоталитаризъм и някой да ни стои на главата и да ни казва какво да правим.
264
7
 
35
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Поколението, възпитавано при "лошия" социализъм класира България на 4-то място на Световното 94-та. И с това ще си останем! Защото след тях дойдоха чалга поколенията, които демокрацията научи че е по-престижно да се пие, да се ходи по чалготеки и да се оправят чалгаджийки, да имаш татуировки, т.е всичко друго, но не и да се влагат труд и усилия за да се постигне нещо. Ето това е резултата от демокрацията, за която скачахме. Мдаа. И това е във всички сфери. Балъков да ги зарязва тея некадърници!
263
0
 
29
 
! Отговори
До Старият Перукер преди 4 години
За пореден път резила и мизерията съчетани със самочуствие на фаворити срещу десетократно по бърз отбор .Важното е да ходите на чалга с манекенки пък заплатките си се трупат от БФС .Национални предатели и златотърсачи .Набарахте парите нали . Аз ако не работя *** уволняват имам норма .Вие нямате норма могат да ви вкарат и 100 голаи пак пари ще вземете нищо че сте инвалиди и дървета .Докога тоя плешив и грозен вратар ще играе футбол в национала ?Да питам баща му срам нямате ли ?
262
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е,като се заседим дълго на власт.И във футбола и въвполитиката.Сложете Бербатов за шеф на БСФС,та белким нещата потръгнат.Иначе водата застоя и рибата се вмириса.
261
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е казал че в България има футбол .Никога не сме били първи и нямаме купа от световно или европейско първенство .Всички сте подведени че тука има футбол .Гледайте телевизия с чужди отбори при вкаран гол веднага тренера сменя и вратаря и защитника а не ги оставя до края на мача да дразнат зрителите .Освен това там роднини в първенството е немислимо ще стане война ...Ако така бяха паднали гърците щяха да запалят стадиона и столицата .
260
12
 
21
 
! Отговори
турчин преди 4 години
Българи юнаци,нали бяхте голяма работа във всяка сфера, но само на приказки,голямо самочувствие без покритие.В държава където няма 1% здравеопазване как може да има футбол.СМЕШНИЦИ
259
0
 
12
 
! Отговори
Зрител преди 4 години
Коя умна тиква от БФС набумка в селктор А(извън ложите) косовари и българи?
258
1
 
3
 
! Отговори
asdfiq преди 4 години
Ай Ти сектора е развит поне...то и футболното ни първенство ни беше интересно до края...ама само ние си ги знаем тези неща..те в другите държави нищо не знаят, ние сме най-можещи
257
1
 
31
 
! Отговори
КАКВОТО ПИПНЕ преди 4 години
МАФИЯТА, ВСИЧКО СРИВА.ДОКАТО ФУТБОЛЪТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СТАРИ МУТРИ - ТАКА ЩЕ!
256
12
 
5
 
! Отговори
Азис I Български преди 4 години
Като въведем шериата нещата ще се управят защото няма каде да пият алкохол.А дотогава българките да сеженят за ромули за да им се подобри гена.
255
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е виновен за позорната загуба.Да му се наложат санкции.
254
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАД СТАДИОН УЕМБЛИ падна гъста лондонска мъгла.Англичаните играят,наще момчета гледат.
253
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес Бг. Пусни видео на рецултата.
252
0
 
19
 
! Отговори
asdfiq преди 4 години
Мислите си че имате държава...
251
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъвове с котешки опашки.
250
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добре е тези национални отбори да се закрият. Идеята е държавите да дават луди пари за някакъв си спорт.