Балъков доволен: През март ще дойде денят на истината

"Малко светлинка в тунела, откакто аз съм дошъл"
12 окт 2019 07:52, Елка Василева
40
Балъков доволен: През март ще дойде денят на истината
Красимир Балъков. Снимка: архив, БТА

Селекционерът на българския национален отбор Красимир Балъков сподели след равенството на "трикольорите" с Черна гора (0:0), че е доволен от представянето на футболистите си.

"Показахме характер, искахме на всяка цена да победим, през второто полувреме имахме спад около 10-15 минути. Излязохме от този спад и бяхме отборът, който искаше повече да победи.

Имахме положения, които не реализирахме, противникът също имаше едно-две положения. Направихме позитивна крачка напред. Попето игра до Кристиян Малинов, с двама странични нападатели, с Краев отпред искахме да имаме напред повече футболисти.

След почивката Черна гора вдигна оборитите, не можахме да влезем в ритъма, наложи се да правим смени. Попето играе на тази позиция, на която играе в клуба си. Просто е малко изморен, което е логично“, каза Балъков.

Още по темата

„Имаше желание за победа, това е най-важното. Доволен съм от всички, които играха - и за Занев, и Гошо Пашов си свършиха работата. Пашов игра за втори път в националния отбор, хубаво е, че го пуснах срещу Ирландия и днес свърши работата“, оцени Балъков.

„Малко светлинка в тунела, откакто аз съм дошъл. Състезателите с всяка точка или три добиват увереност, чака ни много сериозен мач с Англия.

Хубаво е да има такива срещи - с характер, за да може да сме готови за март месец, когато може би ще дойде денят на истината", каза селекционерът.

Междувременно Чехия постигна изненадваща победа с 2:1 след обрат срещу Англия в европейска квалификация, която се игра на стадион „Синобо Стейдиъм” в Прага.

Кейн откри за гостите от дузпа в 5-ата минута, а четири след това Брабец изравни резултата. За крайния резултат точен бе Ондрашек в 85-ата минута.

При успех днес англичаните щяха предсрочно да си осигурят класиране на еврофиналите, но отборът ще трябва да изчака още.

Въпреки загубата„Трите лъва” са лидери в Група „А” с актив от 12 точки, докато чехите са втори със същия брой точки, но и мач повече.

Новини за футбол четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какъв ден на истината говориш Краси...Ние играем архаичен футбол на забавен каданс. На светлинни години сме от отбори като Швейцария, Унгария, Турция, Албания, Полша, Чехия итн... Отбори които до преди 15-20 години биехме наред и в момента дори не са част от елита на световния футбол са толкова далеч като игра, че да ги настигнем изглежда утопично. Ние може и да се сборим, надборим, излъжем някой от тях, но не и да го надиграем с футболни аргументи. Нивото ни вече е Малта, Люксембург итн.
30
0
 
4
 
! Отговори
Стар наблюдател преди 4 години
През социализма имаше проектонационали във всеки един отбор в А Група и по няколко от водещите отбори в Б група. В Локо Русе имаше един десен бек, Сашо Тодоров - Моторетката... правеше левия защитник Хубчев за смях през 1984... Сега и Гуардиола да дойде, пак същото. Западните атлети много дръпнаха с физическата подготовка, да не говорим за техника и тактика. Имаме 20 години да ги стигаме, защото трябва ново поколение. Ако се почне сега към 2040г ще има резултати.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще дойде и март 2020 и пак нищо.
28
0
 
7
 
! Отговори
DD преди 4 години
Много балъци в БГ футбула.И тоя е в повече.
27
4
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
НАЦИОНАЛИТЕ НИ ИГРАХА -ДОБРЕ ;МЪЖКИ С ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СЕБЕОТДАВАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!
26
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
От истината боли.
25
0
 
1
 
! Отговори
tsvetan lazarov spas преди 4 години
bg futbola e slab zaradi tezi koito ot godini go sasipvat tova sa edni prosti nekontriluemi seliaci koito nestavat za rakovodni postove te prosto se vuspolzvat ot godini na chughda smetka tes koito se misliat za nekvi velichia v futbola sa istinskite vinovnici za sastoianietomu sega tes prodaghnici koito si prodadoha macha sas italia i sled tova sas shvecia sa stoprocentovi smeshnici a onzi neshtasnik stratega dimitar penev koito ako go slushash nemoghesh da razberesh kakvo govori
24
0
 
7
 
! Отговори
Ъртамуню преди 4 години
Никой сякаш не е доволен освен балъков. Той си получава добра заплата няма значение резултати какви, нали. Освен заплата има и други странични разни доходи
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно говори балъка. До Март месец няма да чуваме нищо за славната му чета. Прекрасен период се очертава.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балъков ток ли го бие, грешни лекарства ли пие, ама нещо не е в ред
21
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Режима Борисов съсипа държавата на всички нива от 8 по медали на олимпиада и после 4ти в света по футбол, до последна урна на квалификации и да се радваме на един броз на олимпиада!
20
0
 
12
 
! Отговори
ГАНЧО. преди 4 години
ИСТИНАТА Е ЕДНА - НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ВСЯКЪДЕ В ТОЗИ ОТБОР. НЕ Е ЯСНО КОГА ЩЕ ДОЙДЕ ПРОСВЕТЛЕНИЕТО, ЧЕ ТЕЗИ ТУРИСТИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ДА СИ ХОДЯТ
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ТОЗ Е ДОВОЛЕН ЧЕ НЕ СА ГО БИЛИ
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е дошла и той какво чака.На истината и стана скучно ,досадно идо болка неприятно.Със сигурност щеси ходи.Да и пожелаем" На добър час".Нешето е ясно.
17
1
 
4
 
! Отговори
Balak преди 4 години
Chaka baraj gorkiq deto q go igraem q ne i posle kato ni biqt kato shkembe u dovar shte kaje tova sa ni futbolistite s tova razpolagame
16
1
 
16
 
! Отговори
*/* преди 4 години
Тоя да не е гладал някакъв друг мач бре?
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Saschzo se podmasvasch na mutrata mihailov tupeto balakov po smelo ne se strahuvai ot tupeto
14
0
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
*** народ-слаба държава. Същото важи и за футболния отбор. Слаби играчи-слаб отбор. Треньорът колкото и да е слаб при добри играчи, няма да са такива резултатите. Трябвало да се мотивират. Ами това че са в националния, ако не ги мотивира, какво тогава? Играят там дано ги забележи някой селекционер и си осигурят трансфер.... това им е мотива, но и това не могат.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Чака ни труден мач с Англия"....хахаКое му е трудното....падаме с 2-3 гола и се радваме че не са 5-6
12
0
 
11
 
! Отговори
До Burzum преди 4 години
И със ,,силен треньор" но слаби футболисти ефекта ще е същия.Виждаме го и в големите отбори когато един футболист е слаб в отбора,това веднага си проличава на терена въпреки тактики,разбори и задачи.Ами той просто не може да изпълни това което могат добрите.А какво да кажем ,когато всичките са от един дол дренки.Мислите ли че ,,великият Пенев" с тези юнаци щеше да направи фурор в Щатите