Скандали и резил насред София! Англия помете трагична България с 6:0

Гостите освиркваха "Мила родино", мачът беше прекъсван два пъти заради расизъм
14 окт 2019 23:08, Веселин Коларов
494
Скандали и резил насред София! Англия помете трагична България с 6:0
Снимка: Lap.bg

Англия разпиля с 6:0 България насред София в мач от група "А" на евроквалификациите.

 
Първото полувреме се превърна в кошмар за "лъвовете", които допуснаха четири безответни гола. Още в 7-ата минута Маркъс Рашфорд откри резултата, а после две попадения наниза Рос Баркли (20, 32). Точен беше и Рахийм Стърлинг, но на няколко пъти акцентът падна далеч от терена.
 
 
Срещата два пъти беше прекъсвана заради расизъм. Дебютантът Тайрън Мингс беше обиждан, а второто спиране на играта дойде по сигнал на съдийската бригада. Преди началото на срещата пък феновете на гостите освиркваха химна ни "Мила родини", което сякаш остана незабелязано.
 
След почивката Пламен Илиев се отличи с няколко добри намеси, но в 69-ата минута Стърлинг покачи на 5:0, а крайния резултат оформи Хари Кейн, който се отличи и с три асистенции. В класирането България остава едва с три точки от седем мача, още е без победа, докато Англия е лидер с 15 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


494
Още по темата: БългарияАнглияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балъков никога не е ставал за треньор.Може да му видите всички резултати и начин на игра.Незнам кой "умник" от БФС го предложи!!!!За футболист никога не съм оспорвал неговите качества.Уникален е.Но не винаги когато си много добър футболист,ще ставаш за добър треньор!!!
281
0
 
13
 
! Отговори
до "лично мнени преди 4 години
Нали? Както са казали братята сърби фудбалери: "Били смо добри, али смо немали шансе..."
280
0
 
20
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
Официално предлагам Илияна Раева за треньор на националния по футбол. Особено като видях изпълненията на черната национална балирина Пашов :))))))))))))))))))))))
279
1
 
20
 
! Отговори
шаман преди 4 години
Българските фолкпевици са като енергийни вампири,изсмукват силите на нашите футболисти.
278
0
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Много лъжат тези англичани, също като краварите . Уж обещаха, че ще напуснат мача ,ако има подвиквания. Това ни беше надеждата - служебна победа. Викахме, ама полза никаква.
277
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** на Банкя и Домуса съсипаха и държавата и футбола.
276
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако играеха в друг град може би щяха да бият или да паднат с по малко но софия е скапангендарски град и затова паднаха толкова много
275
1
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Сега Баце отново да събере футболните първенци на държавата и вместо апартаменти и къщи,както подарява на политическия елит в страната ни да им раздаде фланелки с номера шест.Може да заложи и на номер девет,защото поне първото полувреме на всеки 10 минути ни вкарваха поне по един гол.Да издигнем равнището на родния футбол на качествено ,нови върхове!
274
1
 
15
 
! Отговори
ПЕТЪР КУРДОВ преди 4 години
Аз бях копнал във сайта на черепъ 0-9 за Аннглия , ама не познах на точен !АНГЛИЯ ТРЯБВАШЕ ДА ВИ СЪДЕРЕ СЪС 0-12 . Толкова гола видях чисти .
273
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега в чалготеката ще се слуша парчето = шест,шест,шест.......
272
0
 
31
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
На нашите грации само 6 ли им вкараха?
271
2
 
28
 
! Отговори
Леле,какво идва? преди 4 години
То оставете англичаните. Ами идва и ред на екскурзия до Косово! Там вече кво ще ни правят? Щото посред София тия ни насметоха-ама айде,в София има чалготеки,преди и след ритането на топка може да идеш! Ама в Косово няма такива неща-само мюсюлмани! Лелеле,леле-голям смях ще падне ,Балъчето няма да може да събере дори 11 некадърника-всеки ще се направи на болен,че ще ходи да му вадят зъб,жената няма да го пусне,има пералня да пуща и тем подобни оправдания.РЕЗИЛЪТ ПРЕДСТОИ!
270
0
 
20
 
! Отговори
Потрес преди 4 години
Аз не знам като ще се гаврят с нас, защо не викат само млади момчета. Какво гледат тия треньори? Перуката ли им нарежда - да си ходи поне от срам ако не друго? Например един Андон Гущеров - голмайстор на Б-група с 2-цифрено количество попадения за 6-7 мача. Защо не стартира мача Краев - поне имаше желание момчето? Защо не стартира мача Малинов? Стига с тия пенсионери и прехвалени "звезди" от 3-та дивизия на Турция.
269
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквато Държавата,такъв е националния отбор.Трагичен е думата.Добре дошли в Република БОКОВИСТАН."Видимите резултати" са навсякъде около нас!!!
268
14
 
6
 
! Отговори
Василлис Каррас преди 4 години
Гордите ариици и маври от АЛБИОНА Прегазиха азиатските вулгаротатарите на хан Аспарух в гръцкия пшолис СОФИЯ .СЛАВА НА АНГЛИЯ !
267
1
 
17
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Бойко,що и него не извикаха на терена с Цецо?
266
2
 
9
 
! Отговори
бг млад футболист преди 4 години
Жалко,че българските фенове като обиждаха англичаните, не можаха да крещят по-силно,за да ги разконцентрират и да ни вкарат по-малко голове. Тяхна е вината,НЕ наша.
265
3
 
9
 
! Отговори
до 336 преди 4 години
Ти пък защо мразиш Стоичков? Защото не е софиянец ли? Не е излъскан като Бербатов, може да не знае чужди езици, но поне си разбира от работата като футболист, за разлика от тия млади пикльовци.
264
0
 
15
 
! Отговори
Оптимист преди 4 години
Споко... сега падаме така от Англия, а утре и от Сан Марино. Гарантирано от Перуката и сие.
263
0
 
17
 
! Отговори
бла,бла преди 4 години
Наздраве, Бобка!!!