Йозил се сопна на Арсенал за заплатата

Халфът отказа орязване на възнаграждението си
21 апр 2020 17:07, Друми Георгиев
37
Йозил се сопна на Арсенал за заплатата
Снимка: БГНЕС

Атакуващият полузащитник Месут Йозил и още двама играчи на Арсенал отказаха намаление на заплатите си, за което клубът обяви в понеделник, съобщи Mirror.

Арсенал оповести, че футболистите, мениджърът Микел Артета и неговия щаб са се съгласили на намаление на работните заплати с 12.5% във връзка с пандемията от коронавирус. 
 
Лондонският клуб подчертава, че тези пари ще бъдат върнати, ако сезон 2019/20 се поднови и отборът постигне “определена цел”, която очевидно се явява попадане в Шампионската лига.
 
Каква е била реакцията на Йозил, четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: АрсеналМесут Йозил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
7
 
! Отговори
Аууу преди 4 години
350 000 паунда на седмица?! Верно ли?! Тоя свят наистина се е побъркал.
20
2
 
10
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
хипер неприятен и грозен е тоя.когато и да го изгонят от Арсенал, все ще е късно
19
7
 
4
 
! Отговори
гинокологът преди 4 години
Много е грозен и алчен! Вероятно има български гени.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
AS na LEVSKI NUNO REYS ako mi namalqt zaplatata napuskam GERENA ,neshto da kajete BAY GANYOVCI
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До very lameи за тоя нуно мнението ми е същото,не ги деля,и меси да беше алчен,и за него щях да имам същото мнение,такива хора ме настройват срещу спорта,не стига,че им дават купища пари,ми и алчни,един плувец или скачач,по-малко спортист ли е,при тях няма такива пари ама пак спортуват нали
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Йозил му е ясно, че е преминал зенита на кариерата си и повече пари от това получаваните сега няма да взима. И гледа да захлеби. Пука му, че ще го гледат с лошо око фенове и ръководство.И без това е пътник. Ще си изкара договора или ще го продадат. Но където и да отиде няма да е на това ниво, съответно и парите няма да са същите.
15
2
 
6
 
! Отговори
SS преди 4 години
тоа ли? Като го гледам на снимката, много е подходящ да го пускат само по една минута на мач - последната минута. За да се разотива по-бързо публиката, с погнуса.А за плащането - съответно 1/90 от средната тарифа на Арсенал. Ако не ще - кръгом и бегом марш в Анадола!
14
3
 
4
 
! Отговори
very lame преди 4 години
Защо не плюете и по Нуно Рейш - че и той отказва да си намали заплатата? Съседната статия е?И после ще разправят че българите не са расисти, а са миролюбив, гостоприемен народ. да бе.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв е тоя демон на снимката?
12
2
 
19
 
! Отговори
Напротив 12-ти преди 4 години
Напротив, името му казва всичко. Ако вземаш примерно 10 милиона на година и ти ги намалят да речем на 8,7 какво, няма да можеш да оцелееш ли? Това си е просто алчност.Друг е въпросът, че този е роден и израсъл в Германия. Там е станал и футболист. В ГЕРМАНИЯ!!! Не в Турция в която никога не е живял. Въпреки това същия този ходеше и организираше митинги в подкрепа на Ердоган, въпреки че правителството на РОДИНАТА му Германия беше против. Жалък мадъфакър.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е футболът да бъде определен като "неважна професия", както много други в момента.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тука става въпрос за милиони,не е за да изкараш месеца,има достатъчно пари за три живота ама алчнее,пуснете го да си търси работа,той не е гладен той е алчен,режете му парите и на свободния пазар,щом мисли,че има кой да му ги даде друг
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Името му нищо не казва. Аман от ксенофоби и расисти. Толкова ли ви е опростенческо мисленето?
8
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива направо да ги гонят. Цял живот търчи като гламав след една топка, взима милиони, а учени, лекари, психолози и т.н. взимат мизерни пари, а движат човечеството напред. Тоя с какво е помогнал за подобряването на живота на планетата - С НИЩО! Само да му наливат кинти, за да се друса и да си поръчва к****и.
7
2
 
28
 
! Отговори
The Ghost преди 4 години
Понеже ми изтриха коментара, пак ще го напиша: Тези гелосани @#$&+?!;тотално озверяха за пари.
6
3
 
15
 
! Отговори
Койчефф преди 4 години
Този разхождаше фланелката на Германия на световното и когато му се скараха, каза че било расизъм. Обаче и *** не го тачат и щяха да го заколят насред Лондон. Никой не харесва предателите. Отказал бил евентуално да му намалят временно заплатата с 12%....
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПитамЗависи от дохода. Средностатистически човек няма на къде да си намалява дохода, но такива, които получават по няколко милиона на месец, за да ритат топка по телевизията, би трябвало да получават по- малко, когато не ги дават по телевизията как ритат топка. В момента те не "произвеждат" това, за което искат милиони евро на месец.
4
12
 
7
 
! Отговори
Питам преди 4 години
Я ми кажете - ама честно, преди да съдите някого. Вие бихте ли се решили да си намалите дохода ей така?
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турското се обади вътре в него. А като фалира Арсенал дали няма да го пратят в трапзонспорт да види, как се вадят пари. Циркаджия
2
10
 
5
 
! Отговори
! преди 4 години
Браво! Всеки трябва да си пази хляба и да не позволява да го шантажират.Иначе - ще играят на 40% от възможностите си.