Нов резил: България падна и от Уелс

Единственото попадение в мача заби Джонатан Дейвис (85)
Обновена: 14 окт 2020 23:41 | 14 окт 2020 23:33, Георги Пешев
187
Нов резил: България падна и от Уелс
Снимка: Lap.bg

България падна с 0:1 от Уелс и записа нова загуба в Лига на нациите. Единственото попадение в мача заби Джон Уилямс (85).

Така "лъвовете" са само с една точка от четири мача и са последни в групата си. Родните ни национали вече завършиха 1:1 с Ирландия в София и паднаха при гостуванията си на Уелс (0:1) и Финландия (0:2).

Преди седмица България загуби с 1:3 и от Унгария, но в полуфинален плейоф за Евро 2020.

В последните 19 официални мача на националите имаме само една победа. Срещу 6 равенства и цели 12 поражения.

Следващата среща на "лъвовете" от Лига на нациите е в началото на 2021 година.

Подробности от мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
4
 
! Отговори
Не извратен тип преди 3 години
Преди години написах нещо силно като АЗ съм БСП,беше силно и Станишев го одобри,сега слушам калитовци да агетират,АЗ съм Левски а други АЗ съм България,чувствам се поласка,сега ще ви задам тон за нова песен скъпи корумпирани баццили.АЗ НЕ СЪМ КОРУМПИРАН
44
0
 
15
 
! Отговори
Топка не видело преди 3 години
*** на терена и в живота.Да разбираш и играеш футбол се искат мозъчни клетки.Тея смешници да излизат на паша да пасат тревата за друго не стават.***.
43
0
 
17
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Вратаря на Уелс получил разтежение,по скоро му се доспа.
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Националният по футбол е просто поредното отражение на реалното състояние на държавата, който както ще да си го разбира. Това е държавният отбор.
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Да уточним!Не бъркай шуробаджанащината с управлението на мустакатия, защото той не се различава от другия мустакат. А там ЛАБАВО НЕМА!
40
1
 
3
 
! Отговори
;) преди 3 години
До Анонимен 46Недей задава политнекоректни отговори, току виж некой каскет цъфнал пред вратата ти.
39
1
 
9
 
! Отговори
Красен Кралев преди 3 години
Давам по 30 кинта за екип ,БФС плащат по три и разликата си я делакаме ,правят ми ресто ,аз от това ресто пращам на Борисов и Пеевски.Корупцията може да не дава резултат на международната сцена,но във нашата си кочиа станахме милионери,Вие чакайте таланти да пробият нас паразититее
38
4
 
4
 
! Отговори
Да уточним! преди 3 години
До Анонимен 42Това не СТАЛИНИЗЪМ, а обикновена ДЕМОКРАТИЧНА РЕАЛНОСТ!Сталинизма беше, когато им раздаваха ЧИНОВЕ (и съответните заплати и облаги), и затова се напъваха, ритаха и тук там печелеха!
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой от вас да е чул за повдигнати обвинения за корупция в родния футбол? При положение, че всички са наясно какво се случва и то не от вчера? Каквато прокуратурата ни, такъв и футболът- фасада. На всички ви е ясно точно откъде трябва да се започне.
36
5
 
8
 
! Отговори
Нормален българин преди 3 години
Ееееех , не случихме на национален отбор по футбол и на президент - и двете са пълна скръб ! Явно ще трябва да им прекратим съществуването - носят само срам на родината !
35
0
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
Реалност, новата реалност! не е резил!
34
2
 
19
 
! Отговори
Коментатор преди 3 години
И на вратата драги зрители, тази вечер ще търкаля се Михайлов Николай, личи си че е отслабнал, вече е паднал под 100 кила. Втори номер е този дългия, който не може да си напише името, номер трети е оня с вечния махмурлук, другите важни не са зрители драги, отивам да се изтропам, че турим салфетка на микрофоно за да не ви правя съпричастни със на гъзот ми симфониите.
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 13Малко сталинизъм, правда в ръководството и само тия които дават сърце и само ще си покаже. За пример давам Исландия, един от мениджърите бачка като зъболекар, единия от вратарите е кинорежисьор. Болшинството от стадионите им са закрити и до училища, защото е Исландия все пак и там 2/3ти от годината навън, НЕ. И кво стана ?! Стигнаха групи на СВЕТОВНО и сега са на път да отидат на ЕВРОПЕЙСКО. И ТОВА ДЪРЖАВА С НАСЕЛЕНИЕТО НА ВАРНА!!!!!!!!!
32
1
 
21
 
! Отговори
Мистър Футбол преди 3 години
А бе, нашио вратар много е надебелел,бе ! Като му вкараа голо , он се опита да скочи , ама му тежеше гъзо и она влезна! Тоа вратар приличаше на спортния министър по дебелина ! Много се е оял, бе !
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Футболът като държавата . Какво повече да се каже . Търтеите да си ходят .
30
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николай Михайлов вратар и то капитан .. и с това спирам до тук хахаха
29
0
 
17
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Липса на късмет ,както винаги.
28
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можем ли да направим референдум да нямаме национален отбор за следващите поне 10 години? С мотивите че ни носят само срам и позор?Като дойде следващото поколение ще се пробваме пак.
27
1
 
24
 
! Отговори
Тито преди 3 години
Ще си запалят бентлита и ще се приберат при милите миски
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-лошото е, че ситуацията в БФС не изглежда да се избистря. Само разгледайте кандидатите за президент на съюза, дебатите им ме карат да потъна в земята от срам... В такива моменти нормалните хора се питат с какво се занимават държавните органи.