Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Преди седмица избягал от полицията по време на проверка
Обновена: 6 юли 2022 15:33 | 6 юли 2022 14:53, Нели Христова
373
Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Георги Семерджиев е задържан в дома си в напълно безпомощно състояние, неадекватен и дрогиран, научи Нова тв от източници от разследването. Той не могъл да даде обяснение за катастрофата. Съдебно-токсикологична експертиза ще установява каква дрога е употребил мъжът, преди да седне зад волана.

Георги Семерджиев е задържан на адрес, на който не е регистриран, преди това беше претърсен домът на родителите му, каза пред медиите заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Той посочи, че Семерджиев е задържан в не съвсем адекватно състояние. Но беше адекватен да даде телефон на майка си, за да намерим адвокат, отбеляза Тодоров.

Предстои той да бъде заведен в болница, за да му бъдат взети проби. Следва и повдигане на обвинения, каза още Тодоров.

Преди 2 седмици Георги Семерджиев е избягал от полицията при проверка, съобщават от "24 часа". Той е бил със същата кола, която е шофирал снощи, когато 2 момичета загинаха при катастрофа в София.

Още по темата

Преди 3 седмици, на 11 юни, мъжът е бил хванат да кара на амфетамини и метаамфетамини в Студентски град. Отнета му е както швейцарската книжка, така и българската, от която са взети 84 точки при пълен брой 39. Именно това го накарало седмица по-късно да избяга при опит за проверка на униформените.

Това не е първият му опит да се измъкне на полицията. През 2010 г. скочил от прозореца на 3-я етаж на хола си, за да им се измъкне.

Тогава е задържан по подозрение за участие в манипулиране на мачове. Семерджиев е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение.

През септември 2010 г. тогавашният футболист на "Спортист" (Своге) е хванат при акция на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
3
 
2
 
! Отговори
Полицай преди 1 година
До Анонимен 215 - Полицията пусак и задържа, според закона, прокуратурата и съда. Аз може да задържа 100 жоворци тая вечер, ама до утре вечерта, ако прокуратурата не повдигне обвинение или "се обади някой", трябва да ги пускам. Алтернативата е, да не ги пусна и да ме сложат в една клетка с тях на другия ден, защото си престъпвам правомощията. Мислиш ли, че НЕ ИСКАМ, да го затиря ей това не за 10, ами за 110 години! Или че не искам, да сме като в САЩ, че като хукне, не 60, ами 160 патрона!
195
0
 
1
 
! Отговори
педро преди 1 година
До 37113 - не, ушев му ги е прибрал.
194
0
 
5
 
! Отговори
37113 преди 1 година
Успял ли е да прибере наркотиците от жабката?
193
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде да кандидатствам за професионален ***, чувам че не лоши пари се взимат?
192
0
 
13
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
В САЩ в годините, когато беше разкошна и прекрасна държава се въведе акумулация на наказанието. Това означава, че ако си осъден за 5 неща - лежиш сумарно и за 5-те, затова и има присъди от по 120 г. Там в консервативните щати смятат, че затвора има превантивно действие. В либераЗка Европа обаче, се смята, че закона трябва да поправя хората. В България още повече. У нас за подобни неща Г*ньо казва, ааа не- утре моя Гошу може да направи същата беля, сори за умрелите, но не искам високи наказания.
191
2
 
21
 
! Отговори
опростокирчване преди 1 година
Поне 40% от отговорността за смъртта на децата е в полицията! Лично тези които са го пускали преди 2 седмици и много други пъти, както шефовете им , които са прибирали почерпката! Ако те не понесат отговорност тези ще стават все повече!!!
190
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Защо БЕ ? - Ем батакта я крие по гаражти и га изкарва само гат трбява да кара па и сай подготил с номерта и тай. Па га види патарулка пуска бурканя и те викат оооохоооо той туй он несеоооо ааа ся нема барами че не знайми кой ватре! Итър итър .... ама пак ше лежи
189
1
 
13
 
! Отговори
Мъж като лайно в дъж преди 1 година
Жорко Страховити е избягал като полско мишле от местопресъплението.
188
1
 
12
 
! Отговори
Защо БЕ ? преди 1 година
И след катомполицията знае и гонподозира за толкова престъпления, защо не е в затвора ? След катоне карал същата кола, защо не е била конфискувана ?
187
2
 
0
 
! Отговори
Прагамър Бро преди 1 година
Ем така е... некой правим милиончетата по легимиейшън начинешън, друго не толковъ.
186
1
 
24
 
! Отговори
? преди 1 година
Защо изтриха снимката с палката и синята лампа, където се вижда че синята лампа не е била "в колата", а монтирана отпред на решетката, като автомобил на НСО. Тоя не трябва да го съдят само за катастрофата. Трябва да го съдят и за стоп палка, неспиране на патрул, фалшиви обозначения при опасен рецидив. 30-40 години не му мърдат.
185
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До строя Дунав Мост 2 -- Ем не е казано, че трябва се отричаш. Аз не съм се отрекал от сина си, но когато го хванах с наркотици, лично го предадох в полицията и малко го завъртяха там, че получи 2 години, па и аз за анзидане не му позвлих, да позлва семейният адвокат. Ама скоро излиза ивече е по-добър човек :)
184
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съболезнования на почернените семейства на момичетата. Но, имам едно въпросче към власт имащите. Тези "сладури", които са го пуснали преди две седмици, а и преди това, отново и отново, бяха ли на протестите да им се дигнат заплатите???
183
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Даам - Ем бягат батките и кат избягат ... тва е. Покриат са малко докат отмини и айде пак.
182
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива има хилядни и в България.Нахални,с пари и агресивни.Защитавани от прокуратурата и създадени от мафиотите от ГЕРБ.Изпълняващи мърсната работа.
181
1
 
3
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Става ли вече да затворим този откровена *** на обществото за много дълго време?
180
1
 
0
 
! Отговори
случайно минаващ преди 1 година
***,ти боклучеца мръсен
179
4
 
1
 
! Отговори
Програмър бро преди 1 година
До Анонимен 201 - Аз съм на 28 и имам пари за Q7-чка :)
178
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баща му е партиен кадър от БСП. Няма какво повече да се коментира.
177
0
 
8
 
! Отговори
строя Дунав Мост 2 преди 1 година
И брат му каза че е за затвора и не си го е избирал - с други думи се отрече от него! Само избирателите на Киро си го харесват! Все пак е борец за демокрация по протестите с тях!