10 см стигат, отсякоха хирурзите

Медици определиха задоволителния размер на мъжкото достойнство
Обновена: 22 окт 2011 13:51 | 22 окт 2011 13:51,
330
10 см стигат, отсякоха хирурзите
Снимка: Dnes.bg

С цел да се внесе яснота по въпроса за размера на мъжкия полов орган, френската национална академия по хирургия обяви, считания за нормален, размер на въпросния атрибут. Така според медиците средната му дължина в спокойно състояние е от 9-9,5 см, а в ерекция от 12,8 до 14,5 см. Обиколката в покой е от 8,5 до 9 см, а във възбудено състояние от 10-10,5 см.

Френските хирурзи приведоха мерките заради  зачестилите случаи на необосновани операции за уголемяване на мъжкото достойнство. По данни на академията за интервенцията в повечето случаи настояват самите мъже, чиито параметри напълно съответстват на анатомическата норма. Медици са изчислили, че 85% от обърналите се за хирургична помощ мъже нямат нужда от подобна операция.

Използваните в днешно време методи за корекция на размера на члена имат ограничена ефективност и носят голям риск от усложнения, категорични са френските специалисти. Прилагането им е допустимо само при вродени аномалии при развитието на половите органи или за корекция след преживяна травма или онкологично заболяване.

Когато мъж с нормални размери настоява за операция за уголемяване, лекарят трябва да откаже вежливо и да обясни необоснователността на искането, съветват от академията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 12 години
До всички, които продължават за да се чудят как може да бъде 10 см. широк- обиколка не значи широчина! Обиколката е 2пr, т.е. около 3,2 см.диаметър (широчина).
274
1
 
27
 
! Отговори
tino преди 12 години
по- добре малък твой отпред,отколкото голям чужд отзад...
273
3
 
14
 
! Отговори
chichoicho преди 12 години
10см стигат другото е женска лакомия
272
0
 
0
 
! Отговори
X преди 12 години
Малко или много ти се струва?
271
2
 
2
 
! Отговори
жжж преди 12 години
10,5 см обиколка????!!!!
270
0
 
33
 
! Отговори
иглата преди 12 години
Младеж и девойка, студенти по медицина, учат за изпит по физиология. "Разгорещен" от темата, студентът го вади и пита колежката:-Така като го гледаш, как ще го поемеш? Орално, *** или вагинално?-Венозно! - отговорило момичето.
269
2
 
8
 
! Отговори
ссс преди 12 години
Тия ме изкараха доста природно надарен
268
1
 
12
 
! Отговори
ейййййй преди 12 години
мен пък ми е голям, не искам да подтискам никого..обаче ...пълни глупости са че 'като бил голям не влизал' и да сме му 'мислели ние'...винаги влиза, важно е как го ползваш и какво правиш преди това..предполагам, че и 10 см да е, пак може да причини болка и неприятни усещания..и от личен опит ви казвам, че по - опитните жени умеят да си контролират влагалището и познават тялото си, т.е. се оправят с всякакви размери..'неимоверни' радости от размера съм срещал у ученички, които лежат като дърво.
267
4
 
19
 
! Отговори
Валя преди 12 години
..не е важно колко ти е голям.. важно е как лижеш..
266
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви ли не простотии са тръгнали от Франция, тази не остава по-назад. На франсетата може и да им стига, но примерно на една едродупеста негърка на задна с 10 см. може само да и го отъркаш у вратата на авариния изход. :-) Мисионери, к'во да ги правиш ? Ако не се лъжа французите са горди с факта, че именно там се съраняват така наречените метрологични еталони. Сигурно има и някой 10 см. *** за образец . ха ха ха ха ха
265
16
 
15
 
! Отговори
... преди 12 години
10 см. стигат само за забременяване. Размерът има значение за удоволствието при полов акт. Размерът е този който предразполага партньорите към изневяра.
264
3
 
74
 
! Отговори
анонимна:) преди 12 години
Никоя умна жена няма да ти каже че ти е малък.Щом всички са били доволни,това е важно,явно за всяка се стараеш доста :)Вярно е че от жена до жена има огромна разлика,както и от мъж до мъж,но докато мъжете избират със очите си,жената избира със сърцето си :)Когато обикнеш ума на някой,после душата му и накрая останалото,желанието ти към него ще е дълготрайно и изобщо няма да ти пука дали е руса и красива или му е малък или голям.Като има желание и малкото е много,а като няма....
263
3
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мда... Тая статия ми напомня защо жените имат проблем с паркирането - защото непрекъснато ги лъжат колко точно са 20 см.
262
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е вечната тема :). Естествено, че и 10 са достатъчни. Ама като стиснеш по-голям ти е по-хубаво :).То за секса и една п*тка ти е достатъчна, ама от жена до жена има огромна разлика :). Колкото е по-голям е по-добре, ама и малък да е - голяма работа :). От ядосване по-голям няма да стане. Гледайте да прилопате каквото може пък, колко бил голям няма значение :-). Аз винаги съм си мислил, че ми е малък.. въпреки че са ми казвали жени, че не е така :-). Ама все тая.. досега все са били доволни.
261
7
 
72
 
! Отговори
Знаещ преди 12 години
Веднъж една *** се опита да ме гъделичка по самочувствието ми, че ми бил малък инструмента. Оная ми прави физиономия и ми вика: "Бе къде си тръгнал с тази малка *** бе, кого си мислиш че ще задоволиш с нея"?!? Досмеша ме и й викам. Че как кого? Себе си ще задоволя, на мен ще ми направи удоволствието моята ***. Ти какво си мислиш, че съм тръгнал тебе ли да мисля ***, да ти правя на теб кефа ли тъпачко? Да, ама не, някой друг път....;-)
260
1
 
18
 
! Отговори
gramoten преди 12 години
Ще те връщаме в началното училище. Че и тези които са ти подкрепили мнението също....Обиколка от 10см означава диаметър от 3.18см.....
259
2
 
120
 
! Отговори
скарлет преди 12 години
Леле колко компекси :)Кво ви става?Аз съм жена,имала съм и големи и малки и средни.Обичала съм мъж с малък,обичала съм мъж и с голям.И двамата не ги обичам вече.И ще ви кажа че като престанах да имам желание и златен да е ,все тая -не ме възбужда :)Всичко идва от мозъка:)там е размера и желанието.Задоволявала съм се с пръст и с мисълта за някой към който имам желание и тогава ми е било по-хубаво от колкото да правя секс с 19см.Секса не е в едно парче месо :)
258
22
 
9
 
! Отговори
men преди 12 години
Ей, журналистчетата, ако някой мъж от вас се похвали че има обиколка 10 см - лично ще го наградя! Същото важи за някоя дама - ако може да поеме такъв квадратен - 10 см дълъг и 10 см широк!!!
257
2
 
11
 
! Отговори
До ЛЮБО преди 12 години
Любо, ***, прочете ли каква глупост си написал преди да я постнеш?!
256
16
 
8
 
! Отговори
Любо преди 12 години
Освен едното, има и другото. Знайте, че само тялото му трябва да бъде поне два женски хвата. И ако каката има големи кунки, най-многото, което бихте получили е "Браво, юначе!" изречено от добра душа, но повече няма да ви потърсят. Е, има изключения...