Британките лъжат 474 пъти в годината какво са яли

Дамите най-често крият, че са хапнали шоколад и чипс
Обновена: 6 яну 2012 18:40 | 6 яну 2012 18:40,
20
Британките лъжат 474 пъти в годината какво са яли
Снимка: архив, Reuters

Британските жени лъжат средно 474 пъти годишно за това какво са яли, пише в. "Дейли телеграф", позовавайки се на проучване, поръчано от фирмата за часовници "Таймекс".

Дамите най-често послъгват за големината на порциите, които са консумирали. Мамят и за това, че редовно се придържат към здравословните 5 хранения на ден.

Британките най-често прикриват с лъжи пристрастеността си към шоколада. В класацията следва укриването на истината за изядени картофени чипсове и пасти. Поданичките на Нейно Величество имат навика да послъгват и за изпитите от тях количества бира и вино. Те винаги казват, че са пили "максимум една чаша" от въпросното питие.

"Никога не посещавам заведения за бързо хранене" също е една от много популярните лъжи, които британските дами пускат в обращение. Те редовно отричат, че са се натъпкали с бисквити, въпреки че празната опаковка е вече в кошчето.

На сватбени тържества дежурното твърдение е: "Чукнах се само веднъж, за здравето на младоженците", докато всъщност черпенето е продължило целия ден.

Проучването е обхванало 3000 британки. Специалистите считат, че като лъжат околните за хранителния си режим, дамите лъжат и себе си, което веднага се отразява върху линията им.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: храналъжибританки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
8
 
! Отговори
българките лъжем преди 12 години
по-малко ,само около 200 пъти в годината ! Аз винаги го успокоявам моя мъж , че не ям друг освен неговия ! Много ми вярва , имаме си доверие !
16
2
 
1
 
! Отговори
манго преди 12 години
Британките лъжели 474пъти в годитата какво са яли,ами че наще *** за пет минути може да излъжат кво са ***,и това ми било новина сякаш сега дошли от британия
15
1
 
5
 
! Отговори
Йово преди 12 години
Британските жени лъжат средно 474 пъти годишно за това какво са яли. А българките с кого са спали.
14
2
 
0
 
! Отговори
Popove i papi преди 12 години
---- Прикрепено писмо (Нито срам ,нито страх от Господа НЯМАТЕ.) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: sinod***abv.bg, bartholomeos***superonline.grОтносно: Нито срам ,нито страх от Господа НЯМАТЕ.Дата: Събота, 2012, Януари 7 14:27:53 ЕЕТДядо попе,няма да те питам защо носиш брада,понеже е ясно,че искате да приличате на дървения си господ,когото рисувате,при все ,че Господ не е с брада.Няма да те питам защо толкова много "акробатики",ритуали и обряди и зависимости относно Христос,при все ,че Той не е казал да се правят такива неща,но напротив-премахнал е зависимостите и обвързването,което е дело на самият дявол,използваики Божието име.Също няма да те питам защо и вашите православни колеги в Йерусалим,онези с брадите и подобно на вашите килимявки се клатят по цял ден около една стена и мислейки си подобно на вас ,че служат на Господа,но уви и те като вас и папата служат на "Звяра".Няма да те питам и защо НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ АРГУМЕНТИРАТЕ с Божието Слово и библията,но продължавате да заблуждавате вяравщите.Освен кланянето на идоли-икони,човешки кости в златни кутийки,НАЙ-ОПАСНОТО ОТ ВСИЧКО Е ЛЪЖЛИВОТО слово,което проповядвате,защото казано е в Откровение на Йоана глава-21/последната/,в стих-15 следното : "А отвън са псетата/заблудителите/,чародейците,блудниците,убийците,ИДОЛОПОКЛОНИЦИТЕ,и ВСЕКИ,КОЙТО ОБИЧА ЛЪЖАТА И ЛЪЖЕ". Това е описанието на обитаващите в ада.И още е казано в същата глава в стих-19: "И ако някой отнеме от думите на тая пророческа книга,Бог ще му отнеме дела от дървото на живота и от светия град,които са описани в тая книга." А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ С Въртоломей и Бенедикт 16-ти ????! Не преставихте ли Божията Истина ,такава,че да ви е угодна да ограбвате народите и предавате душите им на Сатана чрез "Звяра" ????!
13
1
 
4
 
! Отговори
Българка преди 12 години
Ми аз ям шоколад всеки ден и не виждам защо трябва да го крия тоя факт.:)))))
12
1
 
2
 
! Отговори
Анчо преди 12 години
Британските жени лъжат средно 474 пъти годишно==================А българските жени 474 пъти годишно казват истината!!!
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Големи кашелотки живеят там. Жени с размери на хипопотам са си направо манекенки. И си мерят теглото в stones, защото един "камък" е 6,35кг и като кажат 20 stones някакси звучи по-добре от 127кг или 280 pounds, което си е бая шипар.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Британките лъжат откакто българи ходят във Великобритания. ОТкакто са хапвали българския дедов, британките са разбрали, че по-добър няма. Но не върви да кажат, че да го хапвали, нито че искат пак. За това послъгват с други неща... :)
9
1
 
2
 
! Отговори
... преди 12 години
To i4 ne im li4i 4e te kriqt :D zaebi.. :X
8
2
 
2
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Дамите най-често послъгват за големината на порциите, които са консумирали//.........и казват че са големи а всъщност ядат рядко ........защото ням а пари
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Мамят и за това, че редовно се придържат към здравословните 5 хранения на ден."После защо били ***, и аз да се тъпча по 5 пъти на ден щях да заприличам на нерез!
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А наште лъжат, че не са го преместили поне веднъж... Срамота!
5
6
 
2
 
! Отговори
Стефка Берова преди 12 години
На *** краката са дебели, а лъжата къс.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брех, лъжливи британки!Но дали причината е, че искат да излъжат себе си? Може би си мислят, че като послъгват на тази тема, ще ги вземат за по-изискани?! Ах, хитруши такива!
3
4
 
25
 
! Отговори
сексманиак преди 12 години
Явно днес ще си говорим истината.Никога не съм ръкоблудствал и освен това, Анджелина Джоли и Моника Белучи непрекъснато ми звънят по мобайла, искайки си най безсрамно да правим любов. Да ми стане с 5 см по дълъг ако лъжа !
2
4
 
5
 
! Отговори
МШ преди 12 години
За здравето на младоженците и аз бих се чукнал веднъж със...,стига да не е британка.
1
2
 
26
 
! Отговори
дебеланата преди 12 години
на лъжата краката са къси,а гъзът дебел