Зверско убийство във Врачанско

Двама 16-годишни удушили изчезнала преди месец жена
Обновена: 14 фев 2011 14:58 | 14 фев 2011 08:40,
295
Зверско убийство във Врачанско
Младежите са убили жената с цел грабеж. Снимка: Булфото

Криминалисти задържаха двама младежи, извършили убийство по особено жесток начин в село Михайлово, община Хайредин. 

Арестувани са убийците на Красимира Градинарска, изчезнала на 19 януари, съобщи директорът на полицията във Враца Росен Иванов.

Във връзка с изчезването й в селото са се появили слухове, че е извършено отвличане от банда, подобна на „Наглите”. Росен Иванов заяви, че жената е изчезнала съвсем мистериозно, движейки се по пътя от дома си към магазина, в който работи. Тя е била собственичка на магазина.

Още по темата
Тялото на жената е намерено в стопанска постройка в селото близо до пътя, по който тя е минала. 

Красимира е убита по особено жесток начин. Тя е нападната, удушена с ръце и завързана с връзка от обувка, посочи директорът на ОД на МВР Враца, цитиран от "Фокус".

Убийството е извършено от две непълнолетни лица от същото село. Единият е от ромски произход. Двамата са на 16 години и са криминално проявени, през декември са били задържани за кражба на кабели. Тогава присъдата им е била обществено порицание”, каза Росен Иванов.

Жестокото престъпление е извършено с цел грабеж. От жертвата са отнети златни накити и мобилен телефон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: Михайловоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
1
 
21
 
! Отговори
опалаа преди 13 години
Много интересно!Значи,единия е ***,пък другия-българин,само дето са братовчеди!?
236
2
 
42
 
! Отговори
angel преди 13 години
*** ни пребиват, убиват и крадат , а ние ги храним.Гнусна ***. В България си по-добре ако си *** , а не българин.Не плащаш ток, парно и вода, получаваш социални от държавата , отделно помощи от ромските организации и си правиш каквото си искаш. До тук я докарахме.
235
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така е в ***, с премиер мутра и министър на мвр без образование, бокоооо и цветанов и вас да ви сполети същото, дъщерите ви ман г ал да доведат
234
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За няколко синджира и един жисием,да затриеш жената-на ешафодааааа...
233
1
 
45
 
! Отговори
Adolf преди 13 години
Изхода е един-*** *** ***
232
0
 
38
 
! Отговори
левскар преди 13 години
Докато съда налага присъди по 12 години за убийство защото си бил признал и съдействал така ще е.НПК трябва да се промени минимум 25г защото си е признал и съдействал,и "кръвнина"1-2млн лева,та и роднините му да плащат лиьви на банките докато са живи,за убийство извършено с особенна жестокост ,нищо по-малко от 50г до живот,без страх от закона ред не се прави
231
2
 
35
 
! Отговори
вива преди 13 години
До аман бе: Да престъплението е криминално, но причините всяка седмица да има убийства, извършени от ***, е това, че политиците не си вършат работата , а толерират *** да крадат и убиват.Защо не увеличат присъдите за такива убийства?? Докога *** ще се чувстват безнаказани и ще стават все по-нагли?? Докога ще разграбват цяло предприятие под благосклонния поглед на полицията? Докога ще им се дават помощи , само за да ядът, *** и ***? Кой, ако не политиците са виновни?
230
1
 
38
 
! Отговори
malina преди 13 години
Вече се знае точно кои са убийците-и двамата са *** и са първи братовчеди,само че на единят баща му е българин и затова го водят за не ***!Дядото на тези двамата има 13 деца,съответно и тези по-младите имат по-5,6 вече и са плъзнали из цялото село ,заселват в къщи на българи,в които никои не живее и на практика са обхванали половината село!Едно време тези живееха в *** махала само,а сега навсякъде-едни от тях живеят точно в къщата зад нашата!Господ да ни е на помощ!
229
4
 
8
 
! Отговори
аман бе преди 13 години
Бе какъв герб,гроб,бсп,сдс и още щуротии!Не разбирам как се политизира едно криминално престъпление!? *** НЯМАТЕ ЛИ СИ РАБОТА,ТА РЪСИТЕ ИДИОТЩИНИ ПО ФОРУМИТЕ?
228
1
 
21
 
! Отговори
ангел преди 13 години
....в затвора за нищо. ама ако трябва да защитавам бъдещето им, или живота им от вас, ше ви коля, ше ви стрелям, ще ви паля копторите и грам не ми пука - като опре ножа до кокала, нито закон ше ме спре, нито съд, нито полиция. и бъдете сигурни, че така мисли всеки българин. само почнете мазалото, па да видим какво ще стане....
227
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
веднага да им построим къщички на милите ромчета!!!!!!
226
1
 
16
 
! Отговори
ангел преди 13 години
221, 222 и т.н., не знам *** ли си, провокатор ли си, ама по-ми приличаш на истински ***, затва ти казвам: много си повярвахте, *** мръсни! разни външни сили объркаха нещата, и вилнеете безнаказано, ама бъди сигурен, че никога няма да станете по-силни от нас. нямате и 1 000 000, а българските мъже в активна възраст все още са поне 2 000 000. само да се почне мазалото, и за 24 часа нищо няма да остане от вас, смрадове. лично аз седя мирен сега, щото имам жена и дете и не ми се ходи
225
1
 
17
 
! Отговори
MP42 преди 13 години
"......Убийството е извършено с цел грабеж. Младежите откраднали две ланчета, три пръстена, две обици и гривна, взели и мобилния й телефон и две монети от по 50 стотинки. При претърсване в дома на единия от полицаите открили тайник, откъдето са иззети част от откраднатите бижута, а в двора на къщата - GSM-а, съобщиха от пресцентъра на МВР...."
224
2
 
19
 
! Отговори
ангел преди 13 години
204, законите пазели ***, казваш? да, така е - ама Бойко премиер ли е, или на петела гребена? ГЕРБ могат да прокарат какъвто си искат закон - досега не се е случвало управляваща партия да има такова мнозинство в парламента. да сядат и да пишат НОВИ закони, които защитават БЪЛГАРИТЕ - никой не ги спира. да, ама не го правят- отговори си сам защо. накратко на въпроса ти - ДА, БОЙКО Е ВИНОВЕН. в момента от него завсиси какви ще са законите. не ги е мислил той, факт - но той може да ги промени
223
1
 
41
 
! Отговори
Сбогом Родино преди 13 години
Усещате ли как тая *** *** започва да прекалява?
222
0
 
48
 
! Отговори
вива преди 13 години
Колко хора са пострадали от Трактора, Октопода, Наглите, Килърите ? Няколко десетки.А от *** престъпност колко хора са пострадали- ХИЛЯДИ!!А какво прави полицията -НИЩО!!
221
0
 
44
 
! Отговори
вива преди 13 години
Аз не мога да разбера- всяка седмица има вече по няколко жестоки убийства, извършени от ***, а никой от политиците не говори за това - те борят организираната престъпност, Трактора и пр. т.е. тази престъпност, която засяга лично групировката на премиера.А *** пребиват, убиват и ограбват народа. На кой ме пука?!! Това не е ли организирана престъпна групировка на етнически принцип, а Цветанов?
220
1
 
42
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е преди 13 години
Време е за Крумовите закони.Близките на убитата да не чакат правосъдие,а да се вземат в ръце,само така ще има правосъдие.Зъб за зъб.Това е начина ,само така ще има ефект,трябва наказание и то незабавно.
219
1
 
29
 
! Отговори
ревизоро преди 13 години
и за 5лв. некой *** ще ти види сметката,не за злато и моб.телефон.докога тия *** ще си правят какво им скимне,за тях няма ли закони,сума ти народ пшщи от тях ежедневно...
218
3
 
1
 
! Отговори
bg преди 13 години
do 222 na M.P.vnimavai kakvo si pojelava6.nau4i se da pi6e6 pravilno nekadarnik.