Зверско убийство във Врачанско

Двама 16-годишни удушили изчезнала преди месец жена
Обновена: 14 фев 2011 14:58 | 14 фев 2011 08:40,
295
Зверско убийство във Врачанско
Младежите са убили жената с цел грабеж. Снимка: Булфото

Криминалисти задържаха двама младежи, извършили убийство по особено жесток начин в село Михайлово, община Хайредин. 

Арестувани са убийците на Красимира Градинарска, изчезнала на 19 януари, съобщи директорът на полицията във Враца Росен Иванов.

Във връзка с изчезването й в селото са се появили слухове, че е извършено отвличане от банда, подобна на „Наглите”. Росен Иванов заяви, че жената е изчезнала съвсем мистериозно, движейки се по пътя от дома си към магазина, в който работи. Тя е била собственичка на магазина.

Още по темата
Тялото на жената е намерено в стопанска постройка в селото близо до пътя, по който тя е минала. 

Красимира е убита по особено жесток начин. Тя е нападната, удушена с ръце и завързана с връзка от обувка, посочи директорът на ОД на МВР Враца, цитиран от "Фокус".

Убийството е извършено от две непълнолетни лица от същото село. Единият е от ромски произход. Двамата са на 16 години и са криминално проявени, през декември са били задържани за кражба на кабели. Тогава присъдата им е била обществено порицание”, каза Росен Иванов.

Жестокото престъпление е извършено с цел грабеж. От жертвата са отнети златни накити и мобилен телефон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: Михайловоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
4
 
27
 
! Отговори
вива преди 13 години
До няма:Не Мръсен ***, ЩЕ ИМА, И ТО СКОРО.МОИТО ДЯДОВЦИ, СЛЕД КАТО УБИЯТ ТУРЧИН -ИЗЗЕДНИК, СА БЯГАЛИ В БАЛКАНА, КЪДЕТО ТУРЦИТЕ НЕ ВИРЕЯТ, СЪЗДАВАЛИ СА СЕЛА, БИЛИ СА БОГАТИ И УВАЖАНИ ХОРА, И СА ПРОДЪЛЖАВАЛИ ДА ТРЕПЯТ НАРЕД, ДЕ ЩО ИМА ИМА МРЪСНО ***-ПОГАНСКО КУЧЕ.И аз, като техен потомък, НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТЪРПЯ МРЪСНАТА ВИ *** ДА УБИВА БЕЗНАКАЗАНО!! Ние, българите, сме търпеливи, но не до безрай, НЕ НИ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ!!
256
9
 
5
 
! Отговори
НЯМА преди 13 години
За 45 години бългрина се нучи на мързел, лъжа, страх и непукизъм. Знаейки тези си качества и по стара традиция, прави всичко възможно за да изучи децата си и да ги прати далеч от пропадналата ни страна. Така, че не се надявай някой нещо друго да прави! Щом толкова ти пречат ***, защо чакаш ами не утрепеш някой по примера на предците си?!
255
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега тези *** трябва публично да ги разтрелят ,за урок на другата смрадлива *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
254
3
 
20
 
! Отговори
вива преди 13 години
И, отново, не мога да разбера, е защо ВСИЧКИ *** НАД 3 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ са ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ? И, докога ние, българите ще търпим и мълчим??Хора, моите пра- пра -дядовци са трепали турците наред, след което са бягали в Балкана.Ние сега бягаме на запад.Няма ли отвоюваме земята си отново??
253
3
 
29
 
! Отговори
вива преди 13 години
Аз нещо не мога да разбера - тези *** - убийци, които на 17 год. вече сигурно имат деца, защо трябва да бъдат съдени като непълнолетни? Значи, ако е да имат деца, да не учат, да получават социални помощи, закона ги третира като пълнолетни- а за да отговарят за престъпленията си, са непълнолетни и ще получат 4 год., от които ще излежат 2 г. мах. и отново ще тръгнат да убиват за 200лв. или две златни синджирчета??
252
1
 
12
 
! Отговори
бай Симо преди 13 години
Всички варианти за промяна манталитета на това мръсно племе бяха приложени и ефект няма. Остава сами да се справяме с проблема след като държавата и политиците продължават мълчаливо да толерират безнаказаност. В България да си *** е доживотна привилегия да живееш на гърба на обществото и свобода да правиш престъпления без никаква санкция. Обаче критичната маса на недоволството постепенно се натрупва и не след дълго правосъдието ще бъде раздавано по места от потърпевшите.
251
1
 
18
 
! Отговори
мислещ преди 13 години
Бъде те сигурни,че и дърти *** са знае ли,не са само двамата едната им стринка и чичо са пожар където минат и те са вътре и са им давали наставление.Ако не бяха ги хванали бъдете сигурни,че вече са имали набелязна и следващата жертва за тях (защо да не оберем и друг я колко е лесно убиваш обираш и готово).Крайно време депутатите да не се правят на клюкари един за друг а да има закони и крадливите *** да бъдат съдени(защото между *** и повечето са свестни)но за убииците смърт.
250
1
 
9
 
! Отговори
Петко Войвода преди 13 години
Бележка от МВР, че няма да ме съдят и да казват, на какво искат да се отчитам. На ляво или дясно ухо и ви гарантирам че за 2 години няма да остане и един ***
249
1
 
27
 
! Отговори
и к преди 13 години
*** раждат на 12-13години нищо,няма значение че са малолетни.*** крадат от малки и не ги съдят защото са малолетни.Това е ненормална държава.Политиците да спрат да лансират *** за да ги използват на избори ,ами да защитят нормалните граждани.
248
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За тези двамата смърт!!!!! *** да бъдат въдворени в гета , стерилизация и никакво пускане.Няма друго спасение от тази мързелива и крадлива ***!
247
2
 
40
 
! Отговори
не ме знаете преди 13 години
*** са ***!Ще ни крадат чрез социалното министерство като се правят на бедни с 16-те си нахранени и облечени деца.После крадат от всякъде всичко, което е ценно полезно или им харесва.И накрая ще станат канибали и ще ни изядат.Защото ние трябва да сме солидарни и добри с тях, а за тях ние сме жертвата която ще бъде грабена, лъгана, мамена, изнасилена, разчленена и изядена...Няма правосъдие и полиция, призовавам всеки засегнат на ВЕНДЕТА....
246
1
 
34
 
! Отговори
от михайлово преди 13 години
И двамата са *** внуци на мако най скапаните 90% от тях са минали през затворите и зетовете му също това племе трябва или да ги азселят от тук или трепане без прошка.На тия изверги Краса ги е съжалявала и много пъти е давала на вересия.Татко и за свадбата на единия убиец специално ги съжали и цяла фурна хляб и меси и даде защото са бедни.Крайно време хората да се вземат в ръце и да няма прошка.
245
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българин е друг път!!!
244
11
 
1
 
! Отговори
вили преди 13 години
тругият е бългaрин нaпишете го
243
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия *** *** са толкова отчайващо *** и примитивни, че не могат да схванат, че като опоскат държавата и те ще изпукат. Първата им реакция във всяка ситуация е да убият, пребият, ограбят, откраднат, изнасилят и измамят, без НИКАКВИ СКРУПУЛИ към жертвата. Не се замислят дори дали за два лева си заслужава да убиеш човек, отговорът за тях е ясен предварително. Затова трябва да се третират като *** - с токсични химикали до изтребление!!!!!!!
242
2
 
24
 
! Отговори
ринго преди 13 години
може пак да ме санкционирате за мнението ми господа от сайта но има само един начин да се справим с мръсната *** *** и той е да ги избием до крак .Това са генетично обременени същества възпроизвеждащи се като мишките безполезни и дори за наторяване не стават.Какво още трябва да се случи в тая държава за да разберем че не приемни родители да им търсим на мръсните *** ами да спрем насилствено размножаването им .*** пасмина да пукнат дано.
241
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Полицията не прави нищо на никой-включително и изброените: трактора и..........
240
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва паметник да му издигнем...............
239
1
 
32
 
! Отговори
не ме знаете... преди 13 години
Това е нелепо! Не може да се живее тук..! Момчетата били криминално проявени...и осъдени...на ОБЩЕСТВЕНО ПОРИЦАНИЕ. Е...Който *** ги е осъдил да обясни на роднините на жертвата, как е помогнало общественото порицание, как те са се поправили и са станали примерни отличници.Имаше Т.В.У.-та. Иначе някои хора лежат в затвора за 2 цигари трева... Плащаме на някакви полицаи и съдии да се грижат за нашата безопасност и те се грижат ....Дааааааааааааааа НЯМА НУЖДА ОТ РЕФОРМА...
238
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ediniat e ot romski proishod-roden e v Rom4a, a drugiat si e ***, roden w Magadan..i sa bratow4edi po linia na futbola s drugart Broiko Podriskow i drugart Crecko CwekeckoF