Кристияна: Ако сега бяхме в Либия, щяха да ни очистят

Могат да загинат много невинни хора, смята медицинската сестра
Обновена: 22 фев 2011 14:41 | 22 фев 2011 09:54,
213
Кристияна: Ако сега бяхме в Либия, щяха да ни очистят
"Слава Богу, че съм у дома". Снимка: Булфото

Слава Богу, че съм у дома. Ако сега бяхме в Либия, щяха да ни очистят.

Това заяви пред bTV Кристияна Вълчева, една от медицинските сестри, лежали 8 години в либийски затвор. 

Имам приятели и познати в Триполи. Призовавам ги да направят всичко възможно да се приберат у дома, заяви Кристияна. Чух се с приятели от Триполи, които казаха, че сутринта там е имало стрелба, каза Вълчева.

По думите й българите там не си дават сметка какво се случва, затова са спокойни и се отнасят безгрижно към проблема.

Още по темата
22 фев 2011 07:42
86
Кристияна Вълчева смята, че в момента може да загинат много невинни хора, а може да има и нови изкупителни жертви.

„Не знам каква е тази практика да прибират паспортите на работниците. Не съм се замисляла, моят си беше при мен“, обясни медицинската сестра.

Според нея масова практиката е и българите да не се регистрират в посолството, когато пристигнат в Либия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
neka da kaje pa4ata istinata nedei da laje bg danakoplateca
205
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те не са медици, а медицински сестри. Медици са само лекарите....
204
3
 
8
 
! Отговори
ст.ст.-ст.загора преди 13 години
На никого не пожелавам онова,което преживяха медиците ни в Либия.Най-добре е да живееш и работиш в РОДИНАТА си,а е щастие ,че това е БЪЛГАРИЯ.Жалко е,че децата ни са прокудени от нея.Повече човечност!!!
203
1
 
5
 
! Отговори
ст.ст.-ст.загора преди 13 години
На никого не пожелавам онова,което преживяха медиците ни в Либия.Най-добре е да живееш и работиш в РОДИНАТА си,а е щастие ,че това е БЪЛГАРИЯ.Жалко е,че децата ни са прокудени от нея.Повече човечност!!!
202
5
 
8
 
! Отговори
alieno преди 13 години
Кристиянка да се скрие в миша дупка и да не се изживявя като анализатор по либийските въпроси,защото с нейните далавери и *** завлече и невинни хора.
201
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И тука болшинството от коментарите са ,че Българите са предатели....сигурен съм,че тези които пишат това са наистина такива,защото хулят и обвиняват Българи зад граница,които са отишли там заради недоимъка,а не заради прищявка или екскурзия!!!!! просто завиждате,обиждате,обвинявате без да имате и най малка представа за това каква е истината!!!!!! аз живея в България и обичам родината си!!!!! съчувствам на всички Българи ,които са навън в чужбина!!!
200
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие сте пълни *** като осъждате някой ,който е съден от арабски,мюсюлмански,***,изродски съд,добре че излязоха живи от там!!!! и не ходете в мюсюлмански държави по никакъв повод....Аз не вярвам на обвиненията на ***,а ако са истина има друг съд,но той не е на Земята а на Небето!!!!
199
8
 
14
 
! Отговори
мисли преди 13 години
Че на българина ако му платят достатъчно е готов на всичко - не само народа си да унищожи ами и чужди деца - своите родители -.... предателски народ!!!!!!!
198
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей за тези сестри така и не научихме истината.Затъмнение имаше както в Либия, но и в Бг.След време разбрах, че много компании играят мръсен бизнес с търговия с кръв от донори болни от СПИН, доколкото си спомням имаше намерени банки и в домовете на тези жени.Не искам да пиша повече, но съм сигурен, че голяма част от истината е скрита.
197
6
 
11
 
! Отговори
баба Гичка преди 13 години
Деца, аз го разбирам така: И Кристиана и Здравко са си поврътливи. Имат семейства, ама все гледат настрани; имат пари, ама искат повече. От Такива хора се пази и нищо добро не очаквай. Поне срам малко да имаха, че да не се показват повече.
196
4
 
5
 
! Отговори
до 1000 преди 13 години
Абе байно ти си готов да напишеш супер сапунка по случая. Та: Зравко, въпреки че е най-кадърния лекар, работи като градинар в посолството, за да е по-близо до жена си, която обожава; появява се почтенната и красива Кристияна и Здравко в запленен. Решават да започнат бизнес с алкохол и проституция; за да подпомогне финансово семейството си, но лоши хора ги набеждават и за още други престъпления....:)))Да продължавам ЛИ?
195
1
 
3
 
! Отговори
idiot преди 13 години
123-самият ти не правиш това,към което призоваваш останалите.И защо мислиш,че твоята мисъл те води в правилна посока?Всеки има свой възглед върху нещата,не бих осъдила човек(Кристияна)след като нямам моралното право върху това.Колко експерти пак питам се изказаха нас тяхната невинност(само либийския съд,ги счете за виновни,както и голяма част от сънародниците им)И да,аз съм съгласна да плащам данъци,щом е спасен човешки живот,но не искам никой да живее на мой гръб.
194
6
 
2
 
! Отговори
Братчеда на Кадафи преди 13 години
Тази ни се измъкна обаче другите булгариснтанци няма къде да ходят,защото на *** не им пука за тях :)
193
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 13 години
Госпожо - отново Ви призовавам да четете, а не да грачите в омъгленото си съзнание, опиянена от собствената си слабоумност и блуждаеща в търсена от други съфорумци подкрепа. Пизовах: ДА СЕ ЧЕТЕ И КОМЕНТИРА БЕЗ ДА ЗАСЯГА СОЦИАЛНИЯ СТАТУС НА ЖИВЕЕЩИ В БГ И ИЗВЪН БГ. Езикът Ви, който позвате говори сам по себе си за притежалетят му. Моля продължете да пишете, че адски се забавлявам с Вас.
192
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** *** много *** народ е българския Дори *** когато нападнат някои от техните се съюзяват и го защитават .Само *** Т Е българи гледат да дозаровят в калта всеки един сънародник НА ВСИЧКИ нихилисти пожелавам арест в чужбина и дано ви изкарат най най големите *** на света в БългарияАко си мислите ,че на запад чужденеца не е любим престъпник -грешите Но дано го преминете лично този АД и тогава да ви плюят всичките какви престъпници и ку.ви сте
191
8
 
6
 
! Отговори
идиоти преди 13 години
Наистина сте м***умни!Твърдяхте,че апартаментите на медиците ни и тяхната свобода са платени с част от нашите данъци-след като се включиха в тяхна защита българи живеещи в чужбина,вие ги призовахте да не се месят и прочие.Това,че сме далеч от родината,не ни прави по-малко равноправни на вас бг граждани!Исках да кажа,че парите,които ние внасяме в Бг,са много повече,от тези които вие заработвате за благото на родината,така че къш и не ми се обяснявайте *** анонимни и 123.
190
3
 
5
 
! Отговори
До Идиотка преди 13 години
....способност и стандарт на живот, но е смехотворно да твърдиш, че с тези изпратени пари ти помагаш на мен, Иван или Митко. Ние сами си плащаме сметките, сами се изхранваме, сами се осигуряваме и не се надяваме на помощ. С твоите недомислени коментари, както и на други емигранти, ти изнервяш хората. Не си мисли, че на българите в татковината им е много лесно и само мързелуват и се надяват на парите на емигрантите. За някои от нас семейството, приятелите и родината са по-важни от 1000 е/м повече
189
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 13 години
Явно Госпожо, не можете там където пребивавате да заплатите за подобни услуги. Моля Ви, елате в БГ. По всяка вероятност и на училище /вечерно/ ще може безплатно да ви запишат, нищо че сте малко позакъсняла.
188
2
 
8
 
! Отговори
До Идиотка преди 13 години
Идиотке (такъв ти е ника), ще се опитам да ти го обясня най-елементарно. Ти на никого не плащаш нито данъците, нито осигуровките (освен разбира се на близките си). В България осигуровките на ученици, студенти и още няколко социални-групи се поема от ДЪРЖАВАТА, НЕ ОТ ЕМИГРАНТИТЕ! Всички други имат осигуровки, ама само ако си ги заплатят лично! Ти си направила своя избор и изпращаш пари на близките си, но със същия успех може и да не го правиш. Може би по този начин повишаваш покупателната им.....
187
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
Госпожо - явно сте награмотна. Това е моето заключение. Прочетете ми поста - в него е написано: нека не засягаме социално - битовия статус на тези живеещи в БГ и извън нея. Колкото и да на ви се иска на вас - родена сте българка и такава ще си останете, манталитета ви е същия като нашия, да оплювате, обиждате ... Според мен имате раздвояване на характера - т.е това каквото сте и това което ми се иска да бъда. Върнете се тук и отидете на психиатър-щом си плащате здравните - само срещу 2.40лв

Спонсорирани публикации