Кунева фалшифицирала собствената си история

СДС искат извинение, използвала кадри от митинги на синята партия
12 юни 2012 15:45,
261
Кунева фалшифицирала собствената си история
СДС искат извинение от Меглена Кунева. Снимка: БТА

СДС поиска публично извинение към сините членове и симпатизанти от Меглена Кунева заради безпрецедентния й опит за ограбване на чужда политическа история.

На представянето на инициативния комитет на "България на гражданите" били използвани кадри от митинги на СДС, посочват в съобщение до медиите от партийната централа.

Според сините Кунева очевидно търсила да получи лъжлива дясна легитимност, като се опитвала да присвои миналото на СДС.

Още по темата

"Възмутени от това политическо нахалство заявяваме категорично, че г-жа Кунева без никакво право използва митинги на СДС, за да фалшифицира собствената си история. Всички знаят, че по това време тя се ползваше от уютен номенклатурен комфорт и я нямаше нито на площадите, нито на барикадите.

Политическото бракониерство няма нищо общо с европейските ценности, които тя твърди, че изповядва. Неморално и непочтено е гръмкото рекламиране на сдружението й да се гради на кражба на идеи, история и хора", категорични са от СДС.

На 1 юли ще бъде свикан учредителен конгрес на който ще се създаде партията "България на гражданите", обяви вече официално в край на миналата седмица Меглена Кунева.


 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Меглена КуневаСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера я гледах сутринта по БТВ и тя каза, че е в политиката от 1992 г. и точно в този момент си помислих, че водещият ще и каже "Ама Вие нали знаете, че нов бардак със стари* не се прави" :DDDD ама не го каза ... :((((
42
1
 
16
 
! Отговори
Умен съм, Реалист преди 11 години
М.Кунева е оръжието на БСП срещу ГЕРБ и Демокрацията в БГ. Нея другарите я пускат за да вземе гласове от недоволните от ГЕРБ и след това да се коалира с БСП и ДПС. Гласуваш за Кунева ( Пръмова- комунист. фамилия, крадлива фамилия ) получаваш Доган, Станишев и робство и мафия. Мисли българино, мисли, че загинахме...
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ще гласувам за тази партия, която махне дивашкия плосък данък и въведе германска данъчна система. Тогава нашите бентлачии ще трябва да се потрудят за да развиват бизнес, енергийна и технологична ефективност, а няма да търгуват със зърно с цел ДДС измама. Тогава България ще тръгне напред. А сега вървим назад към Уганда и Колумбия.
40
1
 
23
 
! Отговори
мафия преди 11 години
Как нагло лъже и заблуждава хората тая жена.
39
1
 
19
 
! Отговори
Дядо Петър преди 11 години
Напълно нормално за един комуноид.Да лъже и да краде, а когато се наложи, и да убива (да се надяваме, че Куневата няма да стигне чак дотам).КАК НЕ МОЖЕ, 23 ГОДИНИ СЛЕД НАЧАЛОТО НА ПРОМЕНИТЕ, ДА СЕ ПОЯВИ НЕЩО ДРУГО, ОСВЕН ИЗРАСТЪК ИЛИ ГЛАВА НА ЧЕРВЕНАТА НИ ХИДРА?
38
2
 
20
 
! Отговори
уъ преди 11 години
"България на гражданите" Направо да не повярваш!!!Що забрави селяните пък и твоя неясен произход от около град Раковски? До кога ще се появяват нови партии с *** самозвани лидери? До кога, народе, ще си мислите ,че избирате ВИЕ вече самоизбралите се? До кога ще вярвате на думите "ами вие си ги избрахте...".
37
1
 
24
 
! Отговори
Драги 38 преди 11 години
Жената е *** комунистическа противна номенклатура. Дали е интелигентна -- е щом може да направи партия и да събере толкова *** зад себе си сигурно има някакъв акъл.Това не отменя фактът че е *** комунистка!
36
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е излъскана, има нещо фалшиво в нея и говори като, че ние сме учениците, а тя класната ръководителка!Общо взето казва това, което смята, че иска да се чуе от хората, а всъщност какви ги мисли си остава пълна загадка, абе с една дума - лицемерна е!
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пука й на Кунева какво мислел някой. Жената е тръгнала да става голяяям политик, цената явно е без значение. Плащаме я всички ние обаче.
34
1
 
24
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Благодарете и на Пръмова за новия скок на цената на тока от 1 юли!Питайте я кой подписа договорите за ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ и защо сега, заради тази ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ ни се вдига тока с 10%!И за въглеродните емисии също питайте!
33
2
 
4
 
! Отговори
Страх преди 11 години
Страх за дясното пространство?
32
3
 
28
 
! Отговори
Кунева, махай се!!!! преди 11 години
Крадла, която се срамува от себе си, иначе защо и трябваше да реагира така. Кунева, махай се от България !!!!!!!!!!!!!Ти не защитаваш нашите интереси, ти ни презираш, а ние откровено те мразим.Ти искаш да властваш, а не да помогнаш на родината си. Ти и представа си нямаш как живее обикновения българин. Ти нямаш никаква валидна икономическа програма!Ти не ни трябваш, а имаш нужда от нас, доколкото да се докопаш до властта!Mахай се!!!!!!
31
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aide politicheskite pisachi pochnaha da draskat :) i da laete i da pluete jenata e inteligentna i e fakt che beshe nai blizkiq chovek do "shefa na EU" Barozou ....
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева и ББса си от НДСВ. Въобще дедо Мони още дълго ще е на власт. Следващи "лидери" на десни формации са Кристалина, Лиляна и такаа до края на света.хахахаха Никъде другаде няма толкова *** народ на Земята, че да му поднасят нова и нова претоплена манджа при неизбежния политбанкрут при предишното ястие. Навсякъде хората гласуват за предизборни програми и обещания а в *** ... за "личности" и "лидери", КОИТО НЕ ОБЕЩАВАТ НИЩО НА ИЗБИРАТЕЛЯ.
29
15
 
7
 
! Отговори
аватар преди 11 години
СДС видя че няма алтернатива и започна да плюе,познат сценарии,както и Кунева може само да печели от тези плювни.Защото когато плюеш значи нищо друго не можеш,а в България много токиваи затова държавата ни я няма!!!!!!
28
3
 
16
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Кунева фалшифицирала собствената си история! ха ха ха ха ха х ха....А кои са най добрите фалшификатори и манипулатори в света?Не са ли евреите?
27
3
 
35
 
! Отговори
Пази Боже преди 11 години
Същата тази, която се подписа под дововора за закриване на АЕЦ Козлодуй и след това беше част от управлението на Тройната Коалиция и си мълчеше като послушна мишка за далаверите, които се правеха. Тази е най-долната жена, знам хора, които лично я познават и са работили за нея. Казвали са ми, че няма нищо общо с миловидното изражение и говор, който представя пред нас. Супер долна и подмолна жена, действаща с инструментите на конспирацията и компроматите. Точно както е научена!
26
8
 
5
 
! Отговори
Марто Лудото преди 11 години
Сините *** разсмиват с тъпните си...
25
4
 
26
 
! Отговори
Чухте ли ??????? преди 11 години
ГЕРБ постигнали намаление на газта с 11%. Вместо с 16% газта скача с 5%. Хляба се намалява с 30%. Вместо с 45% става с 15% по-скъп. Тока се намалява с 20%. Вместо с 30% тока скача само с некви си 10%. И това само и благодарение на ГЕРБ
24
2
 
20
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Братя Българи!Другаря С.ТрифоноФ подкрепя Пръмова,лично си го каза в едно негово предаване.Също така другаря Свинар Гергов му е един от най-добрите приятели.Така че ТрифоноФ ще изиграе много важна роля в полза на еврейката...иначе се пише на голям родолюбец продажния червен слави/.,

Спонсорирани публикации