Четирима младежи загинаха в тежка катастрофа във Врачанско

По неизвестни причини лек автомобил се забил в дърво
Обновена: 27 сеп 2012 14:55 | 27 сеп 2012 09:39,
80
Четирима младежи загинаха в тежка катастрофа във Врачанско
Снимка: архив, Булфото

Четирима младежи на възраст от 17 до 21 години загинаха при тежка катастрофа във Врачанско след удар на автомобила им в крайпътно дърво, съобщи МВР.

Инцидентът е станал снощи около 21.00 часа  между селата Малорад и Рогозен.

По неизвестни засега причини лек автомобил „Опел“, шофиран от 21-годишния С.П. от град Оряхово,  се  е блъснал в крайпътно дърво.

На място са загинали водачът, 20-годишният В.К.  и 18-годишният Ц.Т., и двамата от село село Малорад.

21-годишният Ц.Г. Ппък е починал при транспортирането му до Филиала за спешна медицинска помощ в Бяла Слатина.

Образувано е дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: Врачанскоктастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
7
 
4
 
! Отговори
PR преди 11 години
e tolkova mnogo pravopisni greshki pri 3 izrecheniq e nenormalno nedopostimo ujas
40
1
 
5
 
! Отговори
притеснен преди 11 години
Бог помага,ама в кошара не вкарва!
39
1
 
7
 
! Отговори
знаещ преди 11 години
до 52...Може да са трима невинни,само ако е гадно стечение на обстоятелствата - но тогава и водача не е чак толкова виновен,но ако е това за което мислим повечето са виновни ВСИЧКИ
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ши*ан Реалист 2Има загинали невинни .... и то трима за съжаление, колко повече трябва да загинат? И стига плюйте само политици и полицаи, ами се замислете малко и за възпитанието на децата и техните родители! Много често това е основната причина на тези "гъзарчета" да се мислят за такива..
37
9
 
11
 
! Отговори
знаещ преди 11 години
то,на моята кола и да искам не мога да си изгася фаровете....щом дам контакт и о,чудо - сами се палят и трябва да махам предпазител за да ги угася.Ама са виновни тия шведи,мамицата им глупава - явно за някоя петролна компания работят????И сега аз,бедния българин,троша грешна пара за гориво...Да е...а,шведите му,да е..а!!!!
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Идея MN si prav NO TRQBVA DA DADEM PO EDIN AVTOMOBIL NA VSI4KI *** I BOTILKA RAKIQ DA SI SVARSHAT RABOTATA SAMI DA NE TEJAT NA BG OBSHTESTVOTO
35
2
 
16
 
! Отговори
Шибан Реалист 2 преди 11 години
....Наистина добре,че няма някой загинал НЕВИНЕН от отсрещното платно да кажем... или както между селата си ходят пеш по пътя със животните и по тъмно... добре,че не са помели и някой такъв човечец или хора... :( ! Жалко за момчетата.... Бог да ги прости!.... Но почти на 100 процента съм убеден,че само те са си виновни... Може и да си ударили по дамаджана ракия и да са тръгнали по гаджета от съседното село или ако има някоя селска дискотека :( ! Още по жалко и за родителите им... :( :( :( !!!!
34
1
 
15
 
! Отговори
Идея преди 11 години
В бг няма нужда от воина или радикално настроени религиозни групи,просто има нуйда от автомобили.Всичко останало се случва по естествен път.
33
2
 
28
 
! Отговори
Шибан Реалист преди 11 години
....По "неизвестни" причини колата се е забила в дърво?!?!.... Причините Дами и Господа изобщо не са "неизвестни" а са си до болка познати за нашенската действителност...:( ! Адски ниска култура на шофиране от водача ( Само погледнете годините на загиналите момчета!...) ,адски високо ниво на гъзария и "адреналин в кръвта" ( Ако са гледали на село няколко пъти "Бързи и яростни"...) ... Представям си как шофьора е взел и книжка!!! :(... Добре,че няма и някой загинал НЕВИНЕН от отсрещното платно :(
32
5
 
8
 
! Отговори
Николов преди 11 години
Нито КАТ нито Партийте нито дървата са виновни.Виновни са си безмозъчните шофьори и никои друг.Единствения начин да се спрът самоубийствата и убийствата е да се забрани движението на леки автомобили движещи се с над 50км/ч. Но това е мечта.Докато има *** зад волана така ще е.
31
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безсмъртните започват да оредяват
30
2
 
2
 
! Отговори
dai boje преди 11 години
станалото станало, дай боже да спасят други хора сега като си дарят органите, ама не вярвам мамка му... и не са те виновни или близките им, най-често просто никой не ги пита/подканя за такива благородни действия, загубена работа
29
3
 
11
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
До АловПо"живково"време слагаха катастрофиралите коли и мотори на естаката пред КАТ-Враца.Никакъв ефект върху поведението на"матреала".Той е имунизиран.За него не се отнася.Повечето били обидени,че полицайте се крият.Да се обявявали местата на камерите на КАТ.И какво става?Отсреща им присветкат и минават с 50км/ч,при разрешени 90км/ч покрай поста/камерата и после 110-140,при разрешени 90км/ч.Той кара с превишена скорост,фаровете,а не "газта"му увеличвали рахода на горивото??!!!
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скъп бил бензина. Не еАдреналина е скъп
27
3
 
13
 
! Отговори
Брухо преди 11 години
Ако бяха карали на фарове към 21 часа, ама гъзарлък майка...
26
2
 
21
 
! Отговори
ужас преди 11 години
Ако си караш нормално и си галиш гаста дали ще стане така..Нали всички реват че горивото е скъпо бе,карайте нормално,галете газта хем евтино,хем сигурно,на магистралата давайте там 130-че те за повече не стават нашите....Имам 2 тотала в който отселях по чудо,сега като се сетя за звука от стулката и намачканите ламарини и си дърпам десния крак от газта..Но гледам че всекидневно хората си играят на руска рулетка с живота и си викат моята кола е по-по от другата,или на мен не може да се случи ужас.
25
12
 
8
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
До АнонименВключените фарове ти дава още един шанс да се предпазиш от ***.Отдалече го виждаш в огледалата и можеш да прецениш с каква скорост се движи и какво да очакаваш.За катастрофа от заслепяване през деня не съм чул.Повечето са от неправилно изпреварване и висока скорост.На *** да обясня:запалените фарове са за да се пазят отговорните водачи.Те не правят *** безсмъртни,нито преместват стълбове и дървета.За 4год.съм сменил 1 крушка.Горивото близко до това от каталога.
24
0
 
0
 
! Отговори
полудевам полечка преди 11 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

КАТ са виновни.Абсолютно неадекватна реакция на случващото се по пътищата.Живея в един от богатите крайни квартали на София.По цяла нощ се въртят гуми и преминават коли през оживени места с високи скорости.Асолютна абдикация на държавата.Не може в квартал на София с 12,000 жители да няма постоянно полицейско присъствие.Абсолютно никаква защита няма за гражданите.Ще те ударят с автомобил или ще те ограбят крадци, съвсем необезпокоявано.
23
12
 
6
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Да ги снимат сега в консервата и да ги разлепят по училищата за назидание .Чувствам как някой дето бере душа и има нужда от трансплантация се усмихва доволно като чете новината калпазана.
22
20
 
6
 
! Отговори
РЕШЕНИЕТО преди 11 години
Ами то имаше инициатива да се премахнат и без това ненужните дървета по пътя. Никъде го няма това из Европа. И не ми казвайте, че пазели сянка. НЕ пазят. Слагани са по бай-Тошово време с друга цел - корените им да крепят асфалта, който тогава обаче е нямало да се застои много, за разлика от сегашния.Така че - да се махнат дърветата, имаше и статистика, че доста пъти те са "убийците" вместо да си изхвърчат в нивите.Разбира се, карането като на рали и в пияно състояние са главният проблем.

Спонсорирани публикации