Задържаха бургазлия, сеел омраза във Facebook

Мъжът пускал снимки, на които се опетнява българското знаме
Обновена: 1 ное 2012 14:52 | 1 ное 2012 14:11,
106
Задържаха бургазлия, сеел омраза във Facebook
Снимка: МВР

Антимафиоти от ГДБОП задържаха 28-годишен бургазлия, създал и администрирал профила „Armacedone Penkov” и страницата „Life.for.Roma” във Facebook, съобщиха от МВР.

Служителите на реда установили, че интернет потребителят активно подбуждал към расова и религиозна омраза.

Десетки сигнали за наличието на профил и страница в социалната мрежа, където потребител качвал снимки със сцени на открито опетняване на българското знаме, са получени в ГДБОП чрез платформата www.cybercrime.bg.

След разследване е изяснено, че преди по-малко от две седмици бургазлията е създал и администрирал профила „Armacedone Penkov” и страницата „Life.for.Roma”.

Там публикувал обидни коментари и фабрикувани лично от него колажи, изобразяващи сцени на открито потъпкване на българските национални символи.

Бургазлията направил пълни самопризнания за осъществяваната от него престъпна дейност. По случая е образувано досъдебно производство.

М.С е задържан за 24 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение и прокуратурата да разгледа удължаване на мярката му за задържане.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: профилрасова омраза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
6
 
! Отговори
... преди 11 години
До ВОИти какво правиш тук тогава? обичаш да си малцинство ли
42
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да питам какво стана с онзи човек ,които през последните три години всеки ден по един-два пъти реже националния флаг във формата на ленти за поредното откриване на нещо важно само за него и свитата му....и няма ли да го задържат за 24 часа и него с закриване на сайта му
41
17
 
9
 
! Отговори
ВОИ преди 11 години
Ей проста рая си бяхте и такива ще си останете булгури :)))) а сега дайте газ и псувайте и нареждайте всяка една новина и всяко едно изречение съдържащо сричките тур и циг ....!!!Чюкелеци :))))
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Нацисти", "евреи", "роми".За нацисти и евреи съм съгласен - има такива думи.Но дума "роми" няма, и компютъра ми даже я отчита като грешка, т.е. като дума несъществуваща в българският.
39
12
 
14
 
! Отговори
ССС преди 11 години
Гнусна полицейска държава работеща с парите на Българите за да ги унизява публично,това е България в момента!
38
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
***
37
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така трябва да постъпва с тези които сеят омраза време е органите да вземат мерки срещу нацистчетата пишещи в този провокативен сайт срещу евреите и ромите , да ги тикнат за дълго в затвора и да ги спукат от бой
36
2
 
12
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
на *** , да им ядеш оная работа и ти и сестра ти и *** ,да не си намерил компютъра до като ровиш по кофите , та вече пишеш и в интернет
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
три години затвор да му дадат и друг път няма да пуска
34
1
 
12
 
! Отговори
... преди 11 години
да ви кажа често, боят няма да оправи нещата. нека го приберат и повече хора да разберат за случилото се, дано така тези, които имат подобни намерения, разберат че ги чака наказание.
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да му скъсат шортаците на тоя Бургазлия!Ей, аман от ***.
32
0
 
37
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Интересно. Само да попитам какво стана с трите ***, които се изгавриха с портретите на Левски, княз Борис и цар Симеон ?Какво стана с охранителя, който бе осъден, затова, че е попречил на един кирлив *** да се гаври с флага.Не защитавам този *** от статията, но си мисля, че сериозни мерки трябва да се вземат за ВСИЧКИ такива случаи.
31
3
 
15
 
! Отговори
@19 преди 11 години
ББ голем го вадеше, но е доста зависим заради миналото си.. и бързо му спадна..Наш си е проблема, че даваме шанс на компрометирани хайлази да ни определят бъдещето!
30
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а варненеца Мишо Парцала ? задържан ли е ?
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление не съм запомнил името на *** сайт.Беше преди около година.В един форум го открих.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ami tos sait koka steko zatvorit fseki den rasi omraza me6du hora ot druka opstnos
27
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цяла статия новина... как некъв тролил из фейсбука, некви му се вързали и пропищели, понеже са големите патриоти... ама само когато са седнали на фотьойла вкъщи или докато скучаят в офиса. То най-лесното е да лаеш. Но стане ли въпрос някой да свърши нещо, или да застане зад това, което е написал в тоя или оня форум - тишина в залата, бате. Самосъзнанието ни като общество е повече от трагично...
26
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да попитам нещо булгаристанчосите дето се пенят тук - нямаше ли едни пънкарки Пуси Райът които се гавриха с православен храм и всички ги защитаваха защото били арестувани за това - и *** министри пратиха декларация, и Обама, и Хилари Клинтън, и Барозу, и Катрин Аштън, и Стниг и Мадона и Бьорк и Пол Макартни. Всичките тия няма ли сега да се обявят в защита на този бургазлия - нали има свобода на мнението и изразяването - България не е Путинска диктатура - нали така. И даже тия пънкарки бяха предложени от ЕС за наградата за мир Сахаров за това, че са се изгаврили с православен храм. Много са жалки *** - за пари и майка си ще продадете а сега седнали да се пенят за знамето.
25
3
 
8
 
! Отговори
. преди 11 години
Kolko pandela moje da otnese toq *** e vajnoto ?
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
,,Задържаха бургазлия, сеел омраза във Facebook ,,това новина ли трябва да е,Бургазлии и като се радват злобеят.

Спонсорирани публикации