"Тигрите" на Борисов вдигнаха купата при ветераните

Фирма зарадва победителите с печено теле
Обновена: 16 ное 2012 14:38 | 16 ное 2012 09:40,
166

Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов вдигна купата при ветераните по футбол със своя отбор "Витоша" (Бистрица).

На финала за титлата "бистришките тигри" победиха с 5:3 тима на "Мастер" (Бургас) на стадиона в Стара Загора.

Борисов отбеляза последния гол в двубоя, а преди това пропусна дузпа.

Местна фирма пък дари победителите с печено младо теле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
9
 
3
 
! Отговори
3YMA преди 11 години
Ей.... Котараците на Бойко с купа!!!! Живи и здрави и да им е честита!!
62
16
 
1
 
! Отговори
до 85 преди 11 години
По-добре да папка теленце, отколкото аки като теб. Преглътни и си избърши муцката, че вони!
61
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на мама спортиста бе.....хахахахааа :D :D
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много дебел тоя Борисов бе, баси бъчонката
59
8
 
2
 
! Отговори
до анонимен преди 11 години
"хората няма какво да ядат,той прави нови пътища". Анонимен, ти какво папкаш в момента??
58
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подарили му печено теле.Освен че е ***,стана канибал!
57
2
 
20
 
! Отговори
ТРАНСФЕР.... преди 11 години
Звездата на бистришките тигри ще има много скоро трансфер...ама не зад граница...а зад решетките....там ще рита на воля, но поне няма да му трябва правителствен самолет ,когато му се доиграе футбол...
56
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с този (б)орисов - той е само телевизионна звезда.Обича да се снима и да строи магистрали, но и тях не прави добре погледнете ботевградско и цариградско са в коловози и в кръпки а те са главни пътища какво остава за малките които ми приличат на лунен пейзаж или на игра на тетрис .Хората няма какво да ядат той прави нови пътища.Надявам се на тези избори да не спечели или ще станем още по-зле.
55
1
 
25
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
До ГЕРБер 51Пожелавам на всички комунисти, като се возят в новопостроеното метро винаги да се сещат за Бойко. не става, от Провинцията съм, както казват шопландците.Пожелавам на всички комунисти, като пътуват по новопостроена магистрала винаги да се сещат за Бойко. сещам се. И за майка му се сещам. На тази магистрала съм от 2007-***, ако си мислиш, че Вождът направи БойкоДрума, се лъжеш жестоко хълмове се разкопаваха и се засипваха мочури още по времето на НДСВ.Пожелавам на всички комунисти, като си записват детето в новопостроена детска градина винаги да се сещат за Бойко. страх ме е да имам деца. С тези детски..Пожелавам на всички комунисти, ако случайно посетят новопостроената арена Армеец винаги да се сещат за Бойко. виж точка 1.Пожелавам на всички комунисти, като пътуват по новопостроеното околовръстно на София винаги да се сещат за Бойко. пак точка 1. Защо ми се струва, че Вождът само го е ремонтирал? С двете си корави десници? Той е с две десни ръце...Пожелавам на всички комунисти, като пътуват по новопостроеният Дунав мост II винаги да се сещат за Бойко. Ъхъ... Ще се сещаме. Добре, че има Нет и можем да прочетем кой е започнал да строи моста. Линкче искаш ли?....... скоро в този списък ще го има и Белене! кое? Лагерът ли?Отговарям не защото съм комунист. Комунистите измряха, само един остана Бойко Методиев Борисов, роден по черешево време в лето илядо деветстотин пидисе и трету...Айде, със Сдраве и по-полека с простотиите, че ставате смешни вече.
54
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тааашак!
53
0
 
1
 
! Отговори
jiko преди 11 години
koi ot tiya futbulisti predi sa igrali za vitocha .80 prozenta ne sa igrali nikoga za vitocha .za poreden pat stava 1 po nechesten pat .i nikoi ne govori za tova .
52
4
 
9
 
! Отговори
До номер 61 спонги преди 11 години
Не знаеш колко си прав!Бат'Бойко покрай атентатите от 11 септември се бе превърнал в един комплексар с психически проблеми и вместо да получи специализирана помощ БГ-народа му даде цяла дърчава да управлява!!!....Както съм писал и преди предпочитам Джордж Буш-младши да ни изпрати едната си близначка за премиер а другата за Патриарх!!!...Все ще е по-добре от нашите комплексирани близнаци с психически проблеми
51
2
 
18
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
Вожда-Тиква едно време, когато още беше главен секретар, по същия начин ходеше на лов за прасета. Гледал съм го с очите си. 20 човека ловци, застанали на пусия, всеки внимава да гръмне покрай прасето, за да го насочи във вярната посока, Вожда - бум! с пушката, "Какъв добър ловец съм!", "Колко ми е точен мерника!". Та същото е и с футбола. Друг е въпроса, защо ни се поднася като новина с национална важност?
50
0
 
1
 
! Отговори
hhhhhhhhh преди 11 години
aide be
49
4
 
3
 
! Отговори
Андриан преди 11 години
До ПодЧовекЯвно е най годния и кадърния за последните 20ина години, и определено е най-волевия, с желание да гради а не да руши. А държавата сме ние хората, такава е каквито сме ние.
48
3
 
31
 
! Отговори
Б Ъ Л Г А Р И Н преди 11 години
СРАМ МЕ Е като гледам снимките на министър-председателя на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!Вие си представете АНГЕЛА МЕРКЕЛ да играе в ТРЕТА БУНДЕСЛИГА и след мача да се снима с опечено теле!БЪЛГАРИЯ - 2012 - СРАМ!
47
4
 
4
 
! Отговори
Az преди 11 години
Sprete da pljete be plateni cherveni draskachi, che hvanaha kontrabandnite cigari na BSP i sega nqma da imat pari da vi platqt zaplatite.
46
0
 
6
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
.... да ви го **** и *** статии
45
2
 
13
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Да вземе и Бойко да се вдигне и дим да го няма по новопостроените магистрали дето са само в чутурата му и право у Банка да муа филии с мас.
44
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СпонгиНе е така! Гледал съм Бойко на живо докато играеха някакъв благотворителен на националния, влизат му агресивно и са го спъвали.

Спонсорирани публикации