Майкъла обеща: "Армията" ще вземе лиценз

Георги Илиев обяви още, че не се меси в работата на Миодраг Йешич
Обновена: 29 яну 2013 14:53 | 29 яну 2013 11:43, Георги Пешев
2
Майкъла обеща: "Армията" ще вземе лиценз
Майкъла обеща, че "Армията" ще вземе лиценз. Снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обеща, че стадион "Българска армия" ще вземе лиценз и "червените" ще играят на него през пролетта.

Майкъла добави още, че ремонтите дейности на "Армията" вървят добре и до един месец съоръжението трябва да придобие вид, в който да приема официални мачове.

Както е известно, през есенния полусезон ЦСКА играеше домакинските си мачове на стадион "Васил Левски" и на стадион "Славия".

"Ремонтите на стадиона ни вървят много добре. До един месец трябва да придобие вид, в който да може да приема срещи от първенството. Би трябвало да вземем лиценз и вярвам, че това ще се случи".

"Не може стадионите във Враца и този на Черно море да имат разрешително при това тяхно положение, а нашият да няма. Просто няма как да стане. На 25 февруари ще поканя всички представители на медиите да видят какво сме свършили", сподели пред "Тема Спорт" Илиев.

Майкъла взе отношение и по селекцията на ЦСКА, като обърна специално внимание на Игнасио Варела, който е силно желан на "Армията".

"Що се отнася до трансфера на Варела, там има още някои неща за доуточняване, доколкото съм запознат. Това са детайли от ответната страна, а не от наша. Когато си ги изчистят, сигурно ще има новини".

"Палермо приеха нашите условия и чакаме момчето да дойде. Мисля, че ще е добре за него да играе в клуб като ЦСКА. Аз обаче не искам да се занимавам с тези неща, защото в момента основната ми задача е свързана с това нашият стадион да получи лиценз", допълни шефът.

Георги Илиев обяви още, че не се бърка в работата на Миодраг Йешич.

"Спортно-техническата част съм я оставил на Паро и Йешич. Това е правилният начин. Не искам утре Йешич да каже "Майкъла ми каза да взема този и онзи" и да излезе така, че му се меся в работата. Затова тези неща съм ги оставил изцяло на спортния директор и треньора", завърши Майкъла.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
лаик преди 11 години
ЦСКА в "А" група ли е ,че няма стадион ?
1
2
 
4
 
! Отговори
Mimi преди 11 години
Smeshnik ....svirki na nqkoi da

Спонсорирани публикации