Бомби на НАТО убиха 10 цивилни в Афганистан

Загинали са 5 деца, 4 жени и 1 мъж
Обновена: 13 фев 2013 15:11 | 13 фев 2013 10:08,
32
Бомби на НАТО убиха 10 цивилни в Афганистан
Снимка: Reuters

Десет цивилни афганистанци, голямата част от които жени и деца, са били убити през нощта при бомбардировка на НАТО в източната провинция Кунар, която е бастион на талибаните, предаде Франс прес, като се позова на местните власти.

Загинали са пет деца, четири жени и един мъж. Четири деца били ранени.

Цивилните жертви, причинявани от международните сили в Афганистан, настройват местното население срещу Международните стабилизиращи сили в Афганистан (ИСАФ) и са основен повод за недоволство срещу тяхното присъствие в страната.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Te NATO sa ubilu mnogo povece civilni otkolkoto talibanite
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко но това е войната , за съжаление в Афганистан оправия няма , прав беше предишния главнокомандващ , можеш да помогнеш , ако искат помощта ти .
6
2
 
12
 
! Отговори
лудия преди 11 години
срам че сме членове на импеиялисти избиващи цивилни. както през втората световна война нацистите са осъдени за концентрационните лагери за евреи а американците за техните за впонци и германци не.исторята се пише от силните. но и девте са равни по сила зверства както сега терористите и американците америка го прави в сирия и с бомби на нато.
5
2
 
18
 
! Отговори
. преди 11 години
България също членува в терористичната организация НАТО , в името на която разпусна и армията си , купи пустинни хеликоптери за да обслужва мисиите на Израел и САЩ за ограбване на близкия изток и генозид над арабските народи.
4
2
 
19
 
! Отговори
До Анонимен )3 преди 11 години
До Анонимен Това да оправдаваш УБИЙСТВОТО на деца по какъвто и да е повод си е честа гадост.Между действията на НАТО и действията на терористите няма никаква разлика.
3
2
 
8
 
! Отговори
макето преди 11 години
скоро и при нас ке е същото
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На това му се казва УЖАС, щом и мирното население трябва да се изтребва. За какъв демократичен международен ред си мечтаем?
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Терористична организация.Закривай!

Спонсорирани публикации