Павел Панов: Мъри няма да изпита сантименти срещу Левски

"Двубоите на сините с Ботев винаги са интересни", каза легендата
Обновена: 8 мар 2013 14:49 | 8 мар 2013 14:12, Друми Георгиев
3
Павел Панов: Мъри няма да изпита сантименти срещу Левски
В събота Ботев на Мъри посреща Левски. Снимка: Булфото

Легендата на Левски Павел Панов е на мнение, че наставникът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов няма да изпита никакви сантименти в сблъсъка със "сините" в събота.

"Интригата между те­зи два отбора винаги е доста голяма. Така е и то­зи път. Безспорно в Плов­див ще бъде интересно. Ботев и Левски са си пос­тавили високи цели и ще направят всичко, за да ги постигнат", започна Панов пред вестник "Тема спорт".

"През зимната пауза и двата клуба дадо­ха сериозна заявка за мес­тата, които гонят със селекцията и подготовки­те, които направиха. Трудно мога да предвидя крайния изход, но съм убе­ден, че нито на домакини­те, нито на гостите ще им бъде лесно да стигнат до успеха."

"Когато бях треньор на Ботев, в Плов­див побеждавахме Левски. Лошото бе, че пък губехме гостуванията си в София. Двете години, когато бях треньор на Ботев, побе­дите над столичните грандове ни помогнаха да достигнем два пъти до трето място, а и до финал за купата."

"Но при мен сантиментите нямаха нищо общо с работата, която вършех. На първо място за мен бе Ботев да побежда­ва, независимо срещу кого играе. И когато печелехме срещу Левски, съм бил мно­го радостен."

"Убеден съм, че и със Стоилов е така. Той винаги се стреми да си изпълнява задължения­та както трябва като професионалист. Това, че е постигнал успехи с Левс­ки, няма да му повлияе по никакъв начин. Сега столи­чани си имат друг трень­ор, който Мъри ще тряб­ва да победи."

Какво каза още Павката Панов, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Подуене морето е до колене.пее ли химна Павел П?Много хубав клип за село като Подуене!
2
2
 
1
 
! Отговори
гунди преди 11 години
откъде -накъде тия ритнитопковци които ни излагат в цял свят ще взимат по 40 ХИЛЯДИ ЛЕВА месечно бе премиялните
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мача е продаден играйте го 2 и слагайте пари да изкарате някой лев

Спонсорирани публикации